קחו דברים בפרופורציה!!!

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
gro111 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #1 

אז ככה,
אני לא משתמש חדש ונהנה באופן יומיומי מהאתר וחבריו בפרט, תודה (Y)

אני רוצה להתייחס לשירשורים ה"בעיתיים" שהתפתחו לאחרונה, ותגובות של חברי הפורום לתופעה.

כמו שיש פה באתר אינסוף ידע, פירגון, וסובלנות. יש פה גם אגו , קנאה , טינה, וכו...
זה מרומו של עולם! אנחנו חבורה של גברים, בעיקר, ומלאים בטוסטסטרון בהתאם :P זה כשלעצמו מספיק בשביל להגיע לוויכוחים סוערים ולפעמים גם פניה לגופו של אדם, אני לא בעד... אבל... SHIT HAPPENS!

כדיי להכניס דברים לפרופורציה ולא להתרגש כל פעם מחדש כאילו מת העולם ונשרף הים.
סה"כ, כולנו כאן כדי להינות וללמוד אחד מהשני, ומדי פעם גם לפרוק קצת תיסכולים, לא הכל וורוד! וזה יהיה צבוע אם כן.
במידה ולא היו שירשורים כועסים מדיי פעם כנראה שלאנשים לא כל כך איכפת מהתחביב... כי על מה שחשוב לנו אנחנו נלחמים כשצריך :wink:

הבעיה בעיניי מתחילה כאשר הפניות בשירשורים יורדות לפסים מאד אישיים, וממש לא רלבנטים לדיון! יתרה מזאת, אני אישית התבאסתי מאופן ההתבטאות של ITAY123 כלפי דני, זו דוגמה קלאסית בעיניי לחוסר כבוד טוטלי!
ואני הראשון להגיד שדני ממש לא תלית שכולה תכלת, אבל הוא בטח שלא ירד לרמה של איתי (6)

שורה תחתונה, מנהלי האתר והרוב המוחלט של חברי האתר, שומר על סדר וכבוד הדדי (l)
אז בואו נפסיק לתת כוח לכל שירשור שיוצא מפרופורציה, וניקח הכל עם קצת סחוג ומלח. ומדי פעם להוציא קיטור זה טיבעי, אני פה לטוב ולרע! ואם פגעתי במישהו אני מתנצל, לא כי.... בגלל.... אה... מתנצל נקודה.

שיהיה לכולם אחלה לילה :D

שלח תגובה

חזור אל “כללי”