מערכת קולנוע ביתי עים 23.1 ערוצים+תמונות
-
blurayking34
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברת DOLBY מתכננת להוציא מערכת עים 23.1 רמקולים
פרטים נוספים באתר
http://www.highdefdigest.com/news/show/ ... ndbox/5851
פרטים נוספים באתר
http://www.highdefdigest.com/news/show/ ... ndbox/5851
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ה - 32 ביט RC יקבל סחרחורת ויזיע קשה מהחישובים שהוא יצטרך לעשות עם 23.1 רמקולים
128 ביט נשמע לי יותר מתאים
128 ביט נשמע לי יותר מתאים
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אי אפשר לעצור את התפתחות הטכנולוגיה, וכנראה שאף פעם לא יהיה לזה סוף.
כמו שכיום אנחנו מתקשים להבין, איך בעבר (הלא כל כך רחוק) הסתדרו יפה מאוד עם דולבי 2.1, הרי שבטח בעתיד ה-5.1 (או 7.1 למתקדמים יותר) ייחשב לפרה-היסטוריה.
קשה כרגע לנחש מה בדיוק יהיה. רמקולים בתקרה וברצפה, עוד סנטר מאחורה, סאבים נוספים הפזורים בחלל החדר.
בעתיד היותר הרחוק, אולי בכלל ההגברה לא תהיה בצורה המוכרת לנו כרגע.
כמו שכיום אנחנו מתקשים להבין, איך בעבר (הלא כל כך רחוק) הסתדרו יפה מאוד עם דולבי 2.1, הרי שבטח בעתיד ה-5.1 (או 7.1 למתקדמים יותר) ייחשב לפרה-היסטוריה.
קשה כרגע לנחש מה בדיוק יהיה. רמקולים בתקרה וברצפה, עוד סנטר מאחורה, סאבים נוספים הפזורים בחלל החדר.
בעתיד היותר הרחוק, אולי בכלל ההגברה לא תהיה בצורה המוכרת לנו כרגע.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אהלן אבי הגדול
לי נראה שעקב גודל סלון סטנדרטי לא יהיה המשך לסאגה הזו של רמקולים בכל חור , זה לא יתפוס , אין מה לעשות החלל מכתיב לנו יותר מאשר אנחנו רוצים
לי נראה שעקב גודל סלון סטנדרטי לא יהיה המשך לסאגה הזו של רמקולים בכל חור , זה לא יתפוס , אין מה לעשות החלל מכתיב לנו יותר מאשר אנחנו רוצים
- maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
די נו מספיק! אני עדין טוחן לאישתי את הראש שאני צריך שדרוג של רסיבר תומך פורמטים חדשים
לך תסביר לה עכשיו שאני גם צריך מקום לעוד 16 רמקולים (מאמי אף אחד לא ישים לב, זה מתאים בול לספה רטרו!)
לך תסביר לה עכשיו שאני גם צריך מקום לעוד 16 רמקולים (מאמי אף אחד לא ישים לב, זה מתאים בול לספה רטרו!)
- bossgt6
- חבר מביא חבר

אווווו ........ הנה השכן שלי
טוב שכן קרוב מאח רחוק !!!
אשלונאק מאור ???
אשלונאק מאור ???
- maor199
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 660
- שם מלא: maor199
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בואנה קפא לי התחת ! הגיע איזה גל קור אני לא מוציא את האף מהביתbossgt6 כתב:אווווו ........ הנה השכן שלי
אשלונאק מאור ???...
אני מחכה לכמה טיפים והמלצות למוסיקה חדשה ,זרוק איזה עצם
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ממש "קולנוע ביתי".
הסלון בדירה הנוכחית שלי הוא של 60 מ"ר בערך (אפילו קצת יותר) והיה לי קשה למקם שם 11 רמקולים (עזבו למה ניסיתי, לא רלבנטי כרגע
) - איפה יש מקום לכזו כמות? 
