תרגיל שיווקי פשוט ללכידת הלקוח ל36 חודשים בהתחייבות ליס
-
זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
נפל האסימוןכש יס פתחה במסע פרסום "הייסנס לד לכל לקוח ב99 שח ב36 תשלומים.
הריי עוד מעט כל ההתחייבויות ללווין ולכבלים אמורות להצטמצם לגביי זמן ההיתחיבות,
ובעצם זה לכידה מלאכותית באמצעות מכירה של מסך שנמכר בכל רשת שיווק בצורה
דומה,וייחייב את הלקוח להיקשר לחברת הלווין בחבילה ,ואם ירצה להיתנתק יחוייב
בניתוק לפרוע את מלוא הסכום במזומן לחברת הלווין.
שאפו לייס על תרגיל שיווקי שחברות הכבלים עשו זאת בשנים עברו,פשוט העתקה
של התחייבות בדמות טלוויזיה חדשה.
לאפלא שלא לקחו מותגים כמו טושיבה,פנסוניק,וסמסונג-רוב העם מחפש כמה שיותר
חדש וזול וכאילו עם גב ותמיכה של חברת הלווין ,שפיזית חוץ מלכידת המנוי ל36 חודשים נוספים
אין לה קשר לאחריות או שרות למסך.
הריי עוד מעט כל ההתחייבויות ללווין ולכבלים אמורות להצטמצם לגביי זמן ההיתחיבות,
ובעצם זה לכידה מלאכותית באמצעות מכירה של מסך שנמכר בכל רשת שיווק בצורה
דומה,וייחייב את הלקוח להיקשר לחברת הלווין בחבילה ,ואם ירצה להיתנתק יחוייב
בניתוק לפרוע את מלוא הסכום במזומן לחברת הלווין.
שאפו לייס על תרגיל שיווקי שחברות הכבלים עשו זאת בשנים עברו,פשוט העתקה
של התחייבות בדמות טלוויזיה חדשה.
לאפלא שלא לקחו מותגים כמו טושיבה,פנסוניק,וסמסונג-רוב העם מחפש כמה שיותר
חדש וזול וכאילו עם גב ותמיכה של חברת הלווין ,שפיזית חוץ מלכידת המנוי ל36 חודשים נוספים
אין לה קשר לאחריות או שרות למסך.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לאבא שלי הציעו תמורת 1.9 ש"ח בחודש ל-3 שנים מס' סרטי DVDBOX בחודש
התקשרתי לברר במה מדובר, מסתבר שהם חידשו לו את התחייבות ל-3 שנים, מבלי לעדכן אותו כמובן.
ניסו לתפוס אותו כמה ימים לפני שהגבלת ההתחייבות יורדת ל-18 חודשים
הם ביטלו את העניין לאחר השיחה שלי.
התקשרתי לברר במה מדובר, מסתבר שהם חידשו לו את התחייבות ל-3 שנים, מבלי לעדכן אותו כמובן.
ניסו לתפוס אותו כמה ימים לפני שהגבלת ההתחייבות יורדת ל-18 חודשים
הם ביטלו את העניין לאחר השיחה שלי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
לא מבין מה הבעיה עם זה.
זה לא הכרח. זה כולה תשלומים - מי שרוצה לקנות בתשלומים שיבדוק אם זה כדאי לו ואם כן, סבבה.
אם אתה פורש מהמבצע אתה עדיין צריך לשלם על המסך.
זה לא הכרח. זה כולה תשלומים - מי שרוצה לקנות בתשלומים שיבדוק אם זה כדאי לו ואם כן, סבבה.
אם אתה פורש מהמבצע אתה עדיין צריך לשלם על המסך.
