מצלמה דיגיטלית או מצלמת וידאו

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
sharonaz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו קומפקטית (מצלמת כיס), האם מומלץ ללכת על מצלמת וידאו ייעודית או על מצלמת סטילס דיגיטלית המכילה בתוכה את האופציה לצילום וידאו ב-DH
לתשובתכם אודה,
שרון

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

זה מאוד תלוי בצרכים שלך.
אם אתה מוגבל בתקציב ואתה בסך הכל צריך מכשיר פונקציונלי שיעשה את שני הדברים אז אולי זה הפתרון.
קח בחשבון שמוצר כזה לא יכול להצטיין בשני הפרמטרים ולמעשה יתן תוצאות בינוניות מינוס גם בוידאו וגם בסטילס.
אם אתה הולך על מוצר פרימיום ( Nikon 7K או Canon 60D ) אז אתה מקבל מוצר שיודע לעשות את שני הדברים בצורה מדהימה אבל אז אתה תאלץ להגיד ביי ביי ל 7000 שקלים לכל הפחות. ( וגם אז אתה תמיד תשאר עם הדילמה מה לצלם עכשיו, וידאו או סטילס ).

אני חסיד הגישה של שני מכשירים ( או יותר ) תלוי כמה פונקציות בו זמנית אתה צריך.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

sharonaz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0

אז ככה....

שליחה #3 

ראשית תודה על התגובה,

אני רוצה שצילום הווידאו בראש ובראשונה יהיה נוח כי אחרת זה יגרום לכך שלא נשתמש בזה.
שנית אני לא מצלם הרבה אלה מדי פעם באירועים ואולי במפגשים כאלה ואחרים או טיולים וצריך שיהיה זמין וקל לתפעול.
חושב לי שצילום הווידאו יהיה באיכות טובה+ לצפייה בטלוויזיה וכן לאפשרות עריכה במחשב.
אני רוצה מצלמה קטנה וקומפקטית שאוכל להכניס לכיס, נוחות וזמינות זה הדבר שהכי חשוב לי.

Frosti7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

אני לא יודע למה אתה קורא מצלמה "איכותית" אבל רוב מצלמות וידאו דיגיטאליות בגודל "כיס" יתנו לך את אותה האיכות כמו מצלמת סטילס דיגיטאלית

zivs
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 76
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

היי
גם אני התלבטתי האם צריך גם וידאו וגם סטיילס או שנהם יחד
והלכתי בסוף על מצלמת וידאו קופקטית של קנון Canon VIXIA HF-S21 שיש לה הכול גם יכולות צילום HD וגם סטיילס ברמה גבוה.
גם אני חשבתי שעחי להיפרד מ-7000 ש"ח אבל בסוף היזמנתי בחו"ל מ-www.42photo.com בעלות של 955+65 דולר
ובארץ משלמים 16% מע"מ + שחרור ממכס בעלות של 160 ש"ח
בסוף עלה לי כ-4500 ש"ח +ביטוח MACK 320 ש"ח נגמר ב-4820 ש"ח.
תבדוק גם באתר CAMERA בארץ גיליתי שם את אותה מצלמה ב-3430 ש"ח קצת מחיר מוזר לא ראלי למצלמה אפילו בחו"ל ותאמין לי בדקתי את כל האתרים האפשרייים גם אלו שלא שולחים לארץ והמחיר הכי זול עמד על $866
בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”