טרייד אין,כדאי?עריכה,נרכש+TVIX Slim s1
מול איזה רסיבר של פיוניר השווית ?roig כתב:פארדיים מוניטור 11.ממש התאמצתי לאהוב את הפיוניר בגלל העיצוב שאגב ממש לא רע בימאהה,אך כאמור אהבתי יותר את ה-2067.
היותר מדהים הוא שבקולנוע היה הבדל משמעותי לטובת הימאהה...
תודה
לפי מה שאני מבין היית בסטריאו-סטאר ?roig כתב:מדובר בפיוניר 82.התנאים היו זהים לגמרי.
היתרון היחידי של הפיוניר היה בבאס חזק ומלא יותר אך הוא היה צעקני ונשמע כאילו איבד המון תדרים ביחס לימאהה שהיה הרבה יותר מפורט....
אם ככה אפשר לעשות שם אחלה בדיקה !!!!!
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
באומרי "תנאים" התכוונתי למען האמת למניפולציות שעושים מצבי הDSP השונים, האקולייזר, גלים עומדים וכו'. לכיול יש משמעות רבה שעשויה להכריע את הכף לכאן או לכאן, אך אני מסכים שנכנס כאן כם עניין של טעם אישי.roig כתב:מדובר בפיוניר 82.התנאים היו זהים לגמרי.
היתרון היחידי של הפיוניר היה בבאס חזק ומלא יותר אך הוא היה צעקני ונשמע כאילו איבד המון תדרים ביחס לימאהה שהיה הרבה יותר מפורט....
אני מכיר את הרסיברים של ימהה ולטעמי הם נשמעים מצוין. למרות זאת, קצת קשה לעשות השוואה מהימנה בתנאים של האזנה בחנות אודיו ועוד בזמן שהמוכר זורק קצת הערות ומשפיע עליך גם פסיכולוגית.
בכל מקרה, קשה ליפול במקרה הזה, אני בטוח שמדובר ברסיבר מצוין, תתחדש
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
זה מאוד מעניין מה שאתה אומר....roig כתב:מדובר בפיוניר 82.התנאים היו זהים לגמרי.
אין ספק ש 2067 מול LX82
ו/או 3067 מול LX83 זה מבחן מעניין ביותר.
אנא תן כמה שיותר פרטים מההשוואה שערכת
אם אפשר, עדיף וכדאי לפתוח על הנושא שרשור חדש.
רסיבר מעולה, רכשתי את הגרסה האמריקאית + ממיר מיוצב לפני חודשיים. מה שנחמד בו זה השליטה דרך הרשת (יש gui ממש מדליק) + אפליקציה לאייפון לשליטה בכל אחד מהאזורים (ויש שלושה כאלה). בשביל להוריד את האפליקציה צריך ליצור חשבון אמריקאי ב-itunes.
אצלי הרסיבר משודך למגבר הספק rotel1070 לזוג הקדמי (b&w683) וכך אפשר ליצור 9.1 ערוצים מלאים.
אצלי הרסיבר משודך למגבר הספק rotel1070 לזוג הקדמי (b&w683) וכך אפשר ליצור 9.1 ערוצים מלאים.
-
roig
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 436
- שם מלא: רועי גואטה
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מצאתי בחנות הישראלית שתי תוכנות של ימהה אך טרם ניסיתי אותם והן נקראות בשמות שונים.
האחת NP controller והשנייה neohdctrl.
אתה יודע אם הן נותנות את אותה התוצאה?
כרגע יש לי בעיה להכנס לחשבון האמריקאי שלי
האחת NP controller והשנייה neohdctrl.
אתה יודע אם הן נותנות את אותה התוצאה?
כרגע יש לי בעיה להכנס לחשבון האמריקאי שלי