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
לדעתי זה דווקא תרגיל גדול, בדיוק אתמול עשינו את המבצע של הלד ועכשיו אנחנו מנתבים את כל חדר הטלוויזיה מחדש (ממיר HD + מקס) לכבוד הלד, העניין של התשלומים זה כלום, אתה אומר להם שאתה מעוניין לשלם ב-18 תשלומים ל-18 חודשים.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קודם כל מז"ט , תתחדש ותהנה !UserName כתב:לדעתי זה דווקא תרגיל גדול, בדיוק אתמול עשינו את המבצע של הלד ועכשיו אנחנו מנתבים את כל חדר הטלוויזיה מחדש (ממיר HD + מקס) לכבוד הלד, העניין של התשלומים זה כלום, אתה אומר להם שאתה מעוניין לשלם ב-18 תשלומים ל-18 חודשים....
הארה :
ציינת "עניין התשלומים זה כלום "...
תשלומים זה טוב , רק אם מחיר המוצר באמת אטרקטיבי
- UserName
-
- חבר ותיק

כשמחשבים את זה ל-36 חודשים זה יוצא 3564 ש"ח, זה מאאאאאאדדד זול ביחס למחיר המקורי.רונן כתב:קודם כל מז"ט , תתחדש ותהנה !UserName כתב:לדעתי זה דווקא תרגיל גדול, בדיוק אתמול עשינו את המבצע של הלד ועכשיו אנחנו מנתבים את כל חדר הטלוויזיה מחדש (ממיר HD + מקס) לכבוד הלד, העניין של התשלומים זה כלום, אתה אומר להם שאתה מעוניין לשלם ב-18 תשלומים ל-18 חודשים....
הארה :
תשלומים זה טוב , רק אם מחיר המוצר באמת אטרקטיבי...
אל תשכח איזה מסך זה....UserName כתב:כשמחשבים את זה ל-36 חודשים זה יוצא 3564 ש"ח, זה מאאאאאאדדד זול ביחס למחיר המקורי.רונן כתב:קודם כל מז"ט , תתחדש ותהנה !UserName כתב:לדעתי זה דווקא תרגיל גדול, בדיוק אתמול עשינו את המבצע של הלד ועכשיו אנחנו מנתבים את כל חדר הטלוויזיה מחדש (ממיר HD + מקס) לכבוד הלד, העניין של התשלומים זה כלום, אתה אומר להם שאתה מעוניין לשלם ב-18 תשלומים ל-18 חודשים....
הארה :
תשלומים זה טוב , רק אם מחיר המוצר באמת אטרקטיבי......
- UserName
-
- חבר ותיק

מוצר מדבקה או לא, מסך מעולה.Nba כתב:אל תשכח איזה מסך זה....UserName כתב:כשמחשבים את זה ל-36 חודשים זה יוצא 3564 ש"ח, זה מאאאאאאדדד זול ביחס למחיר המקורי.רונן כתב:קודם כל מז"ט , תתחדש ותהנה !UserName כתב:לדעתי זה דווקא תרגיל גדול, בדיוק אתמול עשינו את המבצע של הלד ועכשיו אנחנו מנתבים את כל חדר הטלוויזיה מחדש (ממיר HD + מקס) לכבוד הלד, העניין של התשלומים זה כלום, אתה אומר להם שאתה מעוניין לשלם ב-18 תשלומים ל-18 חודשים....
הארה :
תשלומים זה טוב , רק אם מחיר המוצר באמת אטרקטיבי.........
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אשרי האדם השמח בחלקוUserName כתב:מוצר מדבקה או לא, מסך מעולה.Nba כתב:אל תשכח איזה מסך זה....UserName כתב:כשמחשבים את זה ל-36 חודשים זה יוצא 3564 ש"ח, זה מאאאאאאדדד זול ביחס למחיר המקורי.רונן כתב:קודם כל מז"ט , תתחדש ותהנה !UserName כתב:לדעתי זה דווקא תרגיל גדול, בדיוק אתמול עשינו את המבצע של הלד ועכשיו אנחנו מנתבים את כל חדר הטלוויזיה מחדש (ממיר HD + מקס) לכבוד הלד, העניין של התשלומים זה כלום, אתה אומר להם שאתה מעוניין לשלם ב-18 תשלומים ל-18 חודשים....
