המלצה על אוזניות עד 250 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
panahi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
בעיקבות ה BF שעומד להתרחש ביום שישי אני רוצה לקנות אוזניות מבאג. כן אני יודע באג יקרנים מאוד אבל אם תיהיה הנחה משמעותית אני רוצה לנצל אותה.
ההתלבטות שלי היא האם בכלל כדאי לי לקנות אוזניות חדשות כיוון שאני משתמש באוזניות שהגיע עם הנגן COWON I7
והן לא רעות אך חשבתי שאולי אוכל לקנות אוזניות ששות סכום זה בפחות וכך להרוויח משהו שעולה על מה שיש לי כרגע.
האם כדאי לי להחליף או שלא יהיה שיפור ניכר באיכות השמע?

אם יש לכם המלצה כל שהיא אשמח שתיהיה לא קשת כיוון שזוהי אוזניה מסורבלת מידי בשביל להיסחב איתה לכל מקום.
תודה מראש.

firstostrike
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

גם אני בונה על BLACK FRIDAY, אני מתכנן לקנות את הETYMOTIC HF5 אם תהיה הנחה עליהן. אני מקווה שבכלל יתקיים BLACK FRIDAY כי לא כתוב שום דבר על זה באתר, וזכור לי ששנה שעברה נכתב על זה זמן דיי ארוך מראש...
בכל אופן, גם לי יש IAUDIO 7, ואם אתה באמת חושב שהאוזניות שבאות לך עם הנגן לא רעות, אין לך מושג כמה שאתה מפסיד. אפילו האוזניות הכי זולות של AKG בבאג נשמעות יותר טוב באופן משמעותי.
האמת שבבאג אין מבחר רב של אוזניות IN-EAR, יש מבחר לא רע של אוזניות AUDIO TECHNICA ואם אתה מוכן להשקיע יותר ובאמת תהיה הנחה עליהן, אז אלו: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=580&t=43.

panahi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

יש המצלות למשהו זול יותר ש"יספק את הסחורה"? שמעתי כבר אוזניות של AKG מבאג אוזניות כפתור ב 120 ש"ח מבאג והן לא נשמעו יותר טובות ממה שיש לי. האוזניות שבאות עם ה I7 לפני BURN IN נשמעות נורא אבל אחרי כמה זמן של שימוש יש שיפור אדיר. בכל אופן אני עדיין מרגיש חוסר ולכן פניתי לכאן. אשמח לשמוע עוד תגובה. (אני באמת כן שוקל את האוזניות שהצעת מכיוון שאם יש 1+1 אז אפשר לקנות אם מישהו ולקבל הנחה לא רעה).

panahi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

חברה בלאק פרידיי מחר ואני דיי צריך תשובה... אשמח לשמוע המלצות

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #5 

לדעתי בHWzone תוכל למצוא מישהו לקניה משותפת, אני הצלחתי :)
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482195.0

panahi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אני פעיל ב HWzone ואני לא מחפש שותף. אני מחפש המלצה לאוזניות. שותף כבר יש והוא ככל הנראה קונה מה שאני קונה אז בקטע הזה אני אמור להיות מסודר.
תודה על ההמלצה בכל מקרה.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”