שיפור איכות SD ב YES
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
*יס פשוט גרמו לי להיות מאוכז מהפלסמה שלי, נגיד ככה? מHTPC כל תוכן אחר נראה סוף הדרך.
אני כבר לא יודע למה אני משלם להם כל חודש, הכל התחיל בעצם ממעבר ל YESHD וקניית פלסמה .
חיבור ממיר רגיל לא עוזר במיוחד ,כי בכל מקרה קצב השידור נשער נמוך, אפילו ב ערוצי HD הוא לא כזה גבוה,
יש בכלל אנשים שעזבו אותם לאחר שהתקינו HTPC? יש לי עוד דיירים בבית אבל מבחינתי אני משלם סתם ככה כסף כל חודש (אמא שלי בעצם), אך לא ממש נהנה ממה שאני מקבל. אני כבר לא יודע מה לעשות ,קניתי פלסמה עקב המלצה לזה שהן מתמודדות טוב יותר בשידורי SD, אני יודע שזה כך כי יצה לי לראות מסכי LCD ורועים באמת גרוע יותר ,
כיול גם כן לא ממש משנה דבר, כי אינו משפיע על המקור של השידור, יש איזה דרך אחר לראות שידורי YES אבל באיכות טובה יותר?
אני כבר לא יודע למה אני משלם להם כל חודש, הכל התחיל בעצם ממעבר ל YESHD וקניית פלסמה .
חיבור ממיר רגיל לא עוזר במיוחד ,כי בכל מקרה קצב השידור נשער נמוך, אפילו ב ערוצי HD הוא לא כזה גבוה,
יש בכלל אנשים שעזבו אותם לאחר שהתקינו HTPC? יש לי עוד דיירים בבית אבל מבחינתי אני משלם סתם ככה כסף כל חודש (אמא שלי בעצם), אך לא ממש נהנה ממה שאני מקבל. אני כבר לא יודע מה לעשות ,קניתי פלסמה עקב המלצה לזה שהן מתמודדות טוב יותר בשידורי SD, אני יודע שזה כך כי יצה לי לראות מסכי LCD ורועים באמת גרוע יותר ,
כיול גם כן לא ממש משנה דבר, כי אינו משפיע על המקור של השידור, יש איזה דרך אחר לראות שידורי YES אבל באיכות טובה יותר?
-
denis29
- חבר ותיק

נו אין תגובות ? אני יודע שאנשים מודעים לעניין , עם אני יחבר את ה MAX במקביל ב קומוננט, הוא יוכל לשדר גם ב HDMI?
כי להשתמש בו רק לHD חבל על הכסף שאני משלם עליו, תנו תגובו , במיוחד מי שיש לו פלסמה של פנסוניק ..שהם כויכול נהנים
מאיכות SD הכי טובה. תודה
כי להשתמש בו רק לHD חבל על הכסף שאני משלם עליו, תנו תגובו , במיוחד מי שיש לו פלסמה של פנסוניק ..שהם כויכול נהנים
מאיכות SD הכי טובה. תודה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

אני לא ישקר עם יגיד שאני מגזים, כננרה לכל אחד כשה לעבור מ CRT ולצפות לאותה רמה ב SD
,
אבל מישהוא יכול לגיד העם סוג חיבור יכול להשפיע על SD? פשוט יש שם כרגה מלא כבלים ואין לי ממש זמן בשבוע להתעסק בזה
אז שיהיה בטוח עם כדי להתעסק בזה. גם מ בעלי פנסוניק קראתי פה תגובות על ירידה באיכות SD בממיר הזה.
