שאלה טכנית למביני עניין
נכון להיום אני משרשר את המגבר לרסיבר בעזרת יציאות הפרה. הבעיה העקרית היא המשחק עם הווליום בזמן שאני משתמש ברסיבר לצורך ק"ב.
השאלה שלי היא, מכיוון שאני לא משתמש באופציה של BI-WIRE ברמקולים, אולי עדיף לחבר את הרמקול במקביל גם לרסיבר וגם למגבר? האם חיבור כזה יפגע באיכות או יצור הפרעות חשמליות כל שהן בזמן האזנה לסטריאו?(בהנחה שאני לא מנתק את חיבורי הבננות מהרמקול)
השאלה שלי היא, מכיוון שאני לא משתמש באופציה של BI-WIRE ברמקולים, אולי עדיף לחבר את הרמקול במקביל גם לרסיבר וגם למגבר? האם חיבור כזה יפגע באיכות או יצור הפרעות חשמליות כל שהן בזמן האזנה לסטריאו?(בהנחה שאני לא מנתק את חיבורי הבננות מהרמקול)
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה היא לא ההפרעה החשמלית ברמקול אלא העובדה שכשמגבר אחד יעביר זרם לרמקולים, הוא יועבר גם למגבר השני (ולהפך).
יציאות הרמקול במגבר לא בנויות לזרם נכנס וזה יגרום נזק.
למה אתה לא משתמש ב"שיטת הטיפקס" עבור המגבר המשורשר כדי לחסוך משחקים?
למה אתה לא משתמש ב"שיטת הטיפקס" עבור המגבר המשורשר כדי לחסוך משחקים?
תחשוב על זה, לרמקול ישנם 4 טרמינלים
אז אני חוסך את המשחק בווליום והרסיבר לא משמש כפרה
אנא הסבר:uriler כתב:הבעיה היא לא ההפרעה החשמלית ברמקול אלא העובדה שכשמגבר אחד יעביר זרם לרמקולים, הוא יועבר גם למגבר השני (ולהפך).
למה אתה לא משתמש ב"שיטת הטיפקס" עבור המגבר המשורשר כדי לחסוך משחקים?...
1. שיטת הטיפקס?
אם הבנתי אותך נכון זאת הסיבה שמסירים את המוליך בין זוגות הטרמינלי כאשר מחברים B-WIRE
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
2. Bi Wire או Bi Amping לא קשור - זו שיטה להפרדה בין המידע שמגיע ל mid/twitter ובין המידע שמגיע לוופר, כך שמגבירים ייעודית כל ערוץ (ב Bi amp מגדירים במגברים הנפרדים חיתוך בתדרים המתאימים, ב Bi wire אני לא ממש מאמין).shlomi2 כתב:אנא הסבר:uriler כתב:הבעיה היא לא ההפרעה החשמלית ברמקול אלא העובדה שכשמגבר אחד יעביר זרם לרמקולים, הוא יועבר גם למגבר השני (ולהפך).
1. שיטת הטיפקס?
אם הבנתי אותך נכון זאת הסיבה שמסירים את המוליך בין זוגות הטרמינלי כאשר מחברים B-WIRE...
1. http://www.hometheater.co.il/article006 ... 7%91%D7%A8
גם האסימון השני נפל לי- שיטת הטיפקס- לסמן את הווליום בטיפקס...uriler כתב:הבעיה היא לא ההפרעה החשמלית ברמקול אלא העובדה שכשמגבר אחד יעביר זרם לרמקולים, הוא יועבר גם למגבר השני (ולהפך).
תודה על העצה
תודה.uriler כתב:2. Bi Wire או Bi Amping לא קשור - זו שיטה להפרדה בין המידע שמגיע ל mid/twitter ובין המידע שמגיע לוופר, כך שמגבירים ייעודית כל ערוץ (ב Bi amp מגדירים במגברים הנפרדים חיתוך בתדרים המתאימים, ב Bi wire אני לא ממש מאמין).shlomi2 כתב:אנא הסבר:uriler כתב:הבעיה היא לא ההפרעה החשמלית ברמקול אלא העובדה שכשמגבר אחד יעביר זרם לרמקולים, הוא יועבר גם למגבר השני (ולהפך).
1. שיטת הטיפקס?
אם הבנתי אותך נכון זאת הסיבה שמסירים את המוליך בין זוגות הטרמינלי כאשר מחברים B-WIRE...
1. http://www.hometheater.co.il/article006 ... 7%91%D7%A8...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אסור לחבר במקביל שני מגברים גם אם אחד מהם לא דלוק.
הסיבה היא שעכבת המוצא של מגבר היא נמוכה מאוד (כדי שכל האנרגיה תיפול על הרמקולים שהם הצרכן) ולכן מה שהמגבר השני ייראה למעשה הוא קצר ולכן יש סיכוי טוב שהוא יישרף או יישרוף פיוז או במקרה הכי פחות רע, רק ייכנס למצב הגנה.
הסיבה היא שעכבת המוצא של מגבר היא נמוכה מאוד (כדי שכל האנרגיה תיפול על הרמקולים שהם הצרכן) ולכן מה שהמגבר השני ייראה למעשה הוא קצר ולכן יש סיכוי טוב שהוא יישרף או יישרוף פיוז או במקרה הכי פחות רע, רק ייכנס למצב הגנה.