Xtreamer מת. מחפש יורש
זהו Xtreamer החזיר את נשמתו אחרי שנה. לפני מספר ימים המכשיר נתקע בזמן הפעלת קובץ. המתנתי מספר דקות ואין תגובה. ניתקתי מהשקע והדלקתי מחדש. הופיע התפריט הראשון (איפה שכתוב Xtreamer באותיות גדולות) ואחריו מסך שחור. אין תגובה. ביצעתי עדכון emergency. העדכון בוצע בהצלחה, אתחול מחדש של המכשיר, התפריט האדום ו... מסך שחור.
בכל מקרה, אני מחפש יורש. אני לא מעודכן במכשירים החדשים בשוק. אפשר המלצה במחיר עד 800 ש"ח?
בכל מקרה, אני מחפש יורש. אני לא מעודכן במכשירים החדשים בשוק. אפשר המלצה במחיר עד 800 ש"ח?
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
טיפה למתוח את התקציב (70 שקל..)LevAizik כתב:זהו Xtreamer החזיר את נשמתו אחרי שנה. לפני מספר ימים המכשיר נתקע בזמן הפעלת קובץ. המתנתי מספר דקות ואין תגובה. ניתקתי מהשקע והדלקתי מחדש. הופיע התפריט הראשון (איפה שכתוב Xtreamer באותיות גדולות) ואחריו מסך שחור. אין תגובה. ביצעתי עדכון emergency. העדכון בוצע בהצלחה, אתחול מחדש של המכשיר, התפריט האדום ו... מסך שחור.
בכל מקרה, אני מחפש יורש. אני לא מעודכן במכשירים החדשים בשוק. אפשר המלצה במחיר עד 800 ש"ח?...
ולך על ה A200
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הבוקסי בעיקר חזק ביכולות הרשת שלו.
מעבר לזה, חובת ההוכחה עליו ועוד צריך לבדוק את התפקוד שלו ביחס לאחרים שהוזכרו פה.
כרגע, במחיר של 800 ש"ח, ה-A200 נותן הכי הרבה, אם זה מבחינת תכני בלו-ריי, הזרמה, אפשרויות JB, שלט, חבילת שרתים ותוכנות ותוספים שפותחו על ידי הקהילה.
מעבר לזה, חובת ההוכחה עליו ועוד צריך לבדוק את התפקוד שלו ביחס לאחרים שהוזכרו פה.
כרגע, במחיר של 800 ש"ח, ה-A200 נותן הכי הרבה, אם זה מבחינת תכני בלו-ריי, הזרמה, אפשרויות JB, שלט, חבילת שרתים ותוכנות ותוספים שפותחו על ידי הקהילה.
לפי בירור טלפוני בבאג - אין סיכוי . ב KSP לא ביררתי עוד .
מבחינתי יבואן ש"מחביא" מוצרים שלו - זה אומר דרשני . על הנייר ה A200 נראה טוב יותר ממתחריו , אבל אין לי כוונה לסכן 800ש"ח ולהתבאס על הדקה הראשונה אם הוא אכן רועש מדי לטעמי . אם רק היה להם שכל להסיר את גורם האי ודאות הזה ע"י תצוגה פעילה בסניפים ...
או שמה הוא משחק לטובתם ...
מבחינתי יבואן ש"מחביא" מוצרים שלו - זה אומר דרשני . על הנייר ה A200 נראה טוב יותר ממתחריו , אבל אין לי כוונה לסכן 800ש"ח ולהתבאס על הדקה הראשונה אם הוא אכן רועש מדי לטעמי . אם רק היה להם שכל להסיר את גורם האי ודאות הזה ע"י תצוגה פעילה בסניפים ...
או שמה הוא משחק לטובתם ...
- Irus
- חבר מביא חבר

תראה "להחביא" זה נראה לי תיאור קצת יותר מדי דרמטי, החנויות האלה פשוט לא עובדות ככה...
ה-A200 עבר מספר לא מבוטל של סקירות, כולל בחירה שלו לסטרימר הטוב ביותר כשמשלבים מותג/מחיר/ביצועים בפורום MPC CLUB, שהוא מוכר ומכובד.
מעבר לזה, או שתמצא מקום שמוכן לפתוח אותו, או שתתייעץ עם מישהו מהפורום שמחזיק בו.
דרך אגב, לדעתי הרעש בכלל לא רלוונטי, הוא פחות מורגש מהרעש באקסטרימר הקודם, ולדעתי (וזה אינדיבידואלי) גם הרעש באקסטרימר לא היה כזה נוראי...
ה-A200 עבר מספר לא מבוטל של סקירות, כולל בחירה שלו לסטרימר הטוב ביותר כשמשלבים מותג/מחיר/ביצועים בפורום MPC CLUB, שהוא מוכר ומכובד.
מעבר לזה, או שתמצא מקום שמוכן לפתוח אותו, או שתתייעץ עם מישהו מהפורום שמחזיק בו.