אך הרבה פשוט מתגלים לאיכות הזאת. עם כבר ה 3100S אני זוכר לא מסוגל לשדר בקומפוננט ,אבל בתכלס
עם זה חיבור שהוא אנלוגי וSD זה גם אנלוגי ,אני חושב יש מצב לקבל שיפור באיכות , אבל לא יודע עם הממיר מסוגל לעבוד גם ב HDMI
ו ב קומפוננט ? לא המקביל כמוון, אני יכול לחבור בטלויזיה דרך מה לשדר תודה
אבל מישהוא יכול לגיד העם סוג חיבור יכול להשפיע על SD? פשוט יש שם כרגה מלא כבלים ואין לי ממש זמן בשבוע להתעסק בזה
אז שיהיה בטוח עם כדי להתעסק בזה. גם מ בעלי פנסוניק קראתי פה תגובות על ירידה באיכות SD בממיר הזה.
אך הרבה פשוט מתגלים לאיכות הזאת. עם כבר ה 3100S אני זוכר לא מסוגל לשדר בקומפוננט ,אבל בתכלס
עם זה חיבור שהוא אנלוגי וSD זה גם אנלוגי ,אני חושב יש מצב לקבל שיפור באיכות , אבל לא יודע עם הממיר מסוגל לעבוד גם ב HDMI
ו ב קומפוננט ? לא המקביל כמוון, אני יכול לחבור בטלויזיה דרך מה לשדר תודה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
יכול להיות שיש בעיה בחיבורים או הגדרות:
מה הדגם של הטלוויזיה שלך?
כיצד מחובר הממיר? באיזה כבל לאיזה כניסה?
מהם ההגדרות בממיר? 720P 1080I, הגדרות 4:3?
מהם ההגדרות בטלוויזיה?
חשוב להוריד sharpness כמעט למינימום, לבטל noise reduction (אפשר להשאיר mpeg noise reduction)
מה הדגם של הטלוויזיה שלך?
כיצד מחובר הממיר? באיזה כבל לאיזה כניסה?
מהם ההגדרות בממיר? 720P 1080I, הגדרות 4:3?
מהם ההגדרות בטלוויזיה?
חשוב להוריד sharpness כמעט למינימום, לבטל noise reduction (אפשר להשאיר mpeg noise reduction)
-
denis29
- חבר ותיק

עם זה יאזור חח אז :
טלויזיה LG PJ350R ,דגם של 42" ברזולוציית HDR
הממיר מחובר בכבל HDMI (לא זה של יס חח)
הממיר מוגדר על AUTO, כל דבר אחר עושה גרוע (המעבד של הממיר רק מוסיף שלג ולא נעים לעין)
הטלויזיה עצמה לא ממש עברה כיול, רק עדין, ועובד על מצב Cinema לפי ההמלצות בפורום, התכנים
שמהם אני לא מרוצה הם רק תכני 4:3, שזה לרוב ערוצם בשפה הרוסית ,ולפעימים סרטים בערוצי YES 1-5 .
אני בעצמי צופה רק הערוצי הסרטים, אבל עש ערוצים ששער דיירי הדירה רואים ולי חשוב שגם הם יהנו,
מבין הערוצםי הרגילים ...רק 10 ו 22 נראים סוף הדרך
,הלבאי כל ערוץ ככה
. מה שכן לא הייתי אומר שגם
על הCRT הם לא נראה הכי הכי (מצד שני זה היה 29" ורוב הדגמים הללו למעל גם לא נראה מי יודע מה חח בדיוק כמו היום ב מסכים הדקים, הקטנים מראים יפה יותר).
כמה דברים שיצה לי לקראו בפורום: היו מי שהשתמש במעבד תמונה חיצוני לשיפור השידור, אך העסק לא משתלם לי כלכלית כי גם ככה די מספתק בHTPC.
היו כאלו שחיבור ממיר 3100S בנוסף אך בסוף השתמשו בו רק שהקליטו 2 תוכניות בו זמנית, או בכלל לא שדרגו ל MAXHD,
עלה נשערו עם המקס הישן והטוב, אבל רציתי להינות מכל העולמות יחד כמו כולם
,אז קניתי ת MAXHD.
אז מה הייתם ממליצים? תודה.
