המקלדת המיוחדת של גריפיטי grippity סוף סוף זמינה ל-preorder
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
את האב-טיפוס הראשון ראיתי לפני מספר שנים במפגש של ה-Garage Geeks, אותו הראה לי מנכ"ל ומייסד החברה, יקי, איכבאום.
זו מקלדת שהורכבה בין המשענות של שלט של PS2/3. נו? מה מיוחד בזה אתם שואלים?
המיוחד הוא שמקלידים עליה מלמטה, כלומר, עם האצבעות הפנויות ולא עם האגודלים, דבר שלא ממש נוח כשהמקלדת קטנה.
המקלדת עצמה מוארת והרעיון תפס אותי, שכן זו גישה מיוחדת ו"מחוץ לקופסא", אבל ללא משהו שאפשר לשחק איתו, אי אפשר היה לדעת אם זה באמת נוח כמו שזה נראה.
מאז, יצא לי לראות כל מיני פיתוחים וגם לתת פידבקים על התכנון ואפילו עיצוב של המקלדת.
לפני כמה ימים, החברה העלתה לאתר את האפשרות להזמין את השלט ב-60$.
למקלדת עכבר בצורת גלגלת וכן כפתורי מדיה.
כשהופכים את המקלדת, מתגלה שפה נוספת (עברית עבורנו) ובעזרת חיישן, השפה משתנה אוטומאטית וכן העכבר משנה את השמאל-ימין שלו בצורה אוטומאטית, כלומר, השליטה עכשיו היא עם האצבע ולא עם האגודל כמו שזה נעשה בשפה הראשית.
המקלדת הזו מיועדת ל-HTPC וכן קונסולות.
מקור: גריפיטי grippity
זו מקלדת שהורכבה בין המשענות של שלט של PS2/3. נו? מה מיוחד בזה אתם שואלים?
המיוחד הוא שמקלידים עליה מלמטה, כלומר, עם האצבעות הפנויות ולא עם האגודלים, דבר שלא ממש נוח כשהמקלדת קטנה.
המקלדת עצמה מוארת והרעיון תפס אותי, שכן זו גישה מיוחדת ו"מחוץ לקופסא", אבל ללא משהו שאפשר לשחק איתו, אי אפשר היה לדעת אם זה באמת נוח כמו שזה נראה.
מאז, יצא לי לראות כל מיני פיתוחים וגם לתת פידבקים על התכנון ואפילו עיצוב של המקלדת.
לפני כמה ימים, החברה העלתה לאתר את האפשרות להזמין את השלט ב-60$.
למקלדת עכבר בצורת גלגלת וכן כפתורי מדיה.
כשהופכים את המקלדת, מתגלה שפה נוספת (עברית עבורנו) ובעזרת חיישן, השפה משתנה אוטומאטית וכן העכבר משנה את השמאל-ימין שלו בצורה אוטומאטית, כלומר, השליטה עכשיו היא עם האצבע ולא עם האגודל כמו שזה נעשה בשפה הראשית.
המקלדת הזו מיועדת ל-HTPC וכן קונסולות.
מקור: גריפיטי grippity
מוזר , אבל מעניין.
בהחלט שווה בדיקה !
בהחלט שווה בדיקה !
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA