סופית!!! - אני קונה את הAPEX STB270... כמה שאלות!!!
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אוקי, החלטתי סופית - אני קונה את ה-APEX דגם: STB270... מה אתם חושבים עליו? מישהו התנסה בו? איך הקליטה בו? אם אני גר בבאר שבע, האם אני צריך להוסיף אנטנה או משהו? או שבתוך הממיר יש אנטנה טובה? אני פשוט לא כל כך מבין בזה... יש לי מספר שאלות שאני חייב תשובה עליהן:
1. עדיין לא הצלחתי להבין את יש בו TIME SHIFTING..? אני חייב שמישהו יברר לי על זה כי אני ניסיתי ואני לא מוצא... גם בעלי העסקים שהתקשרתי אליהם לשאול על זה לא יודעים... אם אין בו את האפשרות הזו אני לא אקנה את זה...
2. מישהו יודע אם הוא נמכר באחת מהרשתות המובילות כמו מחסני חשמל? בסט באי? ACE? או כל רשת אחרת? כי אני מעדיף לרכוש ממקום כזה ולא מחנות פרטית... אשמח לתשובות...
1. עדיין לא הצלחתי להבין את יש בו TIME SHIFTING..? אני חייב שמישהו יברר לי על זה כי אני ניסיתי ואני לא מוצא... גם בעלי העסקים שהתקשרתי אליהם לשאול על זה לא יודעים... אם אין בו את האפשרות הזו אני לא אקנה את זה...
2. מישהו יודע אם הוא נמכר באחת מהרשתות המובילות כמו מחסני חשמל? בסט באי? ACE? או כל רשת אחרת? כי אני מעדיף לרכוש ממקום כזה ולא מחנות פרטית... אשמח לתשובות...
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אף אחד לא מובן לענות לי על השאלה אם יש ב270 טיים שיפטינג... זה משהו מדהים! לא היבואן, לא אולם התצוגה, לא החנויות שמוכרות אותו!פשוט אף אחד לא יודע את הפרט הזה! איך אני אמור לרכוש ממיר כזה? אני חייב טיים שיפטינג!! מה עושים במצב כזה..