פיוניר VSX920K לקולנוע ביתי בלבד - דעות?
אהלן,
אני מעוניין לשדרג את ההארמן קרדון שלי (AVR 255) למגבר לקולנוע ביתי בלבד. הבנתי שהפיוניר טוב מהאחרים
לשימוש זה, והוא מסתובב בשוק באיזור 3500 ש"ח. האם המגבר הנ"ל יעשה את העבודה ברמת מצוינות ככל שהדבר מתייחס לפורמטים של DTS, DD ומעלה? אשמח לשמוע דעות ועדויות של בעלי המגבר. אני מבהיר שאינני שומע מוזיקה במגבר ואין לי צורך בזה.
תודה
רן
אני מעוניין לשדרג את ההארמן קרדון שלי (AVR 255) למגבר לקולנוע ביתי בלבד. הבנתי שהפיוניר טוב מהאחרים
לשימוש זה, והוא מסתובב בשוק באיזור 3500 ש"ח. האם המגבר הנ"ל יעשה את העבודה ברמת מצוינות ככל שהדבר מתייחס לפורמטים של DTS, DD ומעלה? אשמח לשמוע דעות ועדויות של בעלי המגבר. אני מבהיר שאינני שומע מוזיקה במגבר ואין לי צורך בזה.
תודה
רן
בתקציב של 3500 ש"חsmaster_1 כתב:אהלן,
תודה
רן...
הייתי הולך בעיניים עצומות על ONKYO 608...
לטעמי הרבה יותר אטרקטיבי מה-920 של פיוניר...
נשמע מצויין גם בקולנוע וגם במוזיקה,
הגברה טובה מאוד ב-608
תקן THX SELLEC 2
3D פרופיל 1.4
הפיוניר לידו, הוא בדיחה לא מצחיקה...
יאללה תתחדש
הייתי הולך בעיניים עצומות על ONKYO 608...
הגברה טובה מאוד ב-608
תקן THX SELLEC 2
3D פרופיל 1.4
לא ממש נכון
הפיוניר תומך 1.4
לפיוניר יש אפליקצית שליטה מאיפון
מגבר עם הגברת טרנזיסטורים ולא STK ולכן נשמע מעולה בכל הפרמטרים
תצוגת מסך ידידותית מאוד
הגברה טובה מאוד ב-608
תקן THX SELLEC 2
3D פרופיל 1.4
לא ממש נכון
הפיוניר תומך 1.4
תצוגת מסך ידידותית מאוד
תקן THX SELLEC 2
ממש טיעון חזק!!!! כאילו שמי שקונה רסיבר בתקציב הזה ממש מעניין אותו עם הוא עומד בתקן של THX
לא ממש נכון
הפיוניר תומך 1.4
תצוגת מסך ידידותית מאוד[/quote]

ממש טיעון חזק!!!! כאילו שמי שקונה רסיבר בתקציב הזה ממש מעניין אותו עם הוא עומד בתקן של THX
לא ממש נכון
הפיוניר תומך 1.4
תצוגת מסך ידידותית מאוד[/quote]
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14363
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
רן,smaster_1 כתב:אהלן,
תודה
רן...
לך לחנויות המתמחות ובדוק מקרוב עם רמקולים דומים כמה שניתן לשלך את 3 המתחרים החזקים בתקציב שלך.
אונקיו 608
פיוניר 920
יאמהה 667
שלושתם טובים ומומלצים מאוד.
האונקיו הוא הותיק ביותר בשוק וגורף המון מחמאות ביחס למחירו.
הפיוניר והיאמהה די חדשים אבל עושים רושם טוב.
את היאמהה 567 + 767 אני מכיר היטב ו667 בדיוק בינהם.
מה שלא תבחר מבינהם, יהיה בחירה טובה.
הכל תלוי בטעמך האישי.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מבדיקות שערכתי לאחרונה, יצא לי ליטות מאוד לכיוון האונקיו, גם בגלל אופי הצליל וגם בגלל שהפיוניר לטעמי, הרבה להדגיש חדות על חשבון סראונד עוטף ומחמם, כמו שהאונקיו יודע לעשות.
כמו שהמליצו קודמי, מומלץ בחום לשמוע אותם עם סטאפ כמה שיותר דומה למה שהולך להיות אצלך, בגדול עם האונקיו לא בא בחשבון, הפיוניר הוא לדעתי המתחרה הכי ראוי שלו, את הימאהה לא אהבתי בכלל בהשוואה לשני המתחרים לעיל.
בהצלחה!