דרך אגב, לדעתי הרעש בכלל לא רלוונטי, הוא פחות מורגש מהרעש באקסטרימר הקודם, ולדעתי (וזה אינדיבידואלי) גם הרעש באקסטרימר לא היה כזה נוראי...
ניסיתי בכוונה להיות דרמטי .
אני מסכים איתך - על הנייר, כלומר על פי ביקורות וסקירות באתרים שונים ה A200 נותן מקסימום ביצועים \אפשרויות קינפוג לקטגוריית מחיר שלו .
למשל כאן :
http://www.digitalversus.com/duels.php? ... =8062&ph=1
אבל יש איזה ISSUE שעולה בפורומים ובביקורות על רחש והתחממות שייתכן והוא שטות מוחלטת ,עניין סובייקטיבי לחלוטין .אם הייתי שומע ומתרשם ייתכן ומיד הייתי שולל את העניין וקונה .ייתכן גם שלא ..
מפריע לי שיבואן לא מציג את מרכולתו .
את ה APEX MS300 הסיני הפשוט שמעתי עובד באופיס דיפו - שקט לחלוטין ונראה חביב .
את ה TVIX N1 ו S1 גם ראיתי ושמעתי בשתי חנויות. הצמדתי את האוזן לS1 - שקט לחלוטין למרות המאוורר ,ממשק מהיר ,עושה רושם יוקרתי (וגם עולה ..) .
היבואן בהחלט יכול להתפאר בו .
חבל שהיבואן\יבואנים של ה A200 לא עושים כך גם . טוב מראה עיניים (ואוזניים) בשביל החלטה סופית .
אני מסכים איתך - על הנייר, כלומר על פי ביקורות וסקירות באתרים שונים ה A200 נותן מקסימום ביצועים \אפשרויות קינפוג לקטגוריית מחיר שלו .
למשל כאן :
http://www.digitalversus.com/duels.php? ... =8062&ph=1
אבל יש איזה ISSUE שעולה בפורומים ובביקורות על רחש והתחממות שייתכן והוא שטות מוחלטת ,עניין סובייקטיבי לחלוטין .אם הייתי שומע ומתרשם ייתכן ומיד הייתי שולל את העניין וקונה .ייתכן גם שלא ..
מפריע לי שיבואן לא מציג את מרכולתו .
את ה APEX MS300 הסיני הפשוט שמעתי עובד באופיס דיפו - שקט לחלוטין ונראה חביב .
את ה TVIX N1 ו S1 גם ראיתי ושמעתי בשתי חנויות. הצמדתי את האוזן לS1 - שקט לחלוטין למרות המאוורר ,ממשק מהיר ,עושה רושם יוקרתי (וגם עולה ..) .
היבואן בהחלט יכול להתפאר בו .
חבל שהיבואן\יבואנים של ה A200 לא עושים כך גם . טוב מראה עיניים (ואוזניים) בשביל החלטה סופית .
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
- Irus
- חבר מביא חבר

the1wave
בדיוק מה שרצית:
http://www.hometheater.co.il/article021 ... ימדיה-החדש
יש לך פה את היתרון של ה-a200 על המזרימים האחרים, בהזרמה, בניגון תכני בלו-ריי, בפתרונות ה-jb וכו', כולל מארז מתכתי חדש וללא מאוורר...
בדיוק מה שרצית:
http://www.hometheater.co.il/article021 ... ימדיה-החדש
יש לך פה את היתרון של ה-a200 על המזרימים האחרים, בהזרמה, בניגון תכני בלו-ריי, בפתרונות ה-jb וכו', כולל מארז מתכתי חדש וללא מאוורר...
בהחלט !!
וכמו שכתבתי בשירשור שניפתח לכבודו :
או סוף סוף .
ככה מראש היו צריכים לעשות אותו .
אם המחיר בארץ יהיה טיפה יותר מה A200 ולא הרבה יותר נראה לי שיש להם קלף מנצח .
הדבר היחיד שמפריע לי בכל הביקורות שקראתי על ה A200 הוא צמד המילים " noisy fan" שהופיע יותר מדי ...
ואני אשאל גם אותך , IRUS :
יש לך מושג לגבי יבואן \ מחיר \ תאריך לארצנו ?
וכמו שכתבתי בשירשור שניפתח לכבודו :
או סוף סוף .
ככה מראש היו צריכים לעשות אותו .
אם המחיר בארץ יהיה טיפה יותר מה A200 ולא הרבה יותר נראה לי שיש להם קלף מנצח .
הדבר היחיד שמפריע לי בכל הביקורות שקראתי על ה A200 הוא צמד המילים " noisy fan" שהופיע יותר מדי ...
ואני אשאל גם אותך , IRUS :
יש לך מושג לגבי יבואן \ מחיר \ תאריך לארצנו ?