האם ניתן לחבר אנטנת "הוט" אנלוגית לממיר DVB-T ולהקליט דרכה?
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום, אני מחפש לקנות ממיר דיגיטלי בשביל האפשרות של להקליט מראש בצורה מתוזמנת מראש תכניות מדי פעם.
אני לא מעוניין לצפות אך ורק דרך אנטנת הממירים המצורפת, כי אז אני אצטרך לצפות רק ב-5 ערוצים. יש לי אנטנה אנלוגית של הוט שקולטת את 40 הערוצים הבסיסיים הנכללים בחבילה הבסיסית של הוט. הבעיה היחידה שאין לי דרך להקליט תוכניות אם איני יכול לצפות בהן כשהן משודרות לייב...וידאו כבר לא קיים אצלי בבית.
חשבתי על האפשרות של לקנות ממיר דיגיטלי DVB-T ולחבר במקום אנטנת 5 ערוצים, את כבל האנטנה של "הוט" שברשותי ולקלוט בממיר את 40 הערוצים וככה אוכל להקליט תכניות כשארצה. הבעיה היא, שאיני בטוח שהממירים מסוגלים לקלוט ערוצים מהאנטנה הזאת.. הממיר בכלל יכול לקלוט בתוכו 40 ערוצים? הוא יקלוט אנטנה רגילה של הוט? אשמח לתשובה, אם כן, אקנה כזה ממיר. אשמח להמלצה על ממיר שאפשר להקליט עמו תכניות בתזמון מראש ופעולת טיים שיפטינג כדי שאוכל לוותר על הפרסומות.... תודה רבה!
אני לא מעוניין לצפות אך ורק דרך אנטנת הממירים המצורפת, כי אז אני אצטרך לצפות רק ב-5 ערוצים. יש לי אנטנה אנלוגית של הוט שקולטת את 40 הערוצים הבסיסיים הנכללים בחבילה הבסיסית של הוט. הבעיה היחידה שאין לי דרך להקליט תוכניות אם איני יכול לצפות בהן כשהן משודרות לייב...וידאו כבר לא קיים אצלי בבית.
חשבתי על האפשרות של לקנות ממיר דיגיטלי DVB-T ולחבר במקום אנטנת 5 ערוצים, את כבל האנטנה של "הוט" שברשותי ולקלוט בממיר את 40 הערוצים וככה אוכל להקליט תכניות כשארצה. הבעיה היא, שאיני בטוח שהממירים מסוגלים לקלוט ערוצים מהאנטנה הזאת.. הממיר בכלל יכול לקלוט בתוכו 40 ערוצים? הוא יקלוט אנטנה רגילה של הוט? אשמח לתשובה, אם כן, אקנה כזה ממיר. אשמח להמלצה על ממיר שאפשר להקליט עמו תכניות בתזמון מראש ופעולת טיים שיפטינג כדי שאוכל לוותר על הפרסומות.... תודה רבה!
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

אגב, מצאתי מישהו שמוכר ממיר קונקה 630 הנחשק שכבר בקושי ניתן למצוא, הבעיה, שהוא דורש עליו 850 שקלים!!! וזה עוד אחרי הנחה במקום 950! האם זה מחיר סביר לממיר כזה? שווה בכלל להשקיע כזה סכום? נכון שהממיר הזה פשוט אגדי בתכונות שלו... אבל זה נראה לי קצת סכום לא פרופורציונאלי... מה אתם אומרים?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
איך יקליט?
הוט זה אנאלוגי והממיר יעודי לדיגטאלי -שנייהם לא מתערבבים ויוצאים על תדר אחד מאופנן שיקליט דיגטאלית.לראות דרך
מעבר בממיר כן תוכל לראות בטלוויזיה ,אך לא להקליט את הוט בממיר.
הוט זה אנאלוגי והממיר יעודי לדיגטאלי -שנייהם לא מתערבבים ויוצאים על תדר אחד מאופנן שיקליט דיגטאלית.לראות דרך
מעבר בממיר כן תוכל לראות בטלוויזיה ,אך לא להקליט את הוט בממיר.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

יש לי כבלים בדיוק... עכשיו אם אני מחבר את הכבלים לממיר? הרי הוא ממיר לכל דבר... דיגיטלי או לא זה לא משנה, הוא לא יקלוט את התמונה של זה? אם אני אצליח לראות מזה שידור מסויים, הוא לא יקליט לי אותו גם?