נגן SACD וDVD AUDIO של PIONEER
יש לי נגן של PIONEER DVD שהוא גם נגן SACD דגם DV 656-A [נגן מעולה] הוא פשוט הפסיק לעבוד. אני חושש שזה בגלל ששכחתי לכבות אותו אחרי שסיימתי להאזין למוסיקה. כי יום למחרת הדלקתי את הנגן הוא פשוט לא נדלק ....ואז הבנתי שיכול להיות שיום קודם לכן לא כיביתי את הנגן. לפני שאקח את הנגן למעבדה [עם בכלל] כמה שאלות אליכם חברי הפורום. מה יכולה להיות הבעיה בנגן [איזה חלק נפגם או נשרף בנגן] ומה עלות הנזק? על מה מדובר בכלל . אשמח לחוות דעת תודה לעוזרים.
אתה יכול להרגע - זה לא בגלל שהשארת אותו דלוק.
אני לא מכיר את הדגם הספציפי הזה אבל יש לי שני מכשירים של פיוניר (לא חדשים) ובשניהם יש מנגנון כיבוי עצמי לאחר זמן מסוים ללא פעילות.
ניסית לחבר אותו לשקע אחר?
יכול להיות שהייתה נפילת מתח שפגעה בספק שלו.
ארז
אני לא מכיר את הדגם הספציפי הזה אבל יש לי שני מכשירים של פיוניר (לא חדשים) ובשניהם יש מנגנון כיבוי עצמי לאחר זמן מסוים ללא פעילות.
ניסית לחבר אותו לשקע אחר?
יכול להיות שהייתה נפילת מתח שפגעה בספק שלו.
ארז
אני מכיר את המנגנון האוטומטי שמכבה המכשיר. אבל בדגם הזה אין את המנגנון הזה. ניסיתי גם לחבר אותו לשקע אחר וכלום.... הוא פשוט לא נדלק. נפילת מתח - אני לא חושב . יכול להיות שבגלל ששכחתי לכבות את הנגן זה פגע בספק שלו?
כמה עולה לתקן נזק כזה?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שלח אותו למעבדה של פיוניר. אם מדובר במשהו קטן 100-200 ש"ח, תתקן.
אם יותר מזה, לא שווה להשקיע בו.
יצא עכשיו נגן סוני 370 בלו-רי שהוא גם נגן SACD ב1,350 ש"ח בלבד....
הזדמנות טובה לשדרג.
הזדמנות טובה לשדרג.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
לשדרג את הנגן לא יספיק
אמנם הנגן תומך ב- SACD, אבל רק דרך HDMI. אין לסוני הזה למיטב ידיעתי וידיעת צילומי המכשיר. יציאת 5.1 אנלוגית רק ימין ושמאל.טלHD כתב:שלח אותו למעבדה של פיוניר. אם מדובר במשהו קטן 100-200 ש"ח, תתקן.
הזדמנות טובה לשדרג....
הפיוניר האמור עבד דרך 5.1 אנלוגי.
לכן הוא זקוק לרסיבר עם HDMI 3.1 ויכולת פענוח של SACD.