Spartacus: Gods of the Arena
זה שיש עונה שניה היה ברור מזמן, השאלה היתה האם היא תעסוק בארועים שלפני הגעתו של ספרטקוס או בהמשך העלילה.
כמו שכתבתי, כרגע העונה השניה תעסוק באירועים שלפני ותמשיך את סגנון הקרבות הברוטאליים של העונה הראשונה.
כרגע עד כמה שידוע לי הופסקו החיפושים אחר מחליף לאנדי וויטפילד, שיהיה בריא, ועונה שלישית עדיין לא מתוכננת .
כמו שכתבתי, כרגע העונה השניה תעסוק באירועים שלפני ותמשיך את סגנון הקרבות הברוטאליים של העונה הראשונה.
כרגע עד כמה שידוע לי הופסקו החיפושים אחר מחליף לאנדי וויטפילד, שיהיה בריא, ועונה שלישית עדיין לא מתוכננת .
זה מעניין
כבר ראיתי את הצורה הזו במלחמת האופל שהסרט השלישי - תחיית אנשי הזאב
שבעצם מספר איך התחיל הכל.הסרט לא המשיך את הסרט השני אלה חזר אחורה 30 שנה בערך.
מה שהמפיקים עושים פה זה בערך אותו דבר כדי לתת לאנדי אפשרות החלמה ואולי שיחזור בעונה שלישית אם תיהיה בכלל.
אנחנו נקבל בעצם סדרה שמראה איך היה הכל לפני ספרטקוס ואיך היו החיים בלודוס בטיאטוס לפני שהוא קיבל\רכש אותו.
כבר ראיתי את הצורה הזו במלחמת האופל שהסרט השלישי - תחיית אנשי הזאב
שבעצם מספר איך התחיל הכל.הסרט לא המשיך את הסרט השני אלה חזר אחורה 30 שנה בערך.
מה שהמפיקים עושים פה זה בערך אותו דבר כדי לתת לאנדי אפשרות החלמה ואולי שיחזור בעונה שלישית אם תיהיה בכלל.
אנחנו נקבל בעצם סדרה שמראה איך היה הכל לפני ספרטקוס ואיך היו החיים בלודוס בטיאטוס לפני שהוא קיבל\רכש אותו.
בכל הכתבות שקראתי דובר על כך שאנדי חלה, הבריא, חלה שוב,
חיפשו מחליף, טרם מצאו, דחו את העונה השנייה וכרגע כלל לא בטוח שהיא תתקיים.
לפי המידע באשכול זה, תהיה עונה שניה, היא תתחיל חודש הבא, ותעסוק בתקופה שלפני העונה הראשונה (מעצבן משהו לדעתי),
האם הנתונים הנ"ל מדוייקים וסופיים ? (קיום העונה השניה, תקופת העונה, תחילת שידור בעוד חודש)
תודה !
חיפשו מחליף, טרם מצאו, דחו את העונה השנייה וכרגע כלל לא בטוח שהיא תתקיים.
לפי המידע באשכול זה, תהיה עונה שניה, היא תתחיל חודש הבא, ותעסוק בתקופה שלפני העונה הראשונה (מעצבן משהו לדעתי),
האם הנתונים הנ"ל מדוייקים וסופיים ? (קיום העונה השניה, תקופת העונה, תחילת שידור בעוד חודש)
תודה !
עוד 4 ימים לתחילת הסדרה. הנה הטריילר האחרון
כמו כן הוכרז באופן רשמי שהשחקן Liam McIntyre יחליף את אנדי בעונה הבאה.
כמו כן הוכרז באופן רשמי שהשחקן Liam McIntyre יחליף את אנדי בעונה הבאה.
כבר בחרו שחקן אחר, ראה תגובה אחרונה שלי בעמוד הקודם.DorM כתב:אני מאמין שגם בפרק של סוף העונה הזאת שתתחיל הם לא יתנו סוף בטוח, יכול להיות הם יעשו עוד עונה לפני שהכל התחיל אם הם יצטרכו עוד זמן עד שהשחקן הראשי יחלים....
אז עכשיו מסקרנת אותי יותר העונה הבאה מאשר זאת, מעניין איך הוא יכנס לתפקיד והאם נרגיש הבדל חוץ ממראה וקול.ds123 כתב:כבר בחרו שחקן אחר, ראה תגובה אחרונה שלי בעמוד הקודם.DorM כתב:אני מאמין שגם בפרק של סוף העונה הזאת שתתחיל הם לא יתנו סוף בטוח, יכול להיות הם יעשו עוד עונה לפני שהכל התחיל אם הם יצטרכו עוד זמן עד שהשחקן הראשי יחלים.......