מישהו ראה את התחקיר והחשיפה של כלבוטק לגבי ה"כאילו" גבינה? מה חדש פה?
-
איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לא היה כאן שום תחקיר ושום חשיפה בלעדית.
מדובר במידע שפורסם לפני כ-6 שנים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036085,00.html
(הלינק הזה הוא מינואר 2005)....
מדובר במידע שפורסם לפני כ-6 שנים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036085,00.html
(הלינק הזה הוא מינואר 2005)....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זה לא חדש.
מה שמרגיז אותי ברמות אחרות זה החוצפה וחוסר היושרה של רפי גינת - זה מסריח מהתחלה ועד הסוף כפרופוגנדה של תנובה מול ווילי פוד, צלבו אותם על ימין ועל שמאל. נשכח מלב נושא הסיליקון בחלב של תנובה. בואו נראה... מה יותר חמור - ערכים תזונתיים גרועים (אבל כתובים על גבי המוצר) או ערכים מסוכנים ברמות אחרות לגוף אבל אפילו לא כתובים על המוצר... הממ... תנובה - איפה היושרה שלכם ? רפי גינת - לעזאזל - אתה עיתונאי חוקר ! סרחת כאן.
ישבתי אתמול ורתחתי על הכתבה.
נושא אחר שלא ציינת - כנראה שכולנו מטומטמים, כולנו רוכשים מוצרים בסופר מבלי להסתכל, כולנו טמבלים, לא יודעים לקרוא. אני קונה לורפק הביתה, הילד שלי אוכל את זה בין שאר הדברים האחרים, מעולם לא חשבתי, ולו לרגע שאני מאכיל אותו בחמאה בריאה אחרת, אני יודע יפה מאוד מה יש שם.
כנראה שחושבים שהציבור מטומטם. צער כבד בליבי על האנשים שכן האמינו.
מה שמרגיז אותי ברמות אחרות זה החוצפה וחוסר היושרה של רפי גינת - זה מסריח מהתחלה ועד הסוף כפרופוגנדה של תנובה מול ווילי פוד, צלבו אותם על ימין ועל שמאל. נשכח מלב נושא הסיליקון בחלב של תנובה. בואו נראה... מה יותר חמור - ערכים תזונתיים גרועים (אבל כתובים על גבי המוצר) או ערכים מסוכנים ברמות אחרות לגוף אבל אפילו לא כתובים על המוצר... הממ... תנובה - איפה היושרה שלכם ? רפי גינת - לעזאזל - אתה עיתונאי חוקר ! סרחת כאן.
ישבתי אתמול ורתחתי על הכתבה.
נושא אחר שלא ציינת - כנראה שכולנו מטומטמים, כולנו רוכשים מוצרים בסופר מבלי להסתכל, כולנו טמבלים, לא יודעים לקרוא. אני קונה לורפק הביתה, הילד שלי אוכל את זה בין שאר הדברים האחרים, מעולם לא חשבתי, ולו לרגע שאני מאכיל אותו בחמאה בריאה אחרת, אני יודע יפה מאוד מה יש שם.
כנראה שחושבים שהציבור מטומטם. צער כבד בליבי על האנשים שכן האמינו.
Vocare Ad Regnum
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כלבוטק ממחזרת את עצמה אחת לכמה שנים. גנראה שנגמרו לה נושאים חדשים למחקר צרכני.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם זה עדיין קורה סימן שזה עדיין רלוונטי.
אין מה להתרגש, כלבוטק ממחזר הרבה כתבות, ובצדק (מרבית האנשים לא יודעים על כך, משמע שצריך לעשות שוב כתבה).
אין מה להתרגש, כלבוטק ממחזר הרבה כתבות, ובצדק (מרבית האנשים לא יודעים על כך, משמע שצריך לעשות שוב כתבה).
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בהחלט דברו הרבה ולא אמרו כלום... משווים בין מרגרינה לחמאה שאלה שני דברים שונים.
החתול שאוכל מהחמאה... מה ציפיתם שיאכל מרגרינה ? זה שומן צמחי וזה שומן חי.
החתול שאוכל מהחמאה... מה ציפיתם שיאכל מרגרינה ? זה שומן צמחי וזה שומן חי.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אפילו יותר בסיסי מזה - זה חלב וזה לא. גם הבן שלי יודע להבדיל בינהם והוא עוד לא בן שלוש.agent__smith כתב:בהחלט דברו הרבה ולא אמרו כלום... משווים בין מרגרינה לחמאה שאלה שני דברים שונים.
החתול שאוכל מהחמאה... מה ציפיתם שיאכל מרגרינה ? זה שומן צמחי וזה שומן חי....
מסתבר שאנחנו לא לבד, מתוך YNET, אמנם לא המבקרת האהובה עלי (בלשון המעטה) אבל עדיין:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3989121,00.html
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אני רק אתמול בכתבה גיליתי לראשונה שיש כיתוב מעל המקררים. אף פעם לא הסתכלתי כל כך גבוה...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
שום דבר לא חדש.
הכל כתוב על האריזה. מי שלא יודע לקרוא שיחזור לבית ספר יסודי.
מי שקונה גבינה במחיר שהוא 70% נמוך ממה שגבינה מתחרה עולה אין לא מה להלין ומה להתפלא.
אין ארוחות חינם, רק כאלה שצועקים אכלו לי שתו לי, את אלה שצועקים עוד יותר חזק, ומעליהם את רפי גינת שבכלל לא צריך לצעוק כי הקול שלו גם ככה חזק.
הכל כתוב על האריזה. מי שלא יודע לקרוא שיחזור לבית ספר יסודי.
מי שקונה גבינה במחיר שהוא 70% נמוך ממה שגבינה מתחרה עולה אין לא מה להלין ומה להתפלא.
אין ארוחות חינם, רק כאלה שצועקים אכלו לי שתו לי, את אלה שצועקים עוד יותר חזק, ומעליהם את רפי גינת שבכלל לא צריך לצעוק כי הקול שלו גם ככה חזק.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- agent__smith
- חבר מכור קשה

