הנה המפרט שלו:
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=375879
אני מעוניין לשים סרטים ותמונות כדי שיראו בקבלה
השאלה שלי היא מה צריך בעצם, ובאיזה חיבורים אפשר להשתמש כדי לשים בו סרטים ותמונות בדרך הנוחה ביותר ואולי גם זולה... ?
תודה מראש!

המממ אוקיי, זה באמת יכול להיות זול וטוב, אבל אין לי מחשב PC ספר, ואם אם היה הייתה בעיה מפאת המקום לאכסן אותו.איינשטיין כתב:הכי זול והכי טוב זה לחבר אליו מחשב PC בכבל VGA. אני מניח שיש לך איזה PC שתוכל לנצל למטרה כזו.
PC פשוט עם כרטיס גרפי בסיסי יאפשר לך הצגת תמונות וסרטי DVD בלי בעיה....

אוקיי השגתי באמת אחלה מחשב, ואני יכול לחבר אותו עם VGA, מה לגבי soundJEXY כתב:זה מסך מוניטור (באיזו מרפאה מדובר? בזמנו אני עשיתי את הפרויקטים של טלויזיות בקופ"ח כללית)
אתה יכול לחבר DVD עם כניסת USB ולהציג דרכו את התוכן, או לרכוש מחשב קומפקטי בכדי להעביר את התוכל בכבל VGA...

JEXY כתב:זה מסך מוניטור (באיזו מרפאה מדובר? בזמנו אני עשיתי את הפרויקטים של טלויזיות בקופ"ח כללית)
אתה יכול לחבר DVD עם כניסת USB ולהציג דרכו את התוכן, או לרכוש מחשב קומפקטי בכדי להעביר את התוכן בכבל VGA...

יש לך רמקולים שמורכבים למסך?yaron86 כתב:אוקיי השגתי באמת אחלה מחשב, ואני יכול לחבר אותו עם VGA, מה לגבי soundJEXY כתב:זה מסך מוניטור (באיזו מרפאה מדובר? בזמנו אני עשיתי את הפרויקטים של טלויזיות בקופ"ח כללית)
אתה יכול לחבר DVD עם כניסת USB ולהציג דרכו את התוכן, או לרכוש מחשב קומפקטי בכדי להעביר את התוכל בכבל VGA...
איך מחברים ??...
לא אין לי רמקולים במסך, בקבלה של המרפאה יש את הטלויזיה עם כבל VGA שמתחבר למחשבJEXY כתב:יש לך רמקולים שמורכבים למסך?yaron86 כתב:אוקיי השגתי באמת אחלה מחשב, ואני יכול לחבר אותו עם VGA, מה לגבי soundJEXY כתב:זה מסך מוניטור (באיזו מרפאה מדובר? בזמנו אני עשיתי את הפרויקטים של טלויזיות בקופ"ח כללית)
איך מחברים ??......