JailBreak לאייפון בגירסה 4.2.1
יש לי כרגע אייפון 3GS שנקנה מפלאפון ביום ההשקה.
פרצתי לבד, הוא כרגע עם גירסה 3.1.3 (7E18) דגם MC132HB קשוחת מודם 05.12.01
יכול להיות שהטלפון ינעל מבחינת שיחות והודעות כאשר אני קודם אעדכן לגירסה 4.2.1 ויש אחר כך אפרוץ אותו?
פרצתי את הטלפון עם הפריצה הראשונה שהייתה יציבה ל3GS לא הבלייקריין.
רוצה תשובה כמה שיותר בטוחה כי רוצה כבר להתקדם לגירסה 4 אבל מפחד שהטלפון ינעל לשיחות, זה היה גם הפחד קודם שפרצתי אבל אז הוא לא ננעל.
פרצתי לבד, הוא כרגע עם גירסה 3.1.3 (7E18) דגם MC132HB קשוחת מודם 05.12.01
יכול להיות שהטלפון ינעל מבחינת שיחות והודעות כאשר אני קודם אעדכן לגירסה 4.2.1 ויש אחר כך אפרוץ אותו?
פרצתי את הטלפון עם הפריצה הראשונה שהייתה יציבה ל3GS לא הבלייקריין.
רוצה תשובה כמה שיותר בטוחה כי רוצה כבר להתקדם לגירסה 4 אבל מפחד שהטלפון ינעל לשיחות, זה היה גם הפחד קודם שפרצתי אבל אז הוא לא ננעל.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
הבנתי שהפריצה כרגע רק ל4.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
1. אין קשר בין פריצה לבין נעילה של שיחות והודעות.
2. הסיבה היחידה שיש לך לפרוץ לשיחות ולהודעות (ULTRASN0W) זה אך ורק אם אתה רוצה להשתמש ב-SIM של חברה אחרת ולא של פלאפון. זה מיותר כי בעלות קטנה אפשר לרכוש את היכולת הזו ישירות מפלאפון, אז בשביל מה להסתבך?!
3. אין פריצה ל-4.2.1 ולכן לא רלוונטי.
2. הסיבה היחידה שיש לך לפרוץ לשיחות ולהודעות (ULTRASN0W) זה אך ורק אם אתה רוצה להשתמש ב-SIM של חברה אחרת ולא של פלאפון. זה מיותר כי בעלות קטנה אפשר לרכוש את היכולת הזו ישירות מפלאפון, אז בשביל מה להסתבך?!
3. אין פריצה ל-4.2.1 ולכן לא רלוונטי.
אז יש לי סים של פלאפון אז אני מבין שלא ינעלו לי השיחות וההודעות.
לא תיכננתי להשתמש באולטרה סנו רק שאלתי כדי לא להסתבך עם זה אחר כך.
בFXP דווקא כן יש פריצה מלאה ל4.2.1 אבל אומרים 3GS עם בוטרום ישן, לא יודע איזה בוטרום יש לי ולא יודע אם הפריצה נטולת בעיות כמו זאת שיש לי היום.
בFXP דווקא כן יש פריצה מלאה ל4.2.1 אבל אומרים 3GS עם בוטרום ישן, לא יודע איזה בוטרום יש לי ולא יודע אם הפריצה נטולת בעיות כמו זאת שיש לי היום.
וואלה FXP הוציאו פריצה???DorM כתב:אז יש לי סים של פלאפון אז אני מבין שלא ינעלו לי השיחות וההודעות.
בFXP דווקא כן יש פריצה מלאה ל4.2.1 אבל אומרים 3GS עם בוטרום ישן, לא יודע איזה בוטרום יש לי ולא יודע אם הפריצה נטולת בעיות כמו זאת שיש לי היום....
חחח
תלך לאתר של DEVTEAM (חפש בגוגל) תקרא את כל המידע שם בקשר לREDSNOW 0.96B4..
אחרי שקראת הכל- תוריד את התוכנה ותפרוץ.
אם המכשיר שלך הוא בוטרום חדש- אייפון 3GS שבוע יצור 40 09, אייפון 4 , או אייפד הפריצה תהיה קשורה= כל פעם שתעשה הפעלה מחדש למכשיר, המכשיר לא יעלה עד שלא תחבר אותו למחשב ותפרוץ מחדש..
