ביקורת: iPod nano - קטן. לא ממזר
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
הנאנו החדש של אפל הוא קטן. קטן מאוד. קטן מאוד מאוד ובכל זאת הוא יוכל לשאת את המוסיקה שלכם לכל מקום. ובסטייל.
למאמר: iPod nano - קטן. לא ממזר
למאמר: iPod nano - קטן. לא ממזר
אלי חבוש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תודה על הסקירה!
בעיני המוצר לא פחות ממדהים. האופצייה של לבישת הנאנו כשעון דווקא קוסמת לי מאוד.
בעיני המוצר לא פחות ממדהים. האופצייה של לבישת הנאנו כשעון דווקא קוסמת לי מאוד.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בהזדמנות זו אני רוצה להודות לגל, על השאלת האייפוד לביקורת.
הנה עוד רצועה מדליקה (רמז, רוצה כזה !)
http://www.kickstarter.com/projects/110 ... watch-kits

הנה עוד רצועה מדליקה (רמז, רוצה כזה !)
http://www.kickstarter.com/projects/110 ... watch-kits

- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
שמתי לב בתמונות שהתפריטים הם בעברית.
האם המכשיר תומך בשמות שירים בעברית?
האם קיימת אפשרות לתמוך בעברית במכשירים הקודמים כמו הקלאסיק?
בקלאסיק שלי שמות שירים בעברית פשוט לא מוצגים.
האם המכשיר תומך בשמות שירים בעברית?
האם קיימת אפשרות לתמוך בעברית במכשירים הקודמים כמו הקלאסיק?
בקלאסיק שלי שמות שירים בעברית פשוט לא מוצגים.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אמממ...התייחסות לאיכות השמע אולי?
יש אקולייזר משהו?
מה לגבי האזניות?
יש אקולייזר משהו?
מה לגבי האזניות?
סה"כ, סקירה טובה וממצה.
להלן כמה תוספות ותשובות (על סמך נסיון בן חודש עם המכשיר):
1) ניתן לראות שמות שירים בעברית וגם מילות שירים.
2) אוזניות הכוללות כפתורי שליטה נתמכות באופן מלא (ווליום, העברת שירים והתחלה/הפסקה).
3) הרדיו תומך בהפסקה של הנגינה והמשך מאותה נקודה (מקליט עד רבע שעה לזכרון המכשיר).
4) ניתן לסובב את התצוגה ב 90 מעלות לכל כיוון (נוח כשמעבירים את המכשיר מהצווארון לשולי החולצה למשל).
5) ניתן להגדיל תמונה בדאבל-קליק עליה ואז לשוטט עליה (למרות, שכפי שנכתב בסקירה, לא ניתן לקבוע את מידת הזום).
6) מטענים בעלי טעינת Firewire לא יטענו את המכשיר (בעיקר מערכות בנות יותר משנתיים).
בן
להלן כמה תוספות ותשובות (על סמך נסיון בן חודש עם המכשיר):
1) ניתן לראות שמות שירים בעברית וגם מילות שירים.
2) אוזניות הכוללות כפתורי שליטה נתמכות באופן מלא (ווליום, העברת שירים והתחלה/הפסקה).
3) הרדיו תומך בהפסקה של הנגינה והמשך מאותה נקודה (מקליט עד רבע שעה לזכרון המכשיר).
4) ניתן לסובב את התצוגה ב 90 מעלות לכל כיוון (נוח כשמעבירים את המכשיר מהצווארון לשולי החולצה למשל).
5) ניתן להגדיל תמונה בדאבל-קליק עליה ואז לשוטט עליה (למרות, שכפי שנכתב בסקירה, לא ניתן לקבוע את מידת הזום).
6) מטענים בעלי טעינת Firewire לא יטענו את המכשיר (בעיקר מערכות בנות יותר משנתיים).
בן
אממ..Coldwar כתב:י-ק-ר
...
1. מדובר באפל=איכות=מחיר לא זול.
2. 150-180 דולר -זה לא ממש יקר יחסית לנגנים איכותיים אחרים..
