יש לי שתי שאלות
1. האם למישהו יש ויוכל להעלות את קובץ עדכון הקושחה האחרון של ממיר nowcom? כי נראה שהאתר שלהם כבר לא ממש מתפקד.
2. האם יש עדיין בעיות קליטה באזור קריית אונו בשעות הערב? משהו מאוד מוזר - עם ממיר nowcom אין לי בעיה, אבל עם הממיר הפנימי של טלוויזית פיליפס יש חוסר יציבות.
DTT וממיר nowcom
לא יודע לענות לך על 1
בנוגע ל-2: אני גר בראש העין ולעתים קרובות יש שיבושי קליטה בשעות הערב. לעתים אף יש חוסר קליטה מוחלט (אנטנה פנימית המסופקת עם הממיר). בשאר שעות היום הקליטה היא בעצמה 76 ובאיכות 96
אגב, גם לי יש NOWCOM
בנוגע ל-2: אני גר בראש העין ולעתים קרובות יש שיבושי קליטה בשעות הערב. לעתים אף יש חוסר קליטה מוחלט (אנטנה פנימית המסופקת עם הממיר). בשאר שעות היום הקליטה היא בעצמה 76 ובאיכות 96
אגב, גם לי יש NOWCOM
גם לי יש Nowcom ואכן האתר שלהם מת, ככל הנראה החברה כבר לא ממש קיימת.amittzor כתב:יש לי שתי שאלות
1. האם למישהו יש ויוכל להעלות את קובץ עדכון הקושחה האחרון של ממיר nowcom? כי נראה שהאתר שלהם כבר לא ממש מתפקד.
2. האם יש עדיין בעיות קליטה באזור קריית אונו בשעות הערב? משהו מאוד מוזר - עם ממיר nowcom אין לי בעיה, אבל עם הממיר הפנימי של טלוויזית פיליפס יש חוסר יציבות....
בכל מקרה אני גר בקרית אונו ובערב קח בחשבון שיש הפרעות קליטה מאד רציניות משש בערב עד אמצע הלילה.