יש מבצע ל fileserv ? איזה promotion במחיר מוזל?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1895
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
MU - שלושה חודשים עולים 20דולר,אני מניח שאם תבקש חצי שנה יעשו ב30 או 35 (שנה שלמה עולה 60)
RS - לא רלבנטי
(מעצבנת שיטת הרפידס הזו)
HF - שם חצי שנה אותו הדבר כמו FILESERVE (ז'תומרת,35דולר)
DF - הכי יקרים,והכי שנואים עלי (מעולם לא הורדתי משהו רציני מאצלם,ולא מהסיבה המגוחכת שהם מגבילים קשות ישראלים,ועד שיש FREE SLOT,תוקעים אותך על 40קיי במקרה הטוב),חודש - 12דולר,חודשיים - 20דולר,חצי שנה - 45(!) דולר,ושנה - 75דולר [שחיטה,כבר אמרנו?]
NL - פה המחירים ביורו ולא בדולרים,מה שמייקר את העסק,אבל יש שימצאו אותם שווים,כי הם די נפוצים באותה מידה כמו MU ו HF :
חודש - 8יורו,3חודשים - 21יורו,חצי שנה - 36יורו,שנה - 54יורו.
אני לא בעד פרימיום לטווח ארוך לאף אחד מהנ"ל,ומעדיף בקרוב לנסות את multifs.com,אתר נחמד שנותן לך להוריד כמות מוגבלת של GB,ממקסימום 3 מארחי-קבצים,לחודש מינימום - בשבילי זה גם לא להתחייב לאף אחד,גם להוריד ממספר מקורות במקביל,וטוב בשבילי כי אני לא מוריד הרבה (יש חודשים של 30גיגה,ויש של 90).
תהנה
RS - לא רלבנטי
HF - שם חצי שנה אותו הדבר כמו FILESERVE (ז'תומרת,35דולר)
DF - הכי יקרים,והכי שנואים עלי (מעולם לא הורדתי משהו רציני מאצלם,ולא מהסיבה המגוחכת שהם מגבילים קשות ישראלים,ועד שיש FREE SLOT,תוקעים אותך על 40קיי במקרה הטוב),חודש - 12דולר,חודשיים - 20דולר,חצי שנה - 45(!) דולר,ושנה - 75דולר [שחיטה,כבר אמרנו?]
NL - פה המחירים ביורו ולא בדולרים,מה שמייקר את העסק,אבל יש שימצאו אותם שווים,כי הם די נפוצים באותה מידה כמו MU ו HF :
חודש - 8יורו,3חודשים - 21יורו,חצי שנה - 36יורו,שנה - 54יורו.
אני לא בעד פרימיום לטווח ארוך לאף אחד מהנ"ל,ומעדיף בקרוב לנסות את multifs.com,אתר נחמד שנותן לך להוריד כמות מוגבלת של GB,ממקסימום 3 מארחי-קבצים,לחודש מינימום - בשבילי זה גם לא להתחייב לאף אחד,גם להוריד ממספר מקורות במקביל,וטוב בשבילי כי אני לא מוריד הרבה (יש חודשים של 30גיגה,ויש של 90).
תהנה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
אני עובד עם astraweb יש מצבע של 11 דולר לחודש עם 800 יום אחורה וללא הגבלה בקיצור פפצה! 
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
פרט ונמק אני עם Hotfile ומרוצה מאוד, היתי מעוניין אם יש דברים ב-FS שאני לא מכיר... וכמובן מקורותsagyle כתב:החלטתי שאני הולך על FS מכיוון שרוב האתרים שאני משתמש בהם מתעסקים עם זה כשרת עיקרי
תודה על כל האינפורמציה אבל אני שואל אם יש מחיר טוב יותר מ35 על מנוי פרימיום ל fileserve...