בעקבות תלונות של אזרחים רבים, תקיים הוועדה לפניות הציבור, דיון מיוחד בעניין השירות הניתן ע”י חברות הכבלים והלוויין. הדיון יתקיים ביום שלישי 23.11.2010 בשעה: 10:00 באולם נגב (אגף קדמה) בכנסת.
הדיון הינו דיון המשך מישיבה שקיימה הוועדה בתאריך: 9.2.2010 ומטרתו, לבדוק האם חל שיפור במתן השירות ללקוחות חברות הכבלים והלוויין. כאמור, התלונות העיקריות הן – אי היענות לבקשת לקוחות להתנתק משירותי החברות והקשיים שהן מערימות על המבקשים להתנתק, שליחת חשבונות מוטעים, חוסר בתרגום של חוזי ההתקשרות עם החברות, מתן הטבות דוגמת פתיחת ערוצים חדשים ואח”כ חיוב אוטומטי בגינן (הלקוח, הוא זה שנדרש לפנות בבקשה לבטל את ההטבה) וכד`.
--- הדיון ישודר בערוץ הכנסת ---
השבוע בוועדה לפניות הציבור: תלונות אזרחים על חברות הכבלים והלוויין
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אתמול עזרתי לדודה שלי להתנתק מהוט כי היא רצתה לעבור לעידן+, היא ניסתה להתנתק אבל התעקשו לתת לה הנחות ולא משנה כמה התעקשה לא נתנו לה אז עזרתי לה, אמרתי לך את הפרטים והכל ואז אמרתי "אני מעוניין להתנתק", בדיוק כשסיימתי את המשפט היא העבירה ישר לנציג אחר והתחיל סיפור, היא אמרה לי שלמרות שהיא סיימה את ההתחייבות שלה, היא עדיין מחויבת בגלל החוק החדש (!) כך שהיא מחוייבת לעוד שנה וחצי, ניהלנו ויכוח איזה חצי שעה שזה בכלל לא נכון, כשהיא אמרה לי "אבל לפי מה שהבנתי מהחדשות כולם מחוייבים להוט מחדש!" הבנתי שהיא מטומטמת, ניתקתי למטומטמת בפרצוף והתקשרנו שוב.
והפעם לקח זמן עד שענו (בפעם קודמת לקח בערך דקה, דקה וחצי עד שענו), כשנציג התפנה אלינו זה היה גבר, מסרתי לו את הפרטים, אמר לי שאין לו בעיה לנתק אותה מהשירותים... או שהוא יכין לה את המנוי מחדש, יחליף את הממירים שבבית (3 ממירים, אחד מג'יק, 2 דיגיטלים רגילים) ויתן לה ממיר חדש עם חבילה צרה (!) במחיר ממש טוב, אבל דודתי התעקשה להתנתק ובסופו של דבר ינתקו אותה... מתי? עכשיו הוא התחיל לתת מה שנקרא תירוצים-תירוצים, עד שמתחילים לראות ים כבר יש יבשה, הוא מתחיל לטעון שהוט היא חברה מתקדמת, עם VOD איכותי ומה - חבל להתנתק, אין חברה יותר טובה בישראל, אי שם בוקע מהטלפון קול נוסף ממש חלש, היה ברור שמישהו אמר לו לאמר את זה, אמרתי להם שדודתי רוצה להתנתק ויהי מה, לקח בערך 10 דקות נוספות שהוא ניסה לשכנע אותנו לא לעשות כך, אבל לא השתכנענו עדיין ובסופו של דבר החלטנו על מועד ניתוק והחשכת מסכים ושומעים את הקול הלא מסופק של הנציג.
זה אולי השירות הכי גרוע בעולם... EVER!! היינו כבר מוכנים אפילו לתבוע אותם.
והפעם לקח זמן עד שענו (בפעם קודמת לקח בערך דקה, דקה וחצי עד שענו), כשנציג התפנה אלינו זה היה גבר, מסרתי לו את הפרטים, אמר לי שאין לו בעיה לנתק אותה מהשירותים... או שהוא יכין לה את המנוי מחדש, יחליף את הממירים שבבית (3 ממירים, אחד מג'יק, 2 דיגיטלים רגילים) ויתן לה ממיר חדש עם חבילה צרה (!) במחיר ממש טוב, אבל דודתי התעקשה להתנתק ובסופו של דבר ינתקו אותה... מתי? עכשיו הוא התחיל לתת מה שנקרא תירוצים-תירוצים, עד שמתחילים לראות ים כבר יש יבשה, הוא מתחיל לטעון שהוט היא חברה מתקדמת, עם VOD איכותי ומה - חבל להתנתק, אין חברה יותר טובה בישראל, אי שם בוקע מהטלפון קול נוסף ממש חלש, היה ברור שמישהו אמר לו לאמר את זה, אמרתי להם שדודתי רוצה להתנתק ויהי מה, לקח בערך 10 דקות נוספות שהוא ניסה לשכנע אותנו לא לעשות כך, אבל לא השתכנענו עדיין ובסופו של דבר החלטנו על מועד ניתוק והחשכת מסכים ושומעים את הקול הלא מסופק של הנציג.
זה אולי השירות הכי גרוע בעולם... EVER!! היינו כבר מוכנים אפילו לתבוע אותם.