אצלי הכלל הוא די בסיסי - כמה שיותר טבעי.
חלב טבעי 3.6% או 3% ולא 1% השם ירחם ! - החלב יוצא מהפרה 3.6 למה לשנות את זה ?
וכן אני כמעט לא אוכל מוצרי חלב כי כמו שנאמר זה לא בריא - גבינות קשות זה שונה כי זה כבר לא חלב אבל כל הרכות כמעט לא אוכל.
בשר/עוף/דגים טרי - ללא שום מים ונעליים.... טוב אני ארגנטינאי עליתם עלי...
גבינה רכה/קשה - רק שמנות 30% 15% לא פחות, או הכי גבוה במסגרת האפשרי.
אם כבר אוכלים אז כמו שצריך כמובן שלא צריך לבלוס כמו גרגרן משום דבר והכל בכמות מידתית
אבל כל המוצרים הרזים/דיאטטים/מופחתי קלוריות הם לא טבעיים ולא בריאים.
תוכלו פחות אבל כמו שצריך
, אם אוכלים טבעי ומידתית אפשר לאכול הכל !
וספציפית לגבי חמאה/מרגרינה - כמו שלסלט רק שמן זית אז על לחם רק חמאה, מרגרינה זה רק לשימון תבניות וגחנון
חלב טבעי 3.6% או 3% ולא 1% השם ירחם ! - החלב יוצא מהפרה 3.6 למה לשנות את זה ?
וכן אני כמעט לא אוכל מוצרי חלב כי כמו שנאמר זה לא בריא - גבינות קשות זה שונה כי זה כבר לא חלב אבל כל הרכות כמעט לא אוכל.
בשר/עוף/דגים טרי - ללא שום מים ונעליים.... טוב אני ארגנטינאי עליתם עלי...
גבינה רכה/קשה - רק שמנות 30% 15% לא פחות, או הכי גבוה במסגרת האפשרי.
אם כבר אוכלים אז כמו שצריך כמובן שלא צריך לבלוס כמו גרגרן משום דבר והכל בכמות מידתית
אבל כל המוצרים הרזים/דיאטטים/מופחתי קלוריות הם לא טבעיים ולא בריאים.
תוכלו פחות אבל כמו שצריך
וספציפית לגבי חמאה/מרגרינה - כמו שלסלט רק שמן זית אז על לחם רק חמאה, מרגרינה זה רק לשימון תבניות וגחנון
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- agent__smith
- חבר מכור קשה

חלב ?
מצטער אם זה יפגע ברגשות חלק מהגולשים אבל אנחנו היצור חי היחיד שצורך חלב מעבר לגיל הינקות.
תסיק את המסקנה לבד מזה.
מעבר לזה גבינות קשות פרמזן/קשקבל הם כבר מוצר שעבר שינוי ולא אותו דבר כמו אשל/יוגורט/חלב.
מצטער אם זה יפגע ברגשות חלק מהגולשים אבל אנחנו היצור חי היחיד שצורך חלב מעבר לגיל הינקות.
תסיק את המסקנה לבד מזה.
מעבר לזה גבינות קשות פרמזן/קשקבל הם כבר מוצר שעבר שינוי ולא אותו דבר כמו אשל/יוגורט/חלב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