הארה :
תשלומים זה טוב , רק אם מחיר המוצר באמת אטרקטיבי............
- UserName
-
- חבר ותיק

היא ציינה כמה זה על ה-36 חודשים, יש 3 מסלולים: התחייבות ל-36 חודשים, ל-18 חודשים וללא התחייבות (לא ממש מסלול מומלץ).zovirax כתב:אתמול דיברתי עם נציגה
שאלתי כמה עולה מקס HD
היא אמרה לי ש 39 שקל לחודש בהתחייבות של 3 שנים,
מותר להם?...
http://www.calcalist.co.il/articles/0,7 ... 70,00.htmlUserName כתב:היא ציינה כמה זה על ה-36 חודשים, יש 3 מסלולים: התחייבות ל-36 חודשים, ל-18 חודשים וללא התחייבות (לא ממש מסלול מומלץ).zovirax כתב:אתמול דיברתי עם נציגה
שאלתי כמה עולה מקס HD
היא אמרה לי ש 39 שקל לחודש בהתחייבות של 3 שנים,
מותר להם?......
משבוע הבא מותר להם להחתים רק לשנה וחצי.
מעצבן.
רק היום חזר אליי נציג שימור יס, כמה ימים אחרי שביקשתי ניתוק עקב מעבר דירה. הוא ביטל את הניתוק, נתן בסיס+3+VOD ב-224₪ אבל איפס את התחייבות שלנו, והתחיל התחייבות לשנתיים.
אם באמת זה נכון שבעוד שבוע יאסר עליהם לחייב אותנו לתקופה ארוכה מ-18 חודשים, אני מרגיש מרומה. התקשרתי בנושא למחלקה הפיננסית ונציגה משם טוענת בתוקף שהאיסור יכנס בתוקף בעוד שנה. היא חיה בסרט, או ניסתה גם היא לעבוד עליי?
כאלא שינויים חלים רטרוטקטיביים בשביל פראיירים כמוני שהוכנסו להתחייבות ארוכה רגע לפני, ממש בשבוע לפני?
רק היום חזר אליי נציג שימור יס, כמה ימים אחרי שביקשתי ניתוק עקב מעבר דירה. הוא ביטל את הניתוק, נתן בסיס+3+VOD ב-224₪ אבל איפס את התחייבות שלנו, והתחיל התחייבות לשנתיים.
אם באמת זה נכון שבעוד שבוע יאסר עליהם לחייב אותנו לתקופה ארוכה מ-18 חודשים, אני מרגיש מרומה. התקשרתי בנושא למחלקה הפיננסית ונציגה משם טוענת בתוקף שהאיסור יכנס בתוקף בעוד שנה. היא חיה בסרט, או ניסתה גם היא לעבוד עליי?
כאלא שינויים חלים רטרוטקטיביים בשביל פראיירים כמוני שהוכנסו להתחייבות ארוכה רגע לפני, ממש בשבוע לפני?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
224 ש"ח כולל MAX HD?
היה לך קודם MAX HD?
כמו שכתבתי בהודעה שלי, הם מנסים לכבול לקוחות להתחייבות ארוכה מהר לפני שהתיקון יכנס לתוקף.
היה לך קודם MAX HD?
כמו שכתבתי בהודעה שלי, הם מנסים לכבול לקוחות להתחייבות ארוכה מהר לפני שהתיקון יכנס לתוקף.
כן, וכן. זה לא היה תרגיל ניתוק, באמת התכוונו לעבור דירה ולעבור לשידורים קרקעיים באותה הזדמנות.
בהמשך, אשתי התחרטה, ובמקביל חזרו אלינו עם ההצעה שציינתי, אז לא סרבתי לה.
עדיין מטריד אותי עצם כניסה להתחייבות נוספת ארוכה, ערב איסור על כך
בהמשך, אשתי התחרטה, ובמקביל חזרו אלינו עם ההצעה שציינתי, אז לא סרבתי לה.
עדיין מטריד אותי עצם כניסה להתחייבות נוספת ארוכה, ערב איסור על כך