תרבות דיון- מעליבים ופוגעים... נמאסתם!!!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ni-ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

חברים יקרים,
אני ממעט לכתוב בפורום אבל עד לא מזמן הייתי קורא בשקיקה את תגובות החברים... הפורום מבחינתי הינו כלי יעיל ומושלם ל:
1. הכרת חברים חדשים/ משוגעים לק"ב... פה כולם מבינים אותך... לא שואלים מי קונה מער' בעשרות אלפי ₪ ... וכו'.... פה זה אמור להיות הבית של המשוגעים לדבר
2. שאילת שאלות וקבלת תגובות בזמן 0... (לאחרונה היה לי בעיה עם איחוד תיקיות לסרט ומנהל האתר חזר אלי מייד עם תשובה)... בהזדמנות זו, שוב תודה!!!
3. היוועצות עם חברים: לא מזמן פניתי לחבר אתר שאני מחזיק מיכולות הכיול שלו וכן בעל פיוניר 83 שמזמין אנשים אליו להדגמה..., אני יודע את שמו אולם לא יעז לכתוב... אותו חבר הציע לעזור לי ואפילו פנה אלי בהודעה אישית... תודה חבר 
4. וכו' וכו' וכו'

אני פונה אליכם ולא מיפות נפש אלא מבעסה!!! חברים אנא הפסיקו- לא כיף לקרוא שרשורים מסוימים... כולם יודעים במה מדובר אבל לא יכול להיות שחבר מזמין חבר אחר לביתו ואח"כ צולבים אותו בגין גודל וופר... כמו כן, ראו שרשור "גם אני התחדשתי בפיוניר 83"... שרשור מזעזעעעע חצי מהשירור נחסם לצפייה... כאילו מדובר בצנזורה של אירן או בפורנו חזק!!!! (ד"א- אני ממש לא מאשים את מנהלי האתר), אלא מחזק את ידם!!!
אתה נכנס לשרשור... רוצה ללמוד ממנו, איך נשמעת המערכת? יתרונות / חסרונות וכו'... ומגיע בסוף להעלבות...
וזה לא בין מפיצים של חברה כזו נגד האחרת... אלא, חברים שלכאורה לא אמורים להיות עם מניע אישי
אני מבקש בתור אחד שצמא למידע ונהנה מכל הטוב שהאתר מציע לנו דוג': ביקורות בזמן אמת ולא ביקורות מתורגמות מאתרים לועזיים ובל נשכח את כל המפגשים- ראבאק!!!! כל שבוע מזמינים אתכם לארוחה ונשנושים... מה עוד אפשר לבקש?
נא להחזיר לאתר בתרבות דיון... לאלתר... ואם לא "קפצו לי!!!!!!"... סתאאאם. מבקש להחזיר עטרה ליושנה 

sufgi123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1396
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

(Y)

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #3 

(Y)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

יש אנשים שלא התבגרו.

יש אנשים שקמים בבוקר ושוכחים לקחת את הגלולות הקטנות שלהם.

יש אנשים שתקוע להם תמידית מטאטא באחוריים

מה לעשות, הם אלו שבגללם צריך לצנזר שרשורים ואם ההורים וביתי הספר לא הצליחו לחנך אותם לא נראה לי שמנהלי האתר והעורך הראשי יצליחו.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #5 

אין בעייה שתהיה תרבות אבל אני מעדיף קודם שיהיה דיון.....
עדיף לעצור סוסים דוהרים מאשר לבעוט בפרידות עצלות בתחת
לא יקרה כלום אם יהיו קצת עקיצות ואפילו פסים אישיים
אך גם אני לא מצדיק את הירידות האישיות המכוערות שראינו (n)
צריך למצוא את האיזון
ולא התיפייפות של אחד כלפי השני כל היום עם (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ודווקא דן ואיתי מיודעינו הינם מהבולטים והמיומנים בפורום
וזה לזכותם(תמחקו תחיוך............. :מכונת יריה: )
אך שוב במקרה דינן הם ליכלכו אותה...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78899
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5397 פעמים

שליחה #6 

ADICT,

זה לא עובד ככה.

הבעיה שזה מדרון חלקלק. ברגע שאנשים מקבלים את האפשרות לפגוע הגבול שלהם ושלך יהיה שונה ולכן מה שאתה חושב שהוא חריג לא מקובל, הם רואים כרצוי וסביר לכל בר דעת.

לכן, התשובה היא לא - אין אפשרות כזו של התנגחות אישית.

אנחנו בנינו את האתר כאנטיתזה לרעיון שחופש הדיון הוא חופש לפגוע בכל מי שאיננו רוצים ביקרו.

