חוות דעת על מתנה של קאסטלו
-
gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
א.תודה רבה לקאסטלו אל מתנה,ב.השרשור לא בשביל לתת ציונים,אלא להשוות את הטעם שלנו.הרי כולם קיבלו אותו קפה מאותה קליה.אני היתי רוצה לראות רושמים של חברים.כל אחת אם מתחנה שלו ומכונה שלו.מסקרן ,לא?
נערך לאחרונה על ידי gedkoz ב 24/11/2010 23:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
מקווה שנהנתם רק לציין אנחנו נקראים
קאסטלו קפה......
קאסטלו קפה......
קאסטלו קפה- castello-caffe ייבוא ושיווק מכונות ותערובות קפה.
2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com
2 אולמות תצוגה,ניתן לטעום ולקבל הדגמה של כל מכונות האספרסו.
www.castello-caffe.com
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
עוד לא יצא לי לשתות אבל תערובות של אווה בדרך כלל מאוד טובות.
נראה לי שעוד יומיים ייגמר הסטוק הנוכחי ונבדוק את התערובת של קאסטלו
נראה לי שעוד יומיים ייגמר הסטוק הנוכחי ונבדוק את התערובת של קאסטלו
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
טוב לא התאפקתי ופתחתי, קפה מצויין! לדעתי, מוכוון יותר לקפוצינו, פחות לאספרסו (ושוב אני מדגיש - לדעתי). מספר נסיונות שהיו לי לאחרונה עם קפה מקליה ישראלית - במנדרין שעל הכרמל, או טחנת הקפה מירושלים, והנוכחי כמובן, מראים יפה את ההתקדמות בתחום. מה שהיה חסר לי אישית בקפה הזה, זה איזשהו ייחוד, אבל אני אומר את זה בקטע פלצני (מודה). אני מניח שזה קשור לכך שחומרי הגלם דומים. שורה סופית, זה הקפה שתרצה לשתות בהפוך של הבוקר.
what's next?
- n-007
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
תודה לקסטלו קפה על ערב מהנה אנשים חביבים ומקום נעים מאד . כמו כן תודה למוטי על הארגון והטירחה.את הקפה עדיין לא טעמתי . אך למדתי המון דברים חדשים בעזרת החברים בפורום בעיקר הסתבר לי שהקפה שהמכונה שלי מוציאה לא משהו. ויש צורך דחוף לשדרג. ושוב תודה
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
אני עם hosq
מאד אהבתי בקפוצ'ינו
גם אספרסו נחמד
אבל בקפוצ'ינו ממש!
מאד אהבתי בקפוצ'ינו
גם אספרסו נחמד
אבל בקפוצ'ינו ממש!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני עם gedkoz - הקפה הזה מזכיר את הקפה שך pauls.
באספרסו אתה לא מבין מה עשית לא טוב שיצא כזה קפה. בקפוצ'ינו הוא נהיה טעים ובריסרטו קצר כמעט שרוף הוא טעים גם.
באספרסו אתה לא מבין מה עשית לא טוב שיצא כזה קפה. בקפוצ'ינו הוא נהיה טעים ובריסרטו קצר כמעט שרוף הוא טעים גם.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
גם אני חוויתי אותה חוויה. בהתחלה הוא היה מאד אנמי באספרסו, ודווקא אורחים שהיו אצלי שיבחו את ה"הפוך".
אח"כ שיחקתי קצת עם הטחינה, ובטעות שמתי כמות קצת גדולה עם טחינה דקה. הקפה טיפטף לאט וכבר חשבתי לזרוק לפח ולהכין חדש, ו... הפתעה! האספרסו יצא עשיר וטעים.
הבעיה איתנו הקולים הבייתיים שהתרגלנו לתערובת הקבועה שלנו, ושכחנו שכשמגיעה תערובת חדשה צריך להשקיע הכיול. כיול טחינה זה אפילו לא מספיק, וצריך (למי שיכול ויודע איך) לשחק גם עם טמפרטורה דרך קולינג-פלאשים שונים.