אם אתה שואל את דעתי- תחסוך לך את הכאבי ראש המיותרים ותוציא כמה דולרים על תוכנות- אני מניח שבגלל זה אתה רוצה לפרוץ, (זה לא המטרה של פריצה- אבל לשם אנשים לוקחים את זה).
ממליץ לך בחום לעדכן ל4.2.1 רגיל דרך האייטונס ולא להתעסק עם כל החרטא הזה- הרי בסופו של יום אתה רוצה מכשיר אמין ועובד, לא?
נערך לאחרונה על ידי nati-va ב 24/11/2010 16:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
ל בFXP אתה קורה פורום? נו באמת.
נסכם.
בגלל שהמכשיר שלך של יצרן ישראלי עם SIM מקורי, אם תעדכן ל 4.2 שיחות והכל רגיל כמובן תוכל לעשות.
פריצה רלוונטית לשימוש ב SIM אחר מה שגם אין פריצה.
נסכם.
בגלל שהמכשיר שלך של יצרן ישראלי עם SIM מקורי, אם תעדכן ל 4.2 שיחות והכל רגיל כמובן תוכל לעשות.
פריצה רלוונטית לשימוש ב SIM אחר מה שגם אין פריצה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
FXP הוא המקור שלי לפריצות בעברית לאייפון.
קשה לי עם אנגלית ושם חופרים, וטוחנים את הנושא.
אני נתתי שם את כל הפרטים על האייפון שלי, אם צריך עוד פרטים מהאודות של הפלאפון אני אביא.
להוציא כמה דולרים על תוכנות וכאלה זה ממש לא כמה דולרים, זה בסביבות ה100 200 דולר שאין לי.
איך אני יכול לקבל אישור שהאייפון שלי לא בוטרום חדש?
מהחשש הזה אני כבר מעדיף להישאר אחורה =/ או לחלופין לשלם כסף לחנות שתפרוץ ותקח עליה אחריות.
אני נתתי שם את כל הפרטים על האייפון שלי, אם צריך עוד פרטים מהאודות של הפלאפון אני אביא.
להוציא כמה דולרים על תוכנות וכאלה זה ממש לא כמה דולרים, זה בסביבות ה100 200 דולר שאין לי.
מהחשש הזה אני כבר מעדיף להישאר אחורה =/ או לחלופין לשלם כסף לחנות שתפרוץ ותקח עליה אחריות.
כנס ל iphones.co.il תראה מה זה אתר רציני.DorM כתב:FXP הוא המקור שלי לפריצות בעברית לאייפון.
מהחשש הזה אני כבר מעדיף להישאר אחורה =/ או לחלופין לשלם כסף לחנות שתפרוץ ותקח עליה אחריות....
100-200 דולר?? למה אתה צריך לקנות את כל האפסטור??
תאמין לי אפשר להסתדר יפה מאוד עם 20-30 דולר
אפשר להעזר באתרים ותוכנות שנותנות לך אינפורמציה על תוכנות בתשלום שיוצאות במבצע, חינם ליום אחד וכו׳
בשביל זה לפרוץ?? לא תודה.
תאמין לי אני מדבר מנסיון, הייתי, ניסיתי ופרשתי מכל עולם הפריצות, ואני נהנה ממכשיר אמין ללא תקלות.
תראה את האבסורד- אתה מעדיך לשלם למעבדה 100-200 שקל על עבודה, ולא לקנות תוכנות שיהיו שלך לעולמים??
אין הגיון.
אני מעדיף אבל לא עושה את זה.
לא היה לי תקלה או בעיה אחת מאז שפרצתי.
העברתי חצי מהתקופה שהיה לי אייפון בשירות שלי שזה כל הסוף ממש ממש בכיף, כשהוא לא היה פרוץ לא נהנתי ממנו ככה.
הפריצה פתחה לי אפשרויות ואני מעדיף לא לעדכן גירסה מאשר לותר עליהם.
איך אני יכול לדעת איזה בוטרום יש לי?
לא היה לי תקלה או בעיה אחת מאז שפרצתי.
העברתי חצי מהתקופה שהיה לי אייפון בשירות שלי שזה כל הסוף ממש ממש בכיף, כשהוא לא היה פרוץ לא נהנתי ממנו ככה.
הפריצה פתחה לי אפשרויות ואני מעדיף לא לעדכן גירסה מאשר לותר עליהם.
