VOICE RECORDER IPHONE 4

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
sgoldfel פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 275
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום.

האם מי שהוא יכול להמליץ על תוכנה המאפשרת להקליט שיחות טלפון?

תודה

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #2 

בהחלט.
אפליקציה בשם "אין דבר כזה הקלטת שיחות באייפון. מאוד מבאס ומאוד חסר"
אמנם שם קצת ארוך אבל מלווה אותנו כבר המון זמן.

אגב, יש שיטות עקיפות ומטופשות להקלטת שיחות. לא משהו שאתה מתכוון אליו או ששווה לדבר עליו.
אלי חבוש

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73337
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #3 

אלי, מה עם כל השיטות הללו? אף אחד לא ניסה אותן?

http://www.brighthub.com/mobile/iphone/ ... 82001.aspx

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שליחה #4 

Huber כתב:אלי, מה עם כל השיטות הללו? אף אחד לא ניסה אותן?

http://www.brighthub.com/mobile/iphone/ ... 82001.aspx
...
לא מכיר את השיטות הספציפיות האלה אבל נראה שזה בדיוק הרעיון שדיברתי עליו - אין תוכנה שבאמת מקליטה שיחות באייפון כמו שאנחנו מכירים ממכשירים אחרים.
השיטות שדיברתי עליהן פשוט מתקשרות למספר אחר (לרוב בארה"ב) ובעצם מקיימות "שיחת ועידה" ששם מוקלטת השיחה. ברור שהשיטה מסורבלת ולא נוחה בעליל ובכלל יקרה מאוד וברוב הפעמים לא ניתן להשתמש בשרות למי שאינו תושב ארה"ב.
השיטות האחרות הן שימוש למשל בשרותי VOIP ולא באמצעות השרות הסלולרי הדיפולטי שלך או בשרות של גוגל שאינו עובד בארץ (ולא ממש ניסיתי או יודע אם ניתן להקליט שם בצורה נוחה).

אם יש מישהו שמכיר משהו אחר - אני אשמח מאוד לדעת. הקלטת שיחות באייפון זה פיצר מאוד חשוב עבורי לעבודה.
אלי חבוש

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73337
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #5 

אלי, אבל לפי התיאור של האופציה הראשונה שקיימת שם, בהחלט אפשרי בלי לבצע שיחת ווידאו. אני מצטט:
[left]
The iPhone Recorder

The iPhone Recorder is an app for the iPhone by Retronyms. iPhone Recorder enables recording of memos and outbound and inbound calls on the iPhone. Purchasing the app will enable you to use the iPhone call recording options from within the application to initiate calls and record them.
[/left]

נכון שלא ניסיתי את זה אבל לפי התיאור זו פשוט אפליקציה שמקליטה שיחה בלי צורך בשיטות שתיארת.

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile

שליחה #6 

Huber כתב:אלי, אבל לפי התיאור של האופציה הראשונה שקיימת שם, בהחלט אפשרי בלי לבצע שיחת ווידאו. אני מצטט:
[left]
The iPhone Recorder

The iPhone Recorder is an app for the iPhone by Retronyms. iPhone Recorder enables recording of memos and outbound and inbound calls on the iPhone. Purchasing the app will enable you to use the iPhone call recording options from within the application to initiate calls and record them.
[/left]

נכון שלא ניסיתי את זה אבל לפי התיאור זו פשוט אפליקציה שמקליטה שיחה בלי צורך בשיטות שתיארת.
...
גם אני התלהבתי כשראיתי את זה בהתחלה וזה באמת נראה ככה.
מחיפוש אחר האפליקציה, לא מצאתי אותה (אולי קיימת רק בחנות האמריקאית. צריך לבדוק).
מחיפוש אחר אפליקציות של החברה מצאתי משהו שנקרא recorder אבל גם היא משתמשת בשירות שצריך לחייג אליו קודם לכן.
אלי חבוש

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #7 

בשביל לפשט לכם את זה- אין דרך או אפליקציה שמאפשרת להקליט שיחות באופן ישיר ושישמרו על המכשיר,
תאמינו לי- חקרתי את הנושא מכל צדדיו..

יש דרך להקלטה דרך התא קולי (לא עובד בכל החברות) דיי מסובך..
וכל התוכנות "מקליטות" שיחה עושות את זה על גבי שרת שלהם- ז"א מחייגים לחו"ל לשרת והוא מקליט את השיחה- כמובן שזה עלות של שיחה בינלאומית.

אבל אפליקציה שעושה את זה באופן מקומי על המכשיר - אין.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”