היום נחת הרסיבר החדש אצלי בבית.
לא יצא לי עדיין להתרשם מהרסיבר ...

המחיר של ה-20K מוגזם וזמני. אומרים שיש להם הרבה LX82 במלאי ועד שהם יעופו, ה-LX83 ימחר במחיר מופרז קצת.LiorShap כתב:לדעתי חברת פיוניר או יותר נכון ט.ר צריכה לשלם תמלוגים על מה שקורה כאן ..![]()
רסיברים של דנון , ימהה , אונקיו נעלמו מהשטח לגמרי , מוזר וקצת מפריע האמת..
לא זוכר דבר כזה בפורום , מה אתם רוצים להגיד לי שפיוניר מציעה היום במחיר של כמעט 20K שח !!! את הדבר
האולטמטיבי ? בעולם לא גילו משהו שבישראל כן...![]()
ולפותח השירשור , תתחדש ותהנה...

ה 83 לא נמכר ב 20k הרבה פחות . ושווה את המחיר אין כיום שום רסיבר שיכול להתמודד מולו .danlior כתב:המחיר של ה-20K מוגזם וזמני. אומרים שיש להם הרבה LX82 במלאי ועד שהם יעופו, ה-LX83 ימחר במחיר מופרז קצת.LiorShap כתב:לדעתי חברת פיוניר או יותר נכון ט.ר צריכה לשלם תמלוגים על מה שקורה כאן ..![]()
לא זוכר דבר כזה בפורום , מה אתם רוצים להגיד לי שפיוניר מציעה היום במחיר של כמעט 20K שח !!! את הדבר
למה רק בישראל? הוא קוצר שבחים בכל העולם. שמע, כשחברה משחקת אותה, צריך לדעת לפרגן. פיוניר עושה בית ספר לשאר החברות בכל מה שקשור לק"ב....

LiorShapLiorShap כתב:לדעתי חברת פיוניר או יותר נכון ט.ר צריכה לשלם תמלוגים על מה שקורה כאן ..![]()