פרוייקט שיפוץ - bezzera bz99
רכשתי היום במחיר מגוחך מכונת bezzera מקולקלת,החלטתי שאני משפץ אותה-ומידה והעלויות תהיינה סבירות,אם לא,היא תשמש אותי לחלפים.
היום פרקתי אותה לגורמים,ומרגע זה אני מקווה ללוות את השיפוץ,בתקווה שעוד כמה חודשים לקבל אותה שלמה.
אני מניח שמידי פעם אצטרך להתעלק על החברים הטכניים,בפרט החשמלאים.
היום פרקתי אותה לגורמים,ומרגע זה אני מקווה ללוות את השיפוץ,בתקווה שעוד כמה חודשים לקבל אותה שלמה.
אני מניח שמידי פעם אצטרך להתעלק על החברים הטכניים,בפרט החשמלאים.
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
מגניב!
הנה הצעה: בכל פעם שאתה מתקדם מעט, העלה לשרשור הזה כאן תמונות מעודכנות.
ככה נקבל בסופו של דבר שרשור מלא בכל ההיסטוריה של השיפוץ.
יהיה מעניין
הלוואי והייתי יכול לעזור לך... מצטער שאין לי את הידע.
הנה הצעה: בכל פעם שאתה מתקדם מעט, העלה לשרשור הזה כאן תמונות מעודכנות.
ככה נקבל בסופו של דבר שרשור מלא בכל ההיסטוריה של השיפוץ.
יהיה מעניין
הלוואי והייתי יכול לעזור לך... מצטער שאין לי את הידע.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
כן,עכשיו בקשתי וקבלתי אישור מהרופא לגלותאייסמן כתב:מאיפה משיגים את כל השלל הזה (מכשירים מקולקלים)? אני מתכוון, רק אם מרשים לך לגלות.......
ביד 2 היתה מודעה שמכרה את המכונה ב-300 ש'ח,רק הידית חליטה והדוד שווים הרבה יותר.
אלוף אתהיוסיסופר כתב:כן,עכשיו בקשתי וקבלתי אישור מהרופא לגלותאייסמן כתב:מאיפה משיגים את כל השלל הזה (מכשירים מקולקלים)? אני מתכוון, רק אם מרשים לך לגלות........
ביד 2 היתה מודעה שמכרה את המכונה ב-300 ש'ח,רק הידית חליטה והדוד שווים הרבה יותר....
רק דגים מתים שוחים עם הזרם
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
שיהיה בהצלחה, וכמובן אני לשרותך בענייני עזרה ותמיכה.
אדי
אדי
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לתעד הכל ולעשות מאמר מסודר!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אתה בטח מאלה, שאפילו נסיעה עירונית ליד הבית, עוצרות אותך טרמפסטיות חתיכות ומפתות אותך לעצור באיזו פינה לאיזה חפוז...ביד 2 היתה מודעה שמכרה את המכונה ב-300 ש'ח...
במחיר הזה מה שאני דג ביד 2 זה שלל *** סיני כעור ודפוק...
כל אחד והמזל שלו...אבל אני מפרגן - תהנה מהתהליך !
וגם מזמינות אותו לקפה וקוראסון אחרי....mr_dish כתב:אתה בטח מאלה, שאפילו נסיעה עירונית ליד הבית, עוצרות אותך טרמפסטיות חתיכות ומפתות אותך לעצור באיזו פינה לאיזה חפוז...ביד 2 היתה מודעה שמכרה את המכונה ב-300 ש'ח...
...
רק דגים מתים שוחים עם הזרם
תודה,האמת שאני בר מזל.mr_dish כתב:אתה בטח מאלה, שאפילו נסיעה עירונית ליד הבית, עוצרות אותך טרמפסטיות חתיכות ומפתות אותך לעצור באיזו פינה לאיזה חפוז...ביד 2 היתה מודעה שמכרה את המכונה ב-300 ש'ח...
...
בקשר לטרמפיסטית זה עניין למשאלות לב ,יש לי שכנה ששנים אני מסיע אותה בבוקר,מחליף תסרוקת,מחליף מוזיקה,יוק.
ניקוי הדוד ומכלוליו.
היום פרקתי את הגוף חימום מהדוד ואת השסתומים,והשרתי אותם במלח לימון.
מסקנה ראשונה,בטיפול שוטף בדוד שאינו מפורק,לא רצוי לנקות אבנית עם מלח לימון,כיוון שעל הדפנות הפנימיות של הדוד,הצטברו שומנים ולכלוך שהצלחתי לנקות אותם רק בעזרת מגבת יבשה.
בטיפול שוטף נראה לי שהיה לוקח הרבה מאוד זמן עד שהדוד היה נשטף לחלוטין.
בתמונה התחתונה רואים גם את האלקטרודות של מד הגובה,הם בגדלים שונים,אני מניח שהארוך מודד את המינימום גובה,והקצר את המקסימום גובה.
בתמונה האמצעית,במרכז הדוד אנו רואים את המחליף חום .
מסקנה ראשונה,בטיפול שוטף בדוד שאינו מפורק,לא רצוי לנקות אבנית עם מלח לימון,כיוון שעל הדפנות הפנימיות של הדוד,הצטברו שומנים ולכלוך שהצלחתי לנקות אותם רק בעזרת מגבת יבשה.
בטיפול שוטף נראה לי שהיה לוקח הרבה מאוד זמן עד שהדוד היה נשטף לחלוטין.
בתמונה התחתונה רואים גם את האלקטרודות של מד הגובה,הם בגדלים שונים,אני מניח שהארוך מודד את המינימום גובה,והקצר את המקסימום גובה.
בתמונה האמצעית,במרכז הדוד אנו רואים את המחליף חום .
נערך לאחרונה על ידי יוסיסופר ב 18/12/2010 15:26, נערך פעם 1 בסך הכל.