בקיצור, קפה חביב מאד, באמת קצת חסר ייחוד כי קשה ליצור ייחוד בתערובת שיש בה די הרבה זנים שונים (לפחות כך אורי אמר לי), אבל התערובת מאוזנת מתקתקה ובסך הכל כתערובת שאמורה לתת מענה לקהל מאד רחב, עושה את העבודה בצורה טובה מאד.
אורי - יישר כח.
אח"כ שיחקתי קצת עם הטחינה, ובטעות שמתי כמות קצת גדולה עם טחינה דקה. הקפה טיפטף לאט וכבר חשבתי לזרוק לפח ולהכין חדש, ו... הפתעה! האספרסו יצא עשיר וטעים.
הבעיה איתנו הקולים הבייתיים שהתרגלנו לתערובת הקבועה שלנו, ושכחנו שכשמגיעה תערובת חדשה צריך להשקיע הכיול. כיול טחינה זה אפילו לא מספיק, וצריך (למי שיכול ויודע איך) לשחק גם עם טמפרטורה דרך קולינג-פלאשים שונים.
בקיצור, קפה חביב מאד, באמת קצת חסר ייחוד כי קשה ליצור ייחוד בתערובת שיש בה די הרבה זנים שונים (לפחות כך אורי אמר לי), אבל התערובת מאוזנת מתקתקה ובסך הכל כתערובת שאמורה לתת מענה לקהל מאד רחב, עושה את העבודה בצורה טובה מאד.
אורי - יישר כח.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
יונתן, הבעיה שלנו, הקולים החופשיים, זה דוקא הציוד. שימוש בקפה שנקלה בציוד כמו שלך יתנהג דומה למה שאתה רגיל.
חוצמזה, לדעתי, ציוד ביתי הוא תמיד פשרה כלשהי במקרה של קליה ביתית, יחסית לקולי תוף תעשייתיים. בהתאם, התוצאה כמובן שונה ולדעתי פחות טובה בסופו של דבר. כמובן, מדובר על תוצאה מקסימלית אפשרית. קשה להוכיח את זה, כי צריך לשים את היד על תערובת ירוקה של בית הקליה עצמו (אולי אפשר עם תערובות של אבגי?). אני לא מדבר על הבדלים גדולים אבל בפירוש קיימים.
בקפה של קאסטלו, שכרגע שתיתי הפוך מחוזק משובח מאוד ממנו, אני מעריך שיש סומטרה, קולומביה ורובוסטה כלשהי. אולי גם קוסטהריקה? מה דעתכם?
חוצמזה, לדעתי, ציוד ביתי הוא תמיד פשרה כלשהי במקרה של קליה ביתית, יחסית לקולי תוף תעשייתיים. בהתאם, התוצאה כמובן שונה ולדעתי פחות טובה בסופו של דבר. כמובן, מדובר על תוצאה מקסימלית אפשרית. קשה להוכיח את זה, כי צריך לשים את היד על תערובת ירוקה של בית הקליה עצמו (אולי אפשר עם תערובות של אבגי?). אני לא מדבר על הבדלים גדולים אבל בפירוש קיימים.
בקפה של קאסטלו, שכרגע שתיתי הפוך מחוזק משובח מאוד ממנו, אני מעריך שיש סומטרה, קולומביה ורובוסטה כלשהי. אולי גם קוסטהריקה? מה דעתכם?
what's next?
אוקיי...אז אחרי ניסיון עם המתנה, ועוד חצי קילו של תערובת מומלצת שלהם בשם "קניה"
אני מציין את רוני ותערובותיו לטובה !!! שמחתי לשוב לקפה החזק, הטרי והטעים שלו. מצאתי שהמתנה שקיבלנו חלשה מדי ללשוני ולעצביי...יחי הרובוסטו המריר והפושטי.
אני מציין את רוני ותערובותיו לטובה !!! שמחתי לשוב לקפה החזק, הטרי והטעים שלו. מצאתי שהמתנה שקיבלנו חלשה מדי ללשוני ולעצביי...יחי הרובוסטו המריר והפושטי.