אנחנו עדיין דנים לצערי פנימית בסנקציות כנגד אותם אנשים שהשתתפו בהתנגחות הזו. אני אישית בעד הקפאה מיידית וזה עדיין לא ירד מהשולחן.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #7 

צודק עפר. אי אפשר לתת לאנשים לצלוב אחד את השני תחת מסווה של חופש הדיבור. אפילו לינקולן אמר בזמנו שחופש הדיבור נגמר כשמישהו נעמד בתיאטרון הומה אדם וצועק שיש שרפה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #8 

עופר מסכים איתך בהחלט (Y)
נראה לי מעבר לDTOWN לשבוע של שניהם יעשה את העבודה.....
או יותר טוב
החלפה של הסטאפ שלהם אחד עם השני
ולתת להם לסבול ממנו למשך שבוע ..... :idea:

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #9 

oferlaor ו ADICT

אני חייב למחות. ירידה לפסים אישיים נעשתה רק כלפיי ולא מצידי.

גם אם ההתנצחות מצידי היתה חריפה, היא תמיד היתה עניינית, טכנית ומגובה בנימוקים עניינים.

זה שמישהו איבד את הראש והחל פשוט לקלל לא צריך למשוך אותי למטה ביחד איתו
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #10 

danlior כתב:oferlaor ו ADICT

גם אם ההתנצחות מצידי היתה חריפה, היא תמיד היתה עניינית, טכנית ומגובה בנימוקים עניינים.

...
אתה יכול למחות עד מחר, תפסיק להתמם פה.

אני לא מצדיק את התגובה של איתי כלפיך אבל אני יכול להגיד לך שהרוחת אותה בכבוד .

לא סתם ביקשתי ממך להדליק את הבלדיוס וללכת לשתות קפה ולהרגע אתה פשוט טיפוס מרגיז בסגנון הויכוח שלך.

ברגע שמנסים לערער על רמת היידע /נסיון שלך בתחום והאמן לי שיש הרבה מה לערער, אתה מתחיל לאבד את הצפון בתגובות שלך.

Arieldr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #11 

oferlaor ו ADICT

...
danlior צודק ב 100%, אני אתו, הרי ברור שלומר לחבר בפורום שהרסיבר שלו הוא חתיחת ___ ושההחלטה לקנות אותו היא הדבר הכי _____ שאפשר לעשות זה הכי אבל הכי עינייני, מאוד טכני ואני בטוח שמגובה במלא נימוקים מקצועים... danlior אתה בסדר גמור (Y) זה העולם שלא מבין אותך.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #12 

Arieldr כתב:
oferlaor ו ADICT

...
danlior צודק ב 100%, אני אתו, הרי ברור שלומר לחבר בפורום שהרסיבר שלו הוא חתיחת ___ ושההחלטה לקנות אותו היא הדבר הכי _____ שאפשר לעשות זה הכי אבל הכי עינייני, מאוד טכני ואני בטוח שמגובה במלא נימוקים מקצועים... danlior אתה בסדר גמור (Y) זה העולם שלא מבין אותך.
...
(Y) (Y) :) במידה וכל מה שצריך הוא שהעולם יבין אותו אנחנו נעשה מאמץ :lol:

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

istarmini כתב:

...

לא סתם ביקשתי ממך להדליק את הבלדיוס וללכת לשתות קפה ולהרגע אתה פשוט טיפוס מרגיז בסגנון הויכוח שלך.

ברגע שמנסים לערער על רמת היידע /נסיון שלך בתחום והאמן לי שיש הרבה מה לערער, אתה מתחיל לאבד את הצפון בתגובות שלך.
...
היה צפוי שתתפוס את ההזדמנות בשתי ידיך על מנת לסגור חשבון אישי איתי. לא אכנס איתך כאן לדיון והדיונים שלנו עד כה רק מראים שהרווחת מכך.

רק אייעץ לך לפשפש מעט במעשיך אתה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #14 

danlior כתב:
istarmini כתב:

...

...
היה צפוי שתתפוס את ההזדמנות בשתי ידיך על מנת לסגור חשבון אישי איתי. לא אכנס איתך כאן לדיון והדיונים שלנו עד כה רק מראים שהרווחת מכך.

רק אייעץ לך לפשפש מעט במעשיך אתה.
...
אני לא צריך לפשפש בכלום אני יודע בדיוק איך אתה מתנהל אתה מוזמן לבדוק את כל הויכוחים בינינו. אתה תמיד אבל תמיד היית הראשון, שהתחיל בלמי יש גדול יותר אבל תמיד. במקום למחות פה תשקיע את הזמן בלבדוק ולשפר את דרך התנהלותך פה.

אתה כנראה לא מבין שאני לא סופר אותך מסנטימטר. אתה מהווה עבורי בדיחה שאני משתעשע איתה לא יותר ולא פחות.

שיהיה לך לילה טוב חמים ושקט אולי מחר תתעורר על צד ימין , כולנו מחזיקים לך אצבעות. קבל ממני (f) באופן חד פעמי.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

istarmini

עבור אחד שלא סופר אותי מסנטימטר (דרך אגב, הביטוי הנכון הוא "לא רואה אותך ממטר") מדוע אתה כל כך מתרגז והראשון לקפוץ על כל מילה שאני כותב? אבל תמיד, כולל כאן.