agent__smith,
אנחנו גם הייצור החי היחיד שהולך על 2 רגליו האחוריות, זה אומר שזה לא בריא?
עדיין לא ענית לשאלה, זרקת משפט שמוצרי חלב זה לא בריא ללא שום הסבר.
אנחנו גם הייצור החי היחיד שהולך על 2 רגליו האחוריות, זה אומר שזה לא בריא?
עדיין לא ענית לשאלה, זרקת משפט שמוצרי חלב זה לא בריא ללא שום הסבר.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לא כל כך קשור - FYI זה, אנחנו היצור היחיד שיש לו בעיות גב כתוצאה מזה.
אם כל עולם החי לא צורך מוצרי חלב מעבר לגיל מסויים יש סיבה כלשהיא,
טכנית באמת אני לא יודע אבל אם כולם לא צורכים לא צריך להיות שונה פה.
אם כל עולם החי לא צורך מוצרי חלב מעבר לגיל מסויים יש סיבה כלשהיא,
טכנית באמת אני לא יודע אבל אם כולם לא צורכים לא צריך להיות שונה פה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

agent__smith,
מאיפה אתה יודע שאין לאף בעל חיים בעיות גב? מגיגול מהיר וטרינרים כן נתקלים במצבים כאלו.
לגבי חלב, אז הסיבה שזה לא בריא זה מכיוון שאף חיה לדבריך לא צורכת חלב מעבר לגיל הינקות? זה לא ממש סיבה טובה.
מתוך WIKI: גופים כמו ה-USDA (משרד החקלאות האמריקני), ה-FDA (מנהל המזון והתרופות האמריקאי) וה-EFSA (הרשות האירופית לבטיחות המזון) ממליצים על צריכת לפחות שלושה מוצרי חלב (חלב, גבינה או יוגורט) ביום כחלק מתזונה מאוזנת ובריאה לבני כל הגילאים, לאוכלוסיות שאינן סובלות מרגישות ללקטוז.
הבעיות שאנשים נוטים ליחס לחלב נובעות בשל אי סבילות ללקטוז. לקטוז מעוכל בגוף על ידי האנזים לקטאז, אשר יורד בצורה משמעותית לאחר תקופת הינקות. למרות האמור, גוף האדם עדיין מכיל מספיק אנזים לקטאז עבור פירוק לקטוז עבור 3 מנות מוצרי חלב ביום.
מאיפה אתה יודע שאין לאף בעל חיים בעיות גב? מגיגול מהיר וטרינרים כן נתקלים במצבים כאלו.
לגבי חלב, אז הסיבה שזה לא בריא זה מכיוון שאף חיה לדבריך לא צורכת חלב מעבר לגיל הינקות? זה לא ממש סיבה טובה.
מתוך WIKI: גופים כמו ה-USDA (משרד החקלאות האמריקני), ה-FDA (מנהל המזון והתרופות האמריקאי) וה-EFSA (הרשות האירופית לבטיחות המזון) ממליצים על צריכת לפחות שלושה מוצרי חלב (חלב, גבינה או יוגורט) ביום כחלק מתזונה מאוזנת ובריאה לבני כל הגילאים, לאוכלוסיות שאינן סובלות מרגישות ללקטוז.
הבעיות שאנשים נוטים ליחס לחלב נובעות בשל אי סבילות ללקטוז. לקטוז מעוכל בגוף על ידי האנזים לקטאז, אשר יורד בצורה משמעותית לאחר תקופת הינקות. למרות האמור, גוף האדם עדיין מכיל מספיק אנזים לקטאז עבור פירוק לקטוז עבור 3 מנות מוצרי חלב ביום.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

אני בד"כ לא לוקח שום דבר כנתון מאליו... אז מה שהבאת על אותו עיקרון .... שיגידו, יש לי את ההיגיון הבסיסי שהוא בד"כ יותר טוב.גופים כמו ה-USDA (משרד החקלאות האמריקני), ה-FDA (מנהל המזון והתרופות האמריקאי) וה-EFSA (הרשות האירופית לבטיחות המזון) ממליצים על צריכת לפחות שלושה מוצרי חלב (חלב, גבינה או יוגורט) ביום כחלק מתזונה מאוזנת ובריאה לבני כל הגילאים, לאוכלוסיות שאינן סובלות מרגישות ללקטוז....
מה שאמרתי ששום ייצור לא צורך מוצרי חלב נראה לי יותר הגיוני ממה שהבאת.
אפשר בהחלט ועדיף להסתדר ללא מוצרי חלב.
לגבי כאבי גב כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל אבל רוב החיות שהולכות על ארבע לא סובלות מכאבי גב.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
תאמינו לי שאני לא מבין את ההתעסקות שלכם בנושא צריכת החלב מעבר לגיל ינקות ומאיזו חיה זה נחלב.
אני עד היום חושב שחלב אם לא מי יודע מה כזה מוצלח. הדבר היחיד שממש טוב בו זה האריזה.
אני עד היום חושב שחלב אם לא מי יודע מה כזה מוצלח. הדבר היחיד שממש טוב בו זה האריזה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.