לדעתי זו תמורה טובה לכסף- כל עוד איכפת לך מאיכות, אם לא- אז נגן ב50 ש"ח יעשה את אותה עבודה בשבילך.
הסאנדיסק קליפ פלוס עולה בערך אותו המחיר רק בש"ח ולא $...nati-va כתב:אממ..Coldwar כתב:י-ק-ר
...
1. מדובר באפל=איכות=מחיר לא זול.
2. 150-180 דולר -זה לא ממש יקר יחסית לנגנים איכותיים אחרים..
לדעתי זו תמורה טובה לכסף- כל עוד איכפת לך מאיכות, אם לא- אז נגן ב50 ש"ח יעשה את אותה עבודה בשבילך....
כיום אני עם SANSA M250 עתיק עם בטרית AAA ומבסוט. אני חושב לשדרג.
מבחינתי מכשיר שמחייב תוכנה ייעודית כדי להעביר שירים, הוא לא שמיש בעליל.
אני כמישהו שאוהב להתאמן ותוך כדי כך להעביר שירים, לא נראה לי שזה יהיה נוח עם הIPOD Nano.
אני oldschool בקטע הזה - וחושב שכפתורים, רצוי נוחים, נותנים לך שליטה ופידבק אמיתי, במיוחד בזמן ריצה, כשנוטפים מים, והנגן על הזרוע ובכלל לא רואים את המסך. אני לא מדבר רק על שינוי וולויום, אלא על העברת שירים קדימה. איך המסך מתפקד כשמזיעים? או שצריך לקנות נרתיק סיליקון מגן (וזה קצת טיפשי לנגן שכבר מגיע עם תפס מובנה).
חבל שהנקודה הזאת לא נבדקה בביקורת.
האם יש אוזניית שיכולה לעשות FF PAUSE וכו' וכמה הן עולות?
קניתי את המכשיר לחברה שלי לפני כחודש ליום הולדת והיא מאוד מרוצה ממנו והיא לאו דווקא חובבת טכנולוגיה, פשוט האיכות ניכרת בכל- הפשטות של השימוש, איכות החומרים, זמן סוללה ומעל הכל- הוא פשוט יפיוף, לגבי המחיר, קניתי בארץ את הדגם של ה16ג'יגה ב890 ש"ח, יחסית לנגנים אחרים בנפח הזה הוא לא יקר בהרבה ובכל מקרה לדעתי הוא שווה את ההפרש.
לגבי הפדומטר (סופר צעדים) הוא עובד רק אם קונים ערכה שנקראת nike+ ששם יש צ'יפ ששולח מידע בצורה אלחוטית מנעליי הנייק שיש להן מקום לצ'יפ (רוב הדגמים) למכשיר, אח"כ ניתן להעביר את הנתונים דרך האייטיונס למחשב ולעקוב אחרי ההתקדמות וסטטיסטיקות נוספות ודרך האתר של נייק אפשר גם לחלוק את המידע עם קהילת משתמשים משאר העולם, למי שמתאמן זו נראית לי פונקציה מעולה אף כי איני יכול להעיד על טיבה כי אנחנו לא משתמשים בה, אין לנו נעליי נייק או את הערכה, שבחו"ל עולה 29$.
לגבי הפדומטר (סופר צעדים) הוא עובד רק אם קונים ערכה שנקראת nike+ ששם יש צ'יפ ששולח מידע בצורה אלחוטית מנעליי הנייק שיש להן מקום לצ'יפ (רוב הדגמים) למכשיר, אח"כ ניתן להעביר את הנתונים דרך האייטיונס למחשב ולעקוב אחרי ההתקדמות וסטטיסטיקות נוספות ודרך האתר של נייק אפשר גם לחלוק את המידע עם קהילת משתמשים משאר העולם, למי שמתאמן זו נראית לי פונקציה מעולה אף כי איני יכול להעיד על טיבה כי אנחנו לא משתמשים בה, אין לנו נעליי נייק או את הערכה, שבחו"ל עולה 29$.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מכשיר יפה, כמובן שיקר מדי ליעודו, והשימוש באייטיונז גרם לי אישית להפסיק להטעין שירים חדשים לאייפון/אייפוד.
