logitech harmomy ושליטה במדיה סנטר
למחשב שלי מחובר כרטיס DVB-S של Technisat, בכל מקרה הוא מחובר ב- usb למחשב וכמובן שיש עליו IR והצלחתי לשלוט על האפליקציה שלו,
הבעיה היא שאני רוצה לשלוט גם על המדיה סנטר (win7) ע"י ה- IR שנמצא על ה DVB-S USB,
אבל איך מוסיפים את השליטה על המדיה סנטר ? הוספתי את המחשב שלי באפליקציה של logitech אבל איך הוא אמור לדעת שאת השליטה הוא מקבל מהמקלט IR שעל ה DVB-S ?
ואיך הוא אמור ללמוד את הכפתורים של המדיה סנטר ?
והשליטה על ה- DVB-S מתקבלת רק שהאפליקציה שלה DVB-Wiewer פתוחה,
הבעיה היא שאני רוצה לשלוט גם על המדיה סנטר (win7) ע"י ה- IR שנמצא על ה DVB-S USB,
אבל איך מוסיפים את השליטה על המדיה סנטר ? הוספתי את המחשב שלי באפליקציה של logitech אבל איך הוא אמור לדעת שאת השליטה הוא מקבל מהמקלט IR שעל ה DVB-S ?
ואיך הוא אמור ללמוד את הכפתורים של המדיה סנטר ?
והשליטה על ה- DVB-S מתקבלת רק שהאפליקציה שלה DVB-Wiewer פתוחה,
אם יש לך USB IR Receiver שבא עם שלט Media Center או תואם לו, אזי במקרה שלך (בגלל שאתה משתמש בכרטיס לוויני, אתה תשלוט בעזרת ה- HArmony במדיה סנטר וכאשר אתה רואה טלויזיה ומעביר ערוץ, המדיה סנטר ישלוט בכרטיס הלוויני דרך הדרייבר.
הוספתי דרך ה- GUI של logitech את ה- device : ( בנוסף לכרטיס טלויזיה של technisat )
microsoft media center win7
כך שעכשיו יש לי 2 devices:
Technisat skystar2
אך רק ה- technisat עובד, המדיה סנטר לא נפתח וגם שאני פותח אותו ידנית השלט לא מצליח לעבור בין תפריטים,
ניסיתי להדליק את המדיה סנטר כאשר האפליקציה של technisat פתוחה\סגורה אך לשוא
מה אפשר לעשות ? נראה לי שאני מחזיר את השלט לחנות ולוקח שלט מדיה סנטר של microsoft
כך שעכשיו יש לי 2 devices:
Technisat skystar2
אך רק ה- technisat עובד, המדיה סנטר לא נפתח וגם שאני פותח אותו ידנית השלט לא מצליח לעבור בין תפריטים,
ניסיתי להדליק את המדיה סנטר כאשר האפליקציה של technisat פתוחה\סגורה אך לשוא
מה אפשר לעשות ? נראה לי שאני מחזיר את השלט לחנות ולוקח שלט מדיה סנטר של microsoft