ושיהיה ברור, אף על פי שאתה לא "סופר" אותי מסנטימטר, אני לעומת זאת מעריץ את הקרקע עליה אתה דורך וליבי נמס כל פעם שאתה משתמש בביטויים הקולים שלך בסגנון ה"אח שלו" - אתה ללא ספק בחור עם המון קלאס.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #16 

danlior כתב:istarmini

עבור אחד שלא סופר אותי מסנטימטר (דרך אגב, הביטוי הנכון הוא "לא רואה אותך") מדוע אתה כל כך מתרגז והראשון לקפוץ על כל מילה שאני כותב? אבל תמיד, כולל כאן.

ושיהיה ברור, אף על פי שאתה לא "סופר" אותי מסנטימטר, אני לעומת זאת מעריץ את הקרקע עליה אתה דורך וליבי נמס כל פעם שאתה משתמש בביטויים הקולים שלך בסגנון ה"אח שלו" - אתה ללא ספק בחור עם המון קלאס.
...
לילה טוב דנדוש חלומות פז (יש לך לחלום על איזה וופר מאוד גדול לא? :lol: ), בתקווה ליום חדש ומהנה יותר מחר.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #17 

(Y)

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #18 

אני יודע שאני חדש פה ואולי היה עדיף שאני לא אכניס את עצמי למיטה חולה (ואשב בצד בשקט), אבל בתור אחד שיש לו קצת וותק בפורומי אינטרנט. אני יכול להבין את רוח הדברים של פותח השרשור.

לאור ההתפתחויות פה בשרשור, נזכרתי בשיחה שהייתה לי עם נהג מונית ביום שטוף שמש.

ביום שטוף שמש, נעים ויפה, לקחתי מונית בחזרה הביתה לאחר שהכנסתי את הרכב למוסך. מכיוון וזו נסיעה של כ20 דקות, החלה שיחה ביני לבין הנהג. הנהג סיפר לי שאתמול בלילה הוא היה בבאר-שבע (שאנחנו בקרית שמונה ברגע הנסיעה במונית) בחתונה. הוא סיפר לי שהוא נסע וחזר באותו ערב ואני שאלתי אותו איך הוא מסוגל לנהוג כל כך הרבה ועוד בלילה (נסיעה של כ600-700 ק"מ הלוך וחזור). בעודנו מדברים על הנסיעה ארוכת הטווח, החלה שיחה על תרבות הנהיגה בישראל.
אני אמרתי לו שהתרבות בישראל היא קטסטרופה. אי אפשר לעמוד ברמזור מבלי שיצפצפו לך עוד לפני שהרמזור מתחלף לירוק. כל אחד חותך את השני מבלי לכבד את חוקי התנועה ואת שאר הנהגים שאיתו בכביש. עוד מקילומטרים, נהגי השומאכר מהבהבים לך עם האורות כדי שתפנה להם את הדרך, ואם לא פינית כי אין לך לאן, ההבהובים מתחלפים בצפצופים ובאורות גבוהים קבועים ועוד. נהג המונית הנכבד מהנהן בראשו מסכים איתי. תו"כ שאני מדבר איתו ותו"כ שהוא מסכים איתי, הוא פתאום מצפצף לאיזשהו נהג אחר, עוקף משמאל מאיט למהירות שלו, פותח את החלון שלי ומתחיל לצעוק עליו, לקלל ולשלוח מסרים בעזרת אצבעות ידו הימנית שאיננה על ההגה. כל זה באותה העת בה הוא הסכים איתי על התרבות הברברית של הנהג הישראלי... :?

אני מאותו רגע, העדפתי לשתוק, להגיע הביתה ולנשום לרווחה שאינני כזה על הכביש.

החוסר תרבות הזו, לצערי, היא משהו כוללני בישראל. זה מתחיל בכבישים, ממשיך בבתי הספר, נמצא בתוך הפורומים ובסופו של דבר מגיע עד לבית של כל אחד מאיתנו.
לצערי, זה מה שבפסוקו של יום, לעניות דעתי, גורם למדינה עם כל כך הרבה פוטנציאל ועם הון אנושי איכותי ביותר להיראות כמו שהיא נראית- מדינה מתפתחת ועולם שלישי בלא מעט דברים.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7406
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #19 

לא מתאים הויכוח הזה פה באתר בכלל . למרות שגם אותי אף אחד לא סופר :wink:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46390
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #20 

זה יפה מאוד שהשרשור הזה נפתח וקורא לרוחות רגועות ושקולות יותר בפורום, אך כאן זה לא המקום לסגירת חשבונות והשוואות גדלי וופרים. הבריות הרלוונטיות יודעות טוב מאוד למי אני פונה.

אני מציע לא לתת לכמה הודעות סוררות בשרשור אחר לגרום לכם לטרדות גדולות מידי, תשכחו ותמשיכו הלאה.
לכל אחד מגיע הזדמנות נוספת ובסופו של יום כולנו כאן עבור אותה מטרה.

נעול

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”