אנגליה זולה? כל תחשיב שלי יוצא מסקרן מאד...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לדעתי לא מדובר באותה המכונה.
ב-bella מדובר בדאבל בויילר. קדמה מוכרים את הגרסא הרגילה במחיר הזה.
אני לא זוכר בכמה רוני מוכר את הדאבל, נדמה לי ש-9000 ש"ח בערך.
ב-bella מדובר בדאבל בויילר. קדמה מוכרים את הגרסא הרגילה במחיר הזה.
אני לא זוכר בכמה רוני מוכר את הדאבל, נדמה לי ש-9000 ש"ח בערך.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
באמת נראה מחיר טוב - זה רק אומר שבישראל יקר מדי, לא שאנגליה זולה...
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- sunrise
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 37 פעמים
מחירים באנגליה
כמי שנוסע ברחבי העולם פה ושם, אני יכול לומר שלאחרונה אנגליה הפכה להיות אטרקטיבית יותר מרוב מדינות מערב אירופה.
לא עשיתי מחקר מדעי כמובן, אולם מבדיקות של מוצרים מתחומים שונים שאני עושה מדי פעם, אנגליה מתגלית כאופציה ששווה לבדוק.
אין כמובן תחרות למחירי ארה"ב, אבל לצערינו, על כך שזה חצי מחיר אנו אוכלים אותה בחצי וולטאג' (110 במקום 220 וולט)
לא עשיתי מחקר מדעי כמובן, אולם מבדיקות של מוצרים מתחומים שונים שאני עושה מדי פעם, אנגליה מתגלית כאופציה ששווה לבדוק.
אין כמובן תחרות למחירי ארה"ב, אבל לצערינו, על כך שזה חצי מחיר אנו אוכלים אותה בחצי וולטאג' (110 במקום 220 וולט)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מוצרים מעל 1000 שח יש לשחרר מהמכס בסיוע עמיל מכס (יש לי נסיון עם ה quest 3)moti_r כתב:נראה לי שהמשלוח יצא מעט יותר, אבל לא הרבה יותר.
על המטחנה שלי שילמתי 70 יורו משלוח....
לא זוכר סכום אבל צריך להתחשב גם בזה.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
מפרט מרשים מאוד...כל הפתרונות לחסרונות של ה VBM נמצאים בה.דבוטאנט כתב:וזה עוד יותר!
http://www.bellabarista.co.uk/pdf/Laspa ... lookv4.pdf...
השאלה היא רק למה מתעקשים לעשות את ה laspaziales כל כך מכוערות...
10000 שח למכונה ואת הבידוד ב DIY....
נראה לי מגוכך.
האמת שיש לי את ה"פינוקיו", פודים של MARO, אחלה קפה.
האמת שיש לי את ה"פינוקיו", פודים של MARO, אחלה קפה.
באמת נראה מחיר טוב - זה רק אומר שבישראל יקר מדי, לא שאנגליה זולה...
_________________...
אני מוצא שהמחירים באתר הזה זולים גם בהשוואה למחירי ארהב הברית....
יש עוד הבדל לא מבוטל - כרוכש זר באנגליה, יש הזדכות על המע"מ, שהוא 20 עכוזים...וממילא אני מתעתד לבקר הכריסטמס הזה באי אלו היכלי כדורגל מפוארים...לא איכפת לי לסחוב מכונה ממש פיזית, בידיים...
מה תאמרו?
תתחיל ללכת לחדר כושר....מדובר על 30 ק"ג +-mr_dish כתב:באמת נראה מחיר טוב - זה רק אומר שבישראל יקר מדי, לא שאנגליה זולה...
_________________...
אני מוצא שהמחירים באתר הזה זולים גם בהשוואה למחירי ארהב הברית....
יש עוד הבדל לא מבוטל - כרוכש זר באנגליה, יש הזדכות על המע"מ, שהוא 20 עכוזים...וממילא אני מתעתד לבקר הכריסטמס הזה באי אלו היכלי כדורגל מפוארים...לא איכפת לי לסחוב מכונה ממש פיזית, בידיים...
מה תאמרו?...
אהבתי את ההזדכות על העכוזים...
הבעיה עם הכושר - בטיפול מזה שנים...השאלה היא נכונותם של הדיילים לאפשר לי העלאת חבילה כזו שלא בגחון המטוס...וברצינות - שקלתי בזמנו להביא כך גם מסך פלזמתי של פנא, היות והפערים בינינו לבינם היו שערורייתיים עד נפשעים. הדבר היחיד שהיטה את הכף לחובת הרעיון - כיסוי האחריות.
ננסה לקבל מחיר טוב באמת מרוני, אולי התהליך כולו יהה מיותר.......
ננסה לקבל מחיר טוב באמת מרוני, אולי התהליך כולו יהה מיותר.......
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני אומר שבמחיר כזה, ובמידה ואתה מוכן לקחת סיכון של אחריות - לך על זה.
אני ייבאתי בעצמי מאצר מיני אלקטרונית, ושילמתי פחות ממחיר דילר בארץ, כולל משלוח ומע"מ כחוק.
(למרות שאני לא קניתי בחו"ל בגלל המחיר, אלא בגלל הצבע, ובנוסף - צריך לזכור שהמחירים של מאצר בארץ יקרים משמעותית מהמחירים בחו"ל).
אני ייבאתי בעצמי מאצר מיני אלקטרונית, ושילמתי פחות ממחיר דילר בארץ, כולל משלוח ומע"מ כחוק.
(למרות שאני לא קניתי בחו"ל בגלל המחיר, אלא בגלל הצבע, ובנוסף - צריך לזכור שהמחירים של מאצר בארץ יקרים משמעותית מהמחירים בחו"ל).
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
האחריות למוצר, במיקרה הזה, לא ממש מטרידה אותי...יש לנו את רוני, (לכן גם אני מביא בחשבון רק מכונה של EXPOBAR)הוא ישמח לתת שירות בתשלום לכל אחד, חלפים יש לו ממילא, אז זה לא שיקול לשלילת הרעיון...רוני גם מסכים עם ההנחה שלמכונה בודדת אין טעם לנסות יבוא דרכו - מכון התקנים יתקע אותנו חודשים רבים, שלא לדבר על המחיר של הבדיקה...
העניין שכה משכנע ברעיון הוא המחיר ! 1350 דולר למכונה זו זה מחיר שלא חולמים עליו אפילו בניו-זילנד או אוסטרליה...אפילו אם נקזז את המע"מ, נוסיף את ה-30 עכוזים שגובים בארץ על כל מה שיש לך להצהיר עליו...העלות עשויה להיות תחת ה-6000 שקל, אפילו קרוב ל-5500. זה מחיר מליגה אחרת, לדעתי.
העניין שכה משכנע ברעיון הוא המחיר ! 1350 דולר למכונה זו זה מחיר שלא חולמים עליו אפילו בניו-זילנד או אוסטרליה...אפילו אם נקזז את המע"מ, נוסיף את ה-30 עכוזים שגובים בארץ על כל מה שיש לך להצהיר עליו...העלות עשויה להיות תחת ה-6000 שקל, אפילו קרוב ל-5500. זה מחיר מליגה אחרת, לדעתי.