ה sharpnes על 50, כי זה ה 0 עצלו ,ב 0 נראה מטושטש מעוד, ו NR מכובה
טלויזיה LG PJ350R ,דגם של 42" ברזולוציית HDR
הממיר מחובר בכבל HDMI (לא זה של יס חח)
הממיר מוגדר על AUTO, כל דבר אחר עושה גרוע (המעבד של הממיר רק מוסיף שלג ולא נעים לעין)
הטלויזיה עצמה לא ממש עברה כיול, רק עדין, ועובד על מצב Cinema לפי ההמלצות בפורום, התכנים
שמהם אני לא מרוצה הם רק תכני 4:3, שזה לרוב ערוצם בשפה הרוסית ,ולפעימים סרטים בערוצי YES 1-5 .
אני בעצמי צופה רק הערוצי הסרטים, אבל עש ערוצים ששער דיירי הדירה רואים ולי חשוב שגם הם יהנו,
מבין הערוצםי הרגילים ...רק 10 ו 22 נראים סוף הדרך
על הCRT הם לא נראה הכי הכי (מצד שני זה היה 29" ורוב הדגמים הללו למעל גם לא נראה מי יודע מה חח בדיוק כמו היום ב מסכים הדקים, הקטנים מראים יפה יותר).
כמה דברים שיצה לי לקראו בפורום: היו מי שהשתמש במעבד תמונה חיצוני לשיפור השידור, אך העסק לא משתלם לי כלכלית כי גם ככה די מספתק בHTPC.
היו כאלו שחיבור ממיר 3100S בנוסף אך בסוף השתמשו בו רק שהקליטו 2 תוכניות בו זמנית, או בכלל לא שדרגו ל MAXHD,
עלה נשערו עם המקס הישן והטוב, אבל רציתי להינות מכל העולמות יחד כמו כולם
אז מה הייתם ממליצים? תודה.
ה sharpnes על 50, כי זה ה 0 עצלו ,ב 0 נראה מטושטש מעוד, ו NR מכובה
תקשיב המימיר של YES HD
הוא לא כול כך טוב בSD
אם חשוב לך הSD
תקנה מימיר רגיל אבל תצתרך לוותר על ערוצי הHD
ובקשר לטענה שהאיכות בHD לא משהוא
אני חולק עליך זה קשור בדגם טלוזיה שלך עצלי בLG LH90
וסוני W5500 בסלון רואים מציון...
אולי בגלל שהטלוזיה HDR...
הוא לא כול כך טוב בSD
אם חשוב לך הSD
תקנה מימיר רגיל אבל תצתרך לוותר על ערוצי הHD
ובקשר לטענה שהאיכות בHD לא משהוא
אני חולק עליך זה קשור בדגם טלוזיה שלך עצלי בLG LH90
וסוני W5500 בסלון רואים מציון...
אולי בגלל שהטלוזיה HDR...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תוכל לחבר לאותו מסך 2 ממירים , אחד SD והשני HD ,
כל ממיר לכניסה אחרת במסך ,
כמובן שתצטרך מפצל לכבל YES ו - 2 כבלים שיוצאים ממנו לכל ממיר.
הבעיה :
יש לשנות בכל מעבר בין הממירים את המסך לכניסה המתאימה ( בעזרת השלט כמובן )
כל ממיר לכניסה אחרת במסך ,
כמובן שתצטרך מפצל לכבל YES ו - 2 כבלים שיוצאים ממנו לכל ממיר.
הבעיה :
יש לשנות בכל מעבר בין הממירים את המסך לכניסה המתאימה ( בעזרת השלט כמובן )
-
denis29
- חבר ותיק

חח תאמת אני מעדיף לוותר על התענוג, אבל רציתי לשמוע מבעלי פלסמות של פנסוניק, תגובה בעניין, עגב העם שימוש בדרים בוקס או כרטיס dvb במחשב ,יכולים לשפר? האמת חשבתי עולי ניתן להשמיש את htpc שלי כמעבד תמונה?