בנוגע להעברת שידורי YES למחשב בחו"ל.
שלום, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה, אך בכל זאת אשאל אותה פה.
אחותי עברה לאחרונה לגור במוסקווה לצורך עבודתה, והיא רוצה לראות את השידורים המשודרים בארץ (בעיקר ערוצים 22 ו-10, שקיימים באינטרנט , אך גם את ערוצי הסדרות וכו'). שמעתי שיש אופציה למכשיר שנקרא SLIMBOX (או משהו בסגנון), שמאפשר חיבור לממיר בארץ בצד אחד, ולמחשב האישי שלה מהצד השני. אם זאת, אני אשמח לאופציות נוספות, ובכלליות להרחבה נוספת על הטכנולוגיה והצרכים.
תודה.
אחותי עברה לאחרונה לגור במוסקווה לצורך עבודתה, והיא רוצה לראות את השידורים המשודרים בארץ (בעיקר ערוצים 22 ו-10, שקיימים באינטרנט , אך גם את ערוצי הסדרות וכו'). שמעתי שיש אופציה למכשיר שנקרא SLIMBOX (או משהו בסגנון), שמאפשר חיבור לממיר בארץ בצד אחד, ולמחשב האישי שלה מהצד השני. אם זאת, אני אשמח לאופציות נוספות, ובכלליות להרחבה נוספת על הטכנולוגיה והצרכים.
תודה.
הערוץ הישראלי
היא יכולה לקנות את הערוץ הישראלי שמשדר גם ברוסיה
הוא משדר תכנים של ערוץ 10 ושל ערוץ 2
או אולי לנסות לקלוט את השידורים על ידי צלחת פרטית ( ערוץ 2 ו 10 משודרים בעמוס ללא הצפנה )
או אולי לנסות לקלוט את השידורים על ידי צלחת פרטית ( ערוץ 2 ו 10 משודרים בעמוס ללא הצפנה )
Re: הערוץ הישראלי
כיום היא כבר מקבלת, לדבריה, את שידורי ערוץ 2 ו-10 דרך משרד החוץ. בנוגע ללווין פרטי - העלות הבסיסית גבוהה למדי, ובגלל שמזג האויר שם מעונן רוב הזמן, היא מפחדת מבעיות קליטה. בנוסף, כמו שציינתי, היא רוצה גם את ערוצי הסדרות והסרטים של YES (ובאופציה גם את ערוצי הספורט לבעלה), ולכן האופציה די יורדת מהפרק.mk1610 כתב:היא יכולה לקנות את הערוץ הישראלי שמשדר גם ברוסיה
או אולי לנסות לקלוט את השידורים על ידי צלחת פרטית ( ערוץ 2 ו 10 משודרים בעמוס ללא הצפנה )...
תודה.Nunatak כתב:http://www.htmobile.co.il/p-1.article01693...
אתה מכיר באופן אישי משהו יותר זול או יעיל?
העניין הוא שהמחשבים עצמם נמצאים בחו"ל, והממיר אמור להיות בארץ.. זה עלול לעשות איזהשהם בעיות בחיבור?