NMJ - משהו תכלס משתמש בזה?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Nzep1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

לא הצלחתי להפיק ממנו תוצאות חיוביות.
לא מבין מדוע זה לוקח כל כך הרבה שעות לבנות את בסיס הנתונים - כשב YAMJ - אם אני מנקה את כל המידע - זה סוגר עיניין בחצי שעה.
גם שצימצמתי את הסיפריות לסריקה (השימוש בקובץ למניעת סריקה - די מגוחך) - לא הגיעו התוצאות המתבקשות
- חלק מזה כנראה באשמתי - כי אני לא מתכנן לשנות את שמות הסרטים והסדרות שאצלי - שיתמכו בדרישות של NMJ בעוד YAMJ אוכל את זה בלי בעיה.
ה verifing שעולה כל הזמן - לא ברור לי מדוע לוקח לו כל כך הרבה זמן גם כשהוא היה צריך לסרוק סיפריה עם 20 סרטים - שתכלס רק אחד מהם הוא זיהה..
וגם שהרצתי את הכלי להסבה מ YAMJ ל NMJ - אמנם קיבלתי קיר מרשים של סרטים וסדרות - אבל היו לא מעט כפילויות וכן כפתור ה play לא הריץ שום דבר...

ההרגשה שלי- לא בשל - והחלטתי לחכות לעדכונים - אין ספק שריצה דרך המכשיר ולא דרך ה PC - זה שיפור משמעותי.
ה GUI דינאמי יפה ומרשים יותר לדעתי מפתרון ה YAMJ. באופן אישי אופצית הסימון של תוכניות שנצפו - זה דבר שאני מחכה לו.

אשמח לשמוע פידבקים נוספים - אולי פיספסתי משהו בכל העינין הזה.

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

vהאמת שאני משתמש בזה בגלל האפשרות סינון לפי ז'אנרים\א-ב ... אם לא היה את זה הייתי חוזר לAEON SKIN.

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #3 

גם כאשר פיזרתי בכל הדיסק את קבצי מניעת הסריקה הסריקה התבצעה בכול הספריות
עצרתי את הסריקה באמצע רק כדי לראות את התוצאה ולדעת "מה זה שווה" ולאחר מכן מחקתי הכול וחזרתי לYAMJ

לגבי העדכון בכול הפעלה (verifing) ראיתי שאפשר לבטל את זה בהגדרות

ולסיום הסריקה זיהתה אצלי את הסרט "הטוב הרע ומכוער" למרות שאין לי את הסרט הזה (כמובן שהקובץ שזוהה כך נמצא בספריה שלא היתה אמורה להיסרק)
בבדיקה מה הקובץ התברר שזה סרט ביתי שצילמתי את אישתי לפני כ10 שנים .... האם הוא רומז לי משהוא ???

ירון

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 178 פעמים

שליחה #4 

arikbh כתב:vהאמת שאני משתמש בזה בגלל האפשרות סינון לפי ז'אנרים\א-ב ... אם לא היה את זה הייתי חוזר לAEON SKIN.
...
גם הAEON SKIN תומך בחלוקה לז'אנרים אבל אני לא יודע מהיכן המידע נלקח, פעם אחרונה שרציתי קומדיה התוצאות בסינון היו מאוד מוזרות

ירון

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”