תגובות לכתבה: Popcorn Hour A-210 - המזרימדיה החדש לבית פופקורן
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לכתבה.
Popcorn Hour A-210 - המזרימדיה החדש לבית פופקורן
Popcorn Hour A-210 - המזרימדיה החדש לבית פופקורן
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ואם למישהו יש ספק, המכשיר הגיע אלי לפני זמן קצר, אז רשמים בהמשך.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היו הרבה דיווחים מבעלי A-200 על קירור לא מספק ומארז שלא נראה טוב. היצרן ראה כנראה שיש אמת בדבר ולכן ה A-210 הושק.
אם הקירור הפסיבי על יד המארז אפקטיבי או לא, כבר ידוע שהצטיידתי במדחום עבור בדיקה מהימנה

אם הקירור הפסיבי על יד המארז אפקטיבי או לא, כבר ידוע שהצטיידתי במדחום עבור בדיקה מהימנה

נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 22/11/2010 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
או סוף סוף .
ככה מראש היו צריכים לעשות אותו .
אם המחיר בארץ יהיה טיפה יותר מה A200 ולא הרבה יותר נראה לי שיש להם קלף מנצח .
הדבר היחיד שמפריע לי בכל הביקורות שקראתי על ה A200 הוא צמד המילים " noisy fan" שהופיע יותר מדי ...
יש לך מושג לגבי יבואן \ מחיר \ תאריך לארצנו ?
ככה מראש היו צריכים לעשות אותו .
אם המחיר בארץ יהיה טיפה יותר מה A200 ולא הרבה יותר נראה לי שיש להם קלף מנצח .
הדבר היחיד שמפריע לי בכל הביקורות שקראתי על ה A200 הוא צמד המילים " noisy fan" שהופיע יותר מדי ...
יש לך מושג לגבי יבואן \ מחיר \ תאריך לארצנו ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא מאמין שמישהו יקנה את ה A-210 במקום ה A-200 שלו, זוהי פשוט אבולוציה של ה A-200 כפי שאמרו לפני. הבעיה של היבואנים היא שעכשיו אף אחד לא ירצה לקנות את ה A-200 כאשר ה A-210 בפתח.
המארז של ה A-210 לא כזה מרשים, ציפיתי למשהו קצת יותר אסתטי מאשר מלבן מוארך שחור ופשוט. המעבד נוגע בדופן המארז עבור פיזור החום המצטבר ולא ראיתי ממש פיזור חום נאות עבור כונן קשיח. אני כבר משער כי טמפרטורת העבודה של ה HDD הפנימי תהיה גבוהה למדי, אני אצרף מדידות מתאימות בהמשך להשערה שלי.
אני קצת מאוכזב מהמחיר של ה A-210, כ $199 שהם $20 יותר מהדגם אותו הוא מחליף. הייתי מצפה למחיר זהה.
המארז של ה A-210 לא כזה מרשים, ציפיתי למשהו קצת יותר אסתטי מאשר מלבן מוארך שחור ופשוט. המעבד נוגע בדופן המארז עבור פיזור החום המצטבר ולא ראיתי ממש פיזור חום נאות עבור כונן קשיח. אני כבר משער כי טמפרטורת העבודה של ה HDD הפנימי תהיה גבוהה למדי, אני אצרף מדידות מתאימות בהמשך להשערה שלי.
אני קצת מאוכזב מהמחיר של ה A-210, כ $199 שהם $20 יותר מהדגם אותו הוא מחליף. הייתי מצפה למחיר זהה.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לי יש שאלה שמטרידה אותי המון:
האם המכשיר יודע להציג את פורמט ההקלטות של מיקרוסופט ה-dvr-ms אשר משמש את ה-Media Center של ה-XP?
ה-dvr-ms של מיקרוסופט משמש לקבצי מדיה שונים ולרוב הוא דחוס ו/או מקודד ולכן זו בעייה.
אבל בהקלטות של ה-media center הקובץ הוא בפורמט MPEG2 לא דחוס בכלל, רק שה-header שלו שונה במקצת מה-header הרגיל של MPEG2 בגלל שהוא מכיל גם תיאור התוכנית המוקלטת.
אני צריך את זה כי אני רוצה לראות בחדר הקלטות שנעשות על ידי ה-HTPC - וזה כרגע מה שעוצר אותי מלקנות סטרימר.
זיו - האם הפופקורן הזה יודע?
האם המכשיר יודע להציג את פורמט ההקלטות של מיקרוסופט ה-dvr-ms אשר משמש את ה-Media Center של ה-XP?
ה-dvr-ms של מיקרוסופט משמש לקבצי מדיה שונים ולרוב הוא דחוס ו/או מקודד ולכן זו בעייה.
אבל בהקלטות של ה-media center הקובץ הוא בפורמט MPEG2 לא דחוס בכלל, רק שה-header שלו שונה במקצת מה-header הרגיל של MPEG2 בגלל שהוא מכיל גם תיאור התוכנית המוקלטת.
אני צריך את זה כי אני רוצה לראות בחדר הקלטות שנעשות על ידי ה-HTPC - וזה כרגע מה שעוצר אותי מלקנות סטרימר.
זיו - האם הפופקורן הזה יודע?
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

yossigab,
יש לי קובץ כזה, אני אבדוק ואדווח.
יש לי קובץ כזה, אני אבדוק ואדווח.
נראה יופי אבל במחיר הזה עדיף בוקסי...
לא מבין את ההצדקה לסטרימרים "פשוטים" כשיש מכשיר שעושה הרבה יותר באותו מחיר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Adix,
הרבה זה יחסי. ל BOXEE BOX אין בין היתר יכולות MovieJukeBox עשירות כמו ל NMT, תפריטי Blu-ray עבור כותרים שאינם BD-J וגם לא מקום ל HDD פנימי. מצד שני, ל BOXEE BOX יש יתרונות אחרים, אבל כאן זה לא המקום להשוואה בינהם.
אני מקווה שהביקורת בהודעה שלך מגיעה אחרי שהתנסת עם המכשירים.
הרבה זה יחסי. ל BOXEE BOX אין בין היתר יכולות MovieJukeBox עשירות כמו ל NMT, תפריטי Blu-ray עבור כותרים שאינם BD-J וגם לא מקום ל HDD פנימי. מצד שני, ל BOXEE BOX יש יתרונות אחרים, אבל כאן זה לא המקום להשוואה בינהם.
אני מקווה שהביקורת בהודעה שלך מגיעה אחרי שהתנסת עם המכשירים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Adix,
BOXEE BOX באמת מובילים עם תכנים מקוונים, אבל כמה מתוך התכנים הללו רלוונטים בארץ? לא הרבה.
BOXEE BOX באמת מובילים עם תכנים מקוונים, אבל כמה מתוך התכנים הללו רלוונטים בארץ? לא הרבה.