כמו שהמליצו קודמי, מומלץ בחום לשמוע אותם עם סטאפ כמה שיותר דומה למה שהולך להיות אצלך, בגדול עם האונקיו לא בא בחשבון, הפיוניר הוא לדעתי המתחרה הכי ראוי שלו, את הימאהה לא אהבתי בכלל בהשוואה לשני המתחרים לעיל.
בהצלחה!
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
תודה לכולם, ולהלן המצב כרגע.
הלכתי לסטריאו סטאר כדי לשמוע את המגברים (הדהימו אותי ברמת השירות והרצון שאהיה מרוצה מהרכישה. אני מקווה שמותר לכתוב כאן מחמאות לעוסקים בתחום).
שמעתי 3 רסיברים. אונקיו 608, פיוניר 920 וימאהה 667. על סט אפ שיש לי בבית (בערך - לא היה להם את הסנטר של פוקל).
לקחתי את הימאהה הביתה. ביליתי לילה לבן עליו, ובבוקר החזרתי אותו לחנות ולקחתי את הפיוניר. נמצא אצלי מזה 3 ימים ונכון לעכשיו הוא עושה את העבודה יותר טוב, לטעמי האישי, מהימאהה.
מעניין שבחנות אכן האונקיו היה הרבה יותר מאוזן בצליל, ונשמע בהרבה יותר טוב מהפיוניר במיוחד בסטריאו, אבל גם בקולנוע ביתי. הימאהה היה עוד יותר מאוזן מהאונקיו., אבל לאחר 5 שעות האזנה הבנתי שכאן טמונה לדעתי הבעיה וגם ההסבר להצלחה הפנומנלית של האונקיו.
לפיוניר יש בפירוש אספקטים צורמים בסאונד והוא נוטה להיות "בהיר" ואפילו "פשוט", אבל כמוזיקאי אחד הדברים "שעושים לי את זה", הוא דווקא אופי מסויים בצליל. אני לא רוצה לנגן על גיטרה שנשמעת כמו כל האחרות. היא פשוט חסרת אופי ואין בה כל מיוחדות. מי שמנגן בוודאי מכיר את הפנדר סטראט או לס פול, כגיטרות בעלות סאונד מאד מיוחד ובעל אופי ברור, לעומת כל מיני פרודקטים מיפן, שנשמעים ממש טוב, אבל חסרי ייחוד.
זוהי בדיוק הבעיה שלי עם האונקיו והימאהה. הם נשמעים נפלא, אבל פשוט חסרי כל ייחוד. אין שום אופי לצליל. מבחינתי, פיוניר הלכה בדרך מסוכנת בהרבה, ומנסה "להנהיג את ההמונים" ע"י יצירת אופי ספציפי לסאונד - לדעתי, בידיעה ברורה שרבים לא יאהבו אותו. לדעתי מגיע להם שאפו על האומץ. בבית הסתבר לי שהמגבר שלהם נשמע לי הרבה יותר טוב.
כרגע, הדבר היחידי שאינני מצליח להפעיל במגבר הוא תצוגת השינויים שאני עורך על גבי מסך הטלוויזיה (מקרן למעשה). לא מצאתי את הדרך. מישהו יודע אם האופציה קיימת במגבר הזה?
תודה, רן
הלכתי לסטריאו סטאר כדי לשמוע את המגברים (הדהימו אותי ברמת השירות והרצון שאהיה מרוצה מהרכישה. אני מקווה שמותר לכתוב כאן מחמאות לעוסקים בתחום).
שמעתי 3 רסיברים. אונקיו 608, פיוניר 920 וימאהה 667. על סט אפ שיש לי בבית (בערך - לא היה להם את הסנטר של פוקל).
לקחתי את הימאהה הביתה. ביליתי לילה לבן עליו, ובבוקר החזרתי אותו לחנות ולקחתי את הפיוניר. נמצא אצלי מזה 3 ימים ונכון לעכשיו הוא עושה את העבודה יותר טוב, לטעמי האישי, מהימאהה.
מעניין שבחנות אכן האונקיו היה הרבה יותר מאוזן בצליל, ונשמע בהרבה יותר טוב מהפיוניר במיוחד בסטריאו, אבל גם בקולנוע ביתי. הימאהה היה עוד יותר מאוזן מהאונקיו., אבל לאחר 5 שעות האזנה הבנתי שכאן טמונה לדעתי הבעיה וגם ההסבר להצלחה הפנומנלית של האונקיו.
לפיוניר יש בפירוש אספקטים צורמים בסאונד והוא נוטה להיות "