עינוי מיותר.
עינוי מיותר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שאתה מתבלבל.קובי_ג כתב: לגבי הפדומטר (סופר צעדים) הוא עובד רק אם קונים ערכה שנקראת nike+ ששם יש צ'יפ ששולח מידע בצורה אלחוטית מנעליי הנייק שיש להן מקום לצ'יפ (רוב הדגמים) למכשיר, אח"כ ניתן להעביר את הנתונים דרך האייטיונס למחשב ולעקוב אחרי ההתקדמות וסטטיסטיקות נוספות ודרך האתר של נייק אפשר גם לחלוק את המידע עם קהילת משתמשים משאר העולם, למי שמתאמן זו נראית לי פונקציה מעולה אף כי איני יכול להעיד על טיבה כי אנחנו לא משתמשים בה, אין לנו נעליי נייק או את הערכה, שבחו"ל עולה 29$....
נכון שהנאנו תומך גם בסנכרון מול ה Nike+ (שזו פונקציה מצוינת, אשר לא מחייבת נעלי נייקי אלא ישנם מתאמים צד שלישי לחיבור לכל נעל), אבל הפדומטר מובנה ומבוסס על ה accelerometer של המכשיר, ללא תלות חיצונית.
לאח שלי יש את המכשיר והוא יבדוק ויוודא מחר אבל על סמך ביקורות ברשת זה אכן המצב (למשל - http://arstechnica.com/apple/reviews/20 ... nano.ars/2 ), והפדומטר עובד במקביל לכל יישום אחר...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
נראה כמו יופי של מוצר ויופי של כתבה 
המוצר נראה קצת עדין, מכשיר כזה בחדר כושר לא ישרוד הרבה.
המוצר נראה קצת עדין, מכשיר כזה בחדר כושר לא ישרוד הרבה.
דווקא אחרי חודש של שימוש, כוללל בחדר כושר, המכשיר נראה כמו חדש (הוא מצופה ב InvisbleShield שך ZAGG מהשנייה הראשונה).ziv_r כתב:נראה כמו יופי של מוצר ויופי של כתבה
המוצר נראה קצת עדין, מכשיר כזה בחדר כושר לא ישרוד הרבה....
בכל מקרה, אני ממליץ על שימוש עם אוזניות הכוללות שלט - לא ממש פרקטי להפעיל את המכשיר תוך כדי אימון, פרט לשינוי ווליום.
בן
MrMoris כתב:1. קיימות אוזניות שונות ומגוונות עם שליטה מלאה, כולל התחלה/הפסקה והעברת שירים קדימה/אחורה. כבונוס, רובן מצויידות גם במקרופון שיאפשר הקלטת תזכורות קוליות. מחיר האוזניות הנ"ל נע בין כמה עשרות דולרים למאות רבות.nati-va כתב:אני כמישהו שאוהב להתאמן ותוך כדי כך להעביר שירים, לא נראה לי שזה יהיה נוח עם הIPOD Nano.Coldwar כתב:י-ק-ר
...
אני oldschool בקטע הזה - וחושב שכפתורים, רצוי נוחים, נותנים לך שליטה ופידבק אמיתי, במיוחד בזמן ריצה, כשנוטפים מים, והנגן על הזרוע ובכלל לא רואים את המסך. אני לא מדבר רק על שינוי וולויום, אלא על העברת שירים קדימה. איך המסך מתפקד כשמזיעים? או שצריך לקנות נרתיק סיליקון מגן (וזה קצת טיפשי לנגן שכבר מגיע עם תפס מובנה).
חבל שהנקודה הזאת לא נבדקה בביקורת.
האם יש אוזניית שיכולה לעשות FF PAUSE וכו' וכמה הן עולות?...
2. לא נראה לי שיש בעיה להתאמן עם האיפוד - זיעה בכמויות סבירות לא תשפיע עליו וניתן להפעיל את המסך גם עם ידיים לחות מעט.
בן....