איך אני יכול לדעת איזה בוטרום יש לי?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
DorM,
זה מדריך לפריצה של גירסה 4.0-4.1 ולא של 4.2.1
המדריך אמין, זו פשוט לא הגירסה המתאימה לך, אז אל תנסה אפילו.
כפי שכתבו, כרגע למכשיר בגירסה שלך אין פריצה (אם קנית מפלאפון, 99.9% שאתה עם גירסת בוטרום חדשה).
המכשיר לא יינעל לך, אלא יעבוד רק עם סים של פלאפון (כמו שהוא עכשיו).
קח בחשבון שכל פריצה מסירה את האחריות מפלאפון, ואם תרצה שירות (מכל סיבה שהיא) תצטרך לעשות Restore למכשיר.
זה מדריך לפריצה של גירסה 4.0-4.1 ולא של 4.2.1
המדריך אמין, זו פשוט לא הגירסה המתאימה לך, אז אל תנסה אפילו.
כפי שכתבו, כרגע למכשיר בגירסה שלך אין פריצה (אם קנית מפלאפון, 99.9% שאתה עם גירסת בוטרום חדשה).
המכשיר לא יינעל לך, אלא יעבוד רק עם סים של פלאפון (כמו שהוא עכשיו).
קח בחשבון שכל פריצה מסירה את האחריות מפלאפון, ואם תרצה שירות (מכל סיבה שהיא) תצטרך לעשות Restore למכשיר.
תודה רבה על התגובה שלך אבי.
אלה הפרטים של האייפון שלי שרשמתי בהודעה הראשונה :
רציתי לדעת האם אחד משני המדריכים האלה יתאימו לי ועל איזה אתם יותר ממליצים?
http://www.iphones.co.il/iphone-ipod-gu ... 56986.html
http://www.iphones.co.il/iphone-ipod-gu ... 61084.html
איזו פריצה יותר יציבה ונטולת בעיות?
לא היה לי אף פעם בעיה עם הפריצה שלי הנוכחית.
האייפון שלי כרגע פרוץ בפריצת spirit עם גירסה 3.1.3
אלה הפרטים של האייפון שלי שרשמתי בהודעה הראשונה :
בגלל שאני רוצה גירסא 4 עם פריצה אני מעדיף לותר על גירסא 4.2 או 4.2.1 ורוצה לעדכן ל4.1 ואז לפרוץ.יש לי כרגע אייפון 3GS שנקנה מפלאפון ביום ההשקה.
פרצתי לבד, הוא כרגע עם גירסה 3.1.3 (7E18) דגם MC132HB קשוחת מודם 05.12.01...
רציתי לדעת האם אחד משני המדריכים האלה יתאימו לי ועל איזה אתם יותר ממליצים?
http://www.iphones.co.il/iphone-ipod-gu ... 56986.html
http://www.iphones.co.il/iphone-ipod-gu ... 61084.html
איזו פריצה יותר יציבה ונטולת בעיות?
לא היה לי אף פעם בעיה עם הפריצה שלי הנוכחית.
האייפון שלי כרגע פרוץ בפריצת spirit עם גירסה 3.1.3
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
סליחה, פיספסתי את העובדה שאתה כרגע עם גירסה 3.1.3, חשבתי שכבר שידרגת ל-4.2.1.
לא מכיר את 2 הפריצות (לא בהשוואה אחת מול השניה), אבל תנסה לקרוא בפורומים השונים ולנסות לראות אם יש בעיות כלשהן והאם הן משוייכות לאחת הפריצות.
לא מכיר את 2 הפריצות (לא בהשוואה אחת מול השניה), אבל תנסה לקרוא בפורומים השונים ולנסות לראות אם יש בעיות כלשהן והאם הן משוייכות לאחת הפריצות.
אני הולך על הפריצה השניה כי ההתקנה שלה יותר מפורטת ומפורט שם גם על העדכון גירסה ל4.1
הבעיה היחידה שלי שאני לא יודע איזה תוכנות להתקין מהסידיה כי כמובן אלה לא אותם תוכנות.
ברגע שעדכון הגירסה עושה לי רסטור כל הזכרונות ההגדרות המשחקים התוכנות הכל ימחק לי?
הבעיה היחידה שלי שאני לא יודע איזה תוכנות להתקין מהסידיה כי כמובן אלה לא אותם תוכנות.
ברגע שעדכון הגירסה עושה לי רסטור כל הזכרונות ההגדרות המשחקים התוכנות הכל ימחק לי?