מה אתם חושבים על המבצע של יס כדי לקנות אחת להורי לחדר שינה
שלום רב כניראה כבר שמעתם על המבצע של יס 99 שקל למשך 36 חודשים
זה יוצא 3600 לטלוזיה LED 42
נכון מחברת מדבקה אבל מה צריך יותר בחדר שינה שרואים שעה שעתים ביום..
משהוא יכול לתת לי קישור למפרט הטלוזיה והאם באמת כדי לי לקנות טטלוזיה?
100 שקל בחודש זה לא הרבה ועכשיו להוציא 4000 אלף במזומן על טלוזיה זה לא אפשרי לצערי אז כנראה נתפשר
הצפייה תהיה ככה
60 אחוז HD
30 אחוז SD
10 אחוז דיודי
ואולי מיד פעם פעם הרצת סרטים מהמחשב נייח
מרחק צפייה מטר וחצי אולי 2 מטר בקושי
כיום אני עשיתי סדר בחדר והקרבתי טטלוזיה ה42 שלי ממרחק מטר וחצי ויש לציין שעוד 4 סנטמיטר היו עושים תהבדל
כמו שפרנקי אמר אין דבר כזה גדול מידי והוא צודק
זה יוצא 3600 לטלוזיה LED 42
נכון מחברת מדבקה אבל מה צריך יותר בחדר שינה שרואים שעה שעתים ביום..
משהוא יכול לתת לי קישור למפרט הטלוזיה והאם באמת כדי לי לקנות טטלוזיה?
100 שקל בחודש זה לא הרבה ועכשיו להוציא 4000 אלף במזומן על טלוזיה זה לא אפשרי לצערי אז כנראה נתפשר
הצפייה תהיה ככה
60 אחוז HD
30 אחוז SD
10 אחוז דיודי
ואולי מיד פעם פעם הרצת סרטים מהמחשב נייח
מרחק צפייה מטר וחצי אולי 2 מטר בקושי
כיום אני עשיתי סדר בחדר והקרבתי טטלוזיה ה42 שלי ממרחק מטר וחצי ויש לציין שעוד 4 סנטמיטר היו עושים תהבדל
כמו שפרנקי אמר אין דבר כזה גדול מידי והוא צודק
נערך לאחרונה על ידי matan147 ב 22/11/2010 13:50, נערך 3 פעמים בסך הכל.
sufgi123 כתב:רכשתי השבוע להורים שלי מסך לחדר השינה סוני 40EX402 , מסך בגודל 40'' עם כניסות סקארט, בעלות של 4100 ש"ח (אחריות ישפאר) .
מבלי לראות את המסך שמציעה יס, אני בטוח שהסוני עדיפה בהרבה, וזאת רק בתוספת של 500 ש"ח ....
- ronyhr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
בחירה טובה - מוצר איכותי יותר ובעלות כמעט זההsufgi123 כתב:רכשתי השבוע להורים שלי מסך לחדר השינה סוני 40EX402 , מסך בגודל 40'' עם כניסות סקארט, בעלות של 4100 ש"ח (אחריות ישפאר) .
מבלי לראות את המסך שמציעה יס, אני בטוח שהסוני עדיפה בהרבה, וזאת רק בתוספת של 500 ש"ח ....
בהרבה אתרים (ואולי גם חנויות) ניתן לרכוש מוצרים בהסדר תשלומים (עד 36 תש') - כך שבעיית המימון - בהחלט פתירה
צהוב עולה 
ronyhr כתב:אני לא מבין את אלה שמשלמים ב36 תשלומים , כעבור כשנה וחצי המכשיר החשמלי שרכשת לא רק שהוא ישן אלה ישן מיושן , ואתה עוד ממשיך לשלם עליו -- > הזוי לגמרי.sufgi123 כתב: בהרבה אתרים (ואולי גם חנויות) ניתן לרכוש מוצרים בהסדר תשלומים (עד 36 תש') - כך שבעיית המימון - בהחלט פתירה......
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
לא כל אחד יכול לקנות בסכום של אלפי שקלים במעט תשלומים .
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
לי זה בעיה לששלם עכשיו במזמון על מוצר רק שלפני כמה חודשים קניתי טטלוזיה שלי ב9500 אלף שקל במזמון
ועכשיו גם מערכת קולנוע ביתית בעוד 3500 אלף שקל
ואקסבוקס בקרוב
אני חנוק בכסף ולכן אם אני יעשה להם הפתעה זה רק בהתחיבות של 100 שקל בכול חודש
ועכשיו גם מערכת קולנוע ביתית בעוד 3500 אלף שקל
ואקסבוקס בקרוב
אני חנוק בכסף ולכן אם אני יעשה להם הפתעה זה רק בהתחיבות של 100 שקל בכול חודש
לא הייתי ממליץ לחדר שינה על טלוויזיה FHD
אלא אם הוריך כל הזמן רואים בלו-ריי / MKV.
בהנחה שהם רואים תוכניות טלוויזיה עדיף מסך HD READY לצפייה במיטה.
כלומר בפחות כסף, ככה"נ תוכל לקבל מסך טוב יותר (מסכי HDR זולים יותר).
בהנחה שהם רואים תוכניות טלוויזיה עדיף מסך HD READY לצפייה במיטה.
כלומר בפחות כסף, ככה"נ תוכל לקבל מסך טוב יותר (מסכי HDR זולים יותר).
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
במקרה נכנסתי לאתר של יס למשהו אחר וראיתי את המבצע ואני לא יכול להגיד שאני ממליץ על המבצע ואני בהחלט מסכים עם רבים פה בהקשר לנושא התשלומים.
אבל ...חשוב לי להדגיש כי לא מדובר במוצר מדבקה אלה בטלוויזיה של הייסנס שזה מוצר מתחום הביניים שמנסה לבצע חדירה חזקה יותר לשוק. היצרן הינו יצרן סיני המתמחה בייצור מסכים ומהיכרות עם מספר מכשירים שלהם אני יכול להגיד שמדובר בטלוויזיות נחמדות מאוד ואמינות ובהחלט אין סיבה לפסול אותם ואפילו הופיעו פה בעבר שרשורים מחמיאים ליבואן בתחילת פעילותו וכאשר הוא היה הראשון לתת 5 שנות אחריות מלאות על המסכים.
אבל ...חשוב לי להדגיש כי לא מדובר במוצר מדבקה אלה בטלוויזיה של הייסנס שזה מוצר מתחום הביניים שמנסה לבצע חדירה חזקה יותר לשוק. היצרן הינו יצרן סיני המתמחה בייצור מסכים ומהיכרות עם מספר מכשירים שלהם אני יכול להגיד שמדובר בטלוויזיות נחמדות מאוד ואמינות ובהחלט אין סיבה לפסול אותם ואפילו הופיעו פה בעבר שרשורים מחמיאים ליבואן בתחילת פעילותו וכאשר הוא היה הראשון לתת 5 שנות אחריות מלאות על המסכים.