נמאס לי ממדיה פורטל. מחפש חלופה ... XBMC ???
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ל-XBMC אין אופציית הקלטה, אם כי ייתכן ש-4TheRecord (תוכנת עזר המיועדת בעיקר לבעלי כרטיסי DVB-S ו-DVB-T) יכתבו בעתיד פלאגין המאפשר להשתמש ב-XBMC להקלטות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש את ה-GBPVR, שאמנם יש לה ממשק פשוט יחסית אך היא יציבה כמו סלע.
אני רגיל לנוחות השימוש והקלות של SAGETV אבל רציתי לנסות תוכנה נוספת.
מדיה פורטל אינה קלה לשימוש ואינה אינטואיטיבית לכלל המשתמשים (אני לא המשתמש היחיד בבית וגם לא העיקרי...)
אפילו משהו פשוט כמו החלפת ערוץ במדיה פורטל אינו פשוט. איך מחליפים ערוץ לפי מספר במידה פורטל ?
ב SAGETV הקשתי את מספר הערוץ בשלט וישר קיבלתי את התחנה הדרושה...
התוכנה נתקעת די הרבה יחסית ל SAGETV ...
מדיה פורטל אינה קלה לשימוש ואינה אינטואיטיבית לכלל המשתמשים (אני לא המשתמש היחיד בבית וגם לא העיקרי...)
אפילו משהו פשוט כמו החלפת ערוץ במדיה פורטל אינו פשוט. איך מחליפים ערוץ לפי מספר במידה פורטל ?
התוכנה נתקעת די הרבה יחסית ל SAGETV ...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ל-GBPVR יש תמיכה בממשק עברי, שמות קבצים בעברית ולוח משדרים בעברית, ללא יישור לימין.RonenM כתב:ל GBPVR יש תמיכה בעברית, EPG ואפשרות הקלטה מהוט דיגיטלי ?...
הקלטה מהוט דיגיטלי בעזרת ממיר ו-IR Blaster - כמובן שיש.
הקלטה ישירה ללא ממיר מהוט דיגיטלי - אין עדיין פתרון לזה באף תוכנה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אתה רק מחזק את דעתי, שאתה פשוט כנראה לא הגדרת אותה נכון.RonenM כתב:אני רגיל לנוחות השימוש והקלות של SAGETV אבל רציתי לנסות תוכנה נוספת.
התוכנה נתקעת די הרבה יחסית ל SAGETV ......
אצלי היא בכלל לא נתקעת, אינטואיטיבית מאוד! אפילו חמותי כבר יודעת לתפעל אותה
(מה יותר פשוט מתפריט ברור של ''סרטים - טלויזיה - מוזיקה וכו"?)
אני מציע שננסה לפתור לך את הבעיות כדי שתבין כמה התוכנה הזו טובה.
לא סתם אמרנו המון פעמים שלוקח זמן להביא אותה לשלמות, אבל זה משתלם.
יכול להעיד על כך המשתמש Pickard שבביתו משהו כמו 6 קליינטים של מדיה פורטל ושרת TV SERVER, והכל עובד פגז.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
שאתה מנגן וידאו, ההגדרה שתופסת היא אותה הגדרה שאתר מסמן בהגדרות התוכנה תחת VIDEO - VIDEO ZOOM , תסמן STRETCH או NON-LINEAR STRETCH, אותו דבר יש לך גם בהגדרות הצפייה של הטלויזיה תחת TV-TV ZOOM
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נו, זה היה יותר קל מלהחליף תוכנה, לא? 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

את זה באף תוכנה לא יהיה לך.
השידורים של הוט ויס, גם אם הם מוכרזים כ"מסך רחב", למעשה מכווצים באופן מלאכותי ומשודרים כ-4:3 ביציאת ה-Composite/S-Video בשיטת השידור הנהוגה בארץ (PAL).
המתיחה בחזרה כדי שהשידור ייראה 16:9 נעשית שוב באופן מלאכותי ע"י הטלוויזיה.
לכן, כשאתה צופה בהקלטות (שהן תמיד יהיו 4:3), אתה צריך לבחור את המצב הרצוי לך - המקורי (4:3) או מצב מתיחה (16:9).
השידורים של הוט ויס, גם אם הם מוכרזים כ"מסך רחב", למעשה מכווצים באופן מלאכותי ומשודרים כ-4:3 ביציאת ה-Composite/S-Video בשיטת השידור הנהוגה בארץ (PAL).
המתיחה בחזרה כדי שהשידור ייראה 16:9 נעשית שוב באופן מלאכותי ע"י הטלוויזיה.
לכן, כשאתה צופה בהקלטות (שהן תמיד יהיו 4:3), אתה צריך לבחור את המצב הרצוי לך - המקורי (4:3) או מצב מתיחה (16:9).
אפרופו XBMC והקלטה - כל פעם אני חושב שהתוכנה הזאת לא תוכל להדהים אותי יותר, ומגלה פיצ'ר חדש. הגילוי האחרון הוא תוסף שמאפשר לשלוט על JDOWNLOADER, גם במחשב המקומי וגם במחשבים אחרים ברשת. זה מעולה כשרוצים לצפות בסטרימינג ומורידים במקביל ואין מספיק רוחב פס.
אז בחזרה לנושא - XBMC והקלטה - האם נראה למישהו סביר שבעתיד תתווסף לתוכנה יכולת הקלטה מסטרימינג, כולל הקלטה מתוזמנת. אם כן, זה יהיה אגדי.
אז בחזרה לנושא - XBMC והקלטה - האם נראה למישהו סביר שבעתיד תתווסף לתוכנה יכולת הקלטה מסטרימינג, כולל הקלטה מתוזמנת. אם כן, זה יהיה אגדי.