הסלון בדירה הנוכחית שלי הוא של 60 מ"ר בערך (אפילו קצת יותר) והיה לי קשה למקם שם 11 רמקולים (עזבו למה ניסיתי, לא רלבנטי כרגע
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
כל נושא ה 7.1 לא תפס תאוצה ...... ומדוע מיכוון שאין כותרים שתומכים בפורמט .bariko כתב:אי אפשר לעצור את התפתחות הטכנולוגיה, וכנראה שאף פעם לא יהיה לזה סוף.
בעתיד היותר הרחוק, אולי בכלל ההגברה לא תהיה בצורה המוכרת לנו כרגע....
אז 23.1
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- bossgt6
- חבר מביא חבר

maor199 כתב:בואנה קפא לי התחת ! הגיע איזה גל קור אני לא מוציא את האף מהביתbossgt6 כתב:אווווו ........ הנה השכן שלי
אשלונאק מאור ???...![]()
אני מחכה לכמה טיפים והמלצות למוסיקה חדשה ,זרוק איזה עצם...
קטן עליך !!! , תדליק את האח , תרתיח איזה Glogi טוב ותשתה עם האשה - שים לך איזה דיסק נעים ויאללה אודרוב .
מה יותר טוב מזה ?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
bossgt6
לא יודע. קשה לי קצת להאמין שהסטנדרט ייעצר על 5.1
איציק,
אני דווקא מתחיל לגלות יותר כותרים עם 7.1 ויכול להיות שזה יתפוס תאוצה יחד עם ה- 3D
בעקבות כך אני שוקל את האפשרות להחזיר את הזוג האחורי של POLK , להציב אותם מאחורי ה-FOCAL ובכך להשלים רביעייה של רמקולים בי-פולאריים לצורך הסראונד
איציק,
אני דווקא מתחיל לגלות יותר כותרים עם 7.1 ויכול להיות שזה יתפוס תאוצה יחד עם ה- 3D
בעקבות כך אני שוקל את האפשרות להחזיר את הזוג האחורי של POLK , להציב אותם מאחורי ה-FOCAL ובכך להשלים רביעייה של רמקולים בי-פולאריים לצורך הסראונד
-
blurayking34
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
23.1?
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לי זה דווקא נראה מאוד הגיוני.
אפילו חשבתי על זה פעם, כשבניתי את מערכת הקולנוע הביתי שלי שמתי לב שתמיד אנחנו מדברים על שני צירים, קדימה-אחורה וימינה-שמאלה. באמת תהיתי מתי יפתחו פורמטי אודיו תלת-מימדיים ונתחיל לדבר גם על למעלה-למטה.
לדעתי זה מבורך ואני בטוח שהחוויה לא משתווה לקולנוע הביתי הקונבנציונאלי.
אפילו חשבתי על זה פעם, כשבניתי את מערכת הקולנוע הביתי שלי שמתי לב שתמיד אנחנו מדברים על שני צירים, קדימה-אחורה וימינה-שמאלה. באמת תהיתי מתי יפתחו פורמטי אודיו תלת-מימדיים ונתחיל לדבר גם על למעלה-למטה.
לדעתי זה מבורך ואני בטוח שהחוויה לא משתווה לקולנוע הביתי הקונבנציונאלי.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מרבית הכותרים ב 7.1 הם סרטים ישנים שאין להם שום אפקט מיוחד וחדשני .bariko כתב:bossgt6
איציק,
בעקבות כך אני שוקל את האפשרות להחזיר את הזוג האחורי של POLK , להציב אותם מאחורי ה-FOCAL ובכך להשלים רביעייה של רמקולים בי-פולאריים לצורך הסראונד...
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ועוד איך יש! ולא מעט.zeev78 כתב:זו טכנולוגיה שיכולה להצליח רק בבתי קולנוע, אני לא חושב שיש אנשים עד כדי כך משוגעים שיהיו מוכנים להכניס כל כך הרבה רמקולים הביתה....
ודווקא לדעתי בבתי קולנוע זה בעייתי כי מקומות הישיבה רבים ומדורגים והסאונד שמגיע מאחור תמיד יהיה גבוה יותר מהסאונד שמגיע מקדימה. בלתי אפשרי לתת חוויה תלת מימדית כשהצירים עקומים.
צריך חדר האזנה מישורי בעל מוקדי האזנה מעטים ומרוכזים.