אוזניות לאייפון

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
z999 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
פרסמתי הודעה דומה בפורום אוזניות אך ללא תשובה (אני די לחוץ בזמן), האוזניות המקוריות שקבילתי עם האייפון (4) שבקו חיים ואני רוצה להחליף אותן, הבעיה היא שאני ממש רוצה את השלט הקטן שמאפשר להפסיק שירים ולשנות את הווליום וזה מאוד מצמצם את מבחר האוזניות שאני יכול לקנות. בעיקרון בארץ ראיתי רק את הsennheiser cx500 (שנראות לי די עדינות ואני לא חובב גדול של הבס של סנהייסר באוזניות כפתור).
האופציה השנייה שראיתי היא הetymotic hf2 שעולות לא מעט יותר ממה שתכננתי להוציא וגם אין להן שליטה על הווליום, אבל לעומת זאת יש להן איכות צליל טובה בהרבה ממה שיש ברוב האוזניות בטווח המחיר הזה ובטח שמתחתיו. מצד אחד אני רוצה לקנות את אלה אבל מצד שני אני לא מתלהב מלהסתובב עם דבר עדין כל כך שעולה 500 שקל ויכול להידפק...
יש את הmc3 של etymotic אמור להיות יותר זול מהhf2 ולהתאים לי יותר (מבחינת שלט) אבל לא ראיתי אף אחד בארץ שמוכר כאלה... מישהו מכיר?
אממממממ... יש גם את הklipsch s4i שראיתי בחו"ל אבל אין למצוא בארץ... או שיש? וכמה עולה כזה כי הייתה ביקורת לא מזמן שאמרה שהן עולות 800 שקל למרות שבחו"ל הן 100$.

אני מחפש אוזניות באיזור ה300 שקל עם שלט לאייפון שמאפשר להשתמש בהן כדיבורית, להגביר/להנמיך את הווליום ולעצור את המוזיקה. אני מוכן לגלוש למעלה (כמו שאפשר לראות עם הhf2) במחיר בתנאי שזה שווה את זה.

בנוסף, הייתי מעדיף לקנות מחנות פיזית באיזור כפ"ס כדי לא לחכות למשלוח וכאלה, אני די צריך את האוזניות האלה בדחיפות.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

אני קניתי לפני שבוע את ה S4i, מאיביי. מעולות!!! עלו לי 100$ כולל משלוח, ולא נתפס במכס לאחר שהמוכר רשם על החבילה 20$. לא צריך יותר מזה
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

z999 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

טיפה מפחיד אותי לקנות מחו"ל כי אז יש בעיה של אחריות, אם הן נדפקות צריך לשלוח אותן לחו"ל ובחזרה לארץ. אני לא יודע אם אני רוצה להתעסק עם זה כשמדובר במשהו שעלה 400 שקל ואני מסתובב איתו כל הזמן....
כמה עלה לך משלוח בקנייה מebay, יש לך לינק למוכר?

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #4 

אחריות בכל מקרה אין לך על כלום חוץ מעל פאק בייצור... ככה שאין לך מה לצפות הרבה מזה פשוט צריך לשמור עליהם, בדיוק כמו שאתה שומר על דברים יקרים אחרים.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT

z999 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אהה, וכמה עלה לך משלוח?
אני חושב שאני אקח את הזמן ואזמין מחו״ל אבל אני עדיין מתלבט אם להזמין את הklipsch או הetymotic...
אני נוטה לכיוון הS4i.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #6 

כתוב שם.... 15 $