תרבות דיון- מעליבים ופוגעים... נמאסתם!!!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם לא הבנתם, אז הבא בתור שיקפוץ עם התקפה אישית יוקפא אישית על ידי. וזה שעונה לו? גם יקבל טיפול אישי ממני.
דן ליאור, לא ראיתי ממך אפילו דיווח אחד על התקפה אישית. אתה יודע את החוקים. אם מישהו מתקיף אותך, דווח ושתוק כמו דג.
ענית לו? פתחת דיאלוג וכבר אין משמעות ל ״הוא התחיל״. כבר קיבלת אין ספור אזהרות וצ׳אנסים אחרונים. יש מספיק אתרים ברשת שהם מתירנים יותר משלנו. אם אתה כאן, תפעל לפי חוקי המקום.
דן ליאור, לא ראיתי ממך אפילו דיווח אחד על התקפה אישית. אתה יודע את החוקים. אם מישהו מתקיף אותך, דווח ושתוק כמו דג.
ענית לו? פתחת דיאלוג וכבר אין משמעות ל ״הוא התחיל״. כבר קיבלת אין ספור אזהרות וצ׳אנסים אחרונים. יש מספיק אתרים ברשת שהם מתירנים יותר משלנו. אם אתה כאן, תפעל לפי חוקי המקום.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
oferlaor
אבל כמובן המילה האחרונה היא שלך מה שנותר לי זה לבקש ממך לראות דברים בצורה יותר הוגנת וכן לבחון כל מקרה לגופו ללא סטיגמות ולפי סיבה ותוצאה.
אני מבקש ממך לבחון שוב את מדיניות זו. מהיכן שאני מגיע שמישהו יורק לך בפרצוף אתה לא רץ להגיד למורה. רבים התקשרו אליי ואמרו לי שלו זה היה הם, itay123 היה מקבל מהם ביקור אישי. אז אני לא מקצין עד כדי כך אבל בדר"כ אני משיב לתוקף כגמולו.ענית לו? פתחת דיאלוג וכבר אין משמעות ל ״הוא התחיל״....
אבל כמובן המילה האחרונה היא שלך מה שנותר לי זה לבקש ממך לראות דברים בצורה יותר הוגנת וכן לבחון כל מקרה לגופו ללא סטיגמות ולפי סיבה ותוצאה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
[רבים התקשרו אליי ואמרו לי שלו זה היה הם, itay123 היה מקבל מהם ביקור אישי....
מה אתה אומר, מעניין...
אני בספק מאוד, אם מישהו אמר לך משהו בכלל...אבל סחתיקה...תבלה...
ולפותח השרשור, אתה כ"כ צודק, ושטויות כאילו, לא צריך לסבול...
הדבר היחיד שאני מתנצל הוא הדרך "שנדחפתי" לומר אתה מה שהיה לי...וזו הטעות, כי לרמות כאילו כמו שמר דני ליאור מציג...לא ציפיתי מעצמי שארד...במיוחד ע"ח שרשור של חבר פורום אחר...
sufgi123 מצטער שדווקה "הצחנה" הזו שנגרמה הייתה אצלך בשרשור...אנא קבל התנצלות
וכמובן התנצלות מכל חברי הפרום הנכבדים האחרים שנחשפו
שיהיה לכולם לילה מקסים...עם הרבה מוזיקה וחיוך על הלב...
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
itay123
תתפלא , אבל דווקא sufgi123 הוא זה שטילפן אליי ואמר לי שלו מישהו היה מדבר אליו כמו שאתה דיברת אליי בפורום הוא היה נותן לו ביקור.
אתה יכול לשאול אותו אם אתה לא מאמין לי. היו עוד כמה שהתקשרו אבל מכיוון שגם כרגיל בחרת להטיל ספק באמינות שלי וגם בחרת להתנצל לו באופן אישי, לא יכולתי שלא לצחוק מהאירוניה
אני מציע לך פשוט לשבת בשקט, ככל שאתה יותר כותב, אתה יותר מסתבך
ודבר אחרון, עשה סוף סוף טובה לכולנו והשקע כמה גרושים בתוכנת איות. קורס זריז בהבעה בכתב גם לא יזיק.
וכמובן, הכל בידידות
תתפלא , אבל דווקא sufgi123 הוא זה שטילפן אליי ואמר לי שלו מישהו היה מדבר אליו כמו שאתה דיברת אליי בפורום הוא היה נותן לו ביקור.
אתה יכול לשאול אותו אם אתה לא מאמין לי. היו עוד כמה שהתקשרו אבל מכיוון שגם כרגיל בחרת להטיל ספק באמינות שלי וגם בחרת להתנצל לו באופן אישי, לא יכולתי שלא לצחוק מהאירוניה
אני מציע לך פשוט לשבת בשקט, ככל שאתה יותר כותב, אתה יותר מסתבך
ודבר אחרון, עשה סוף סוף טובה לכולנו והשקע כמה גרושים בתוכנת איות. קורס זריז בהבעה בכתב גם לא יזיק.
וכמובן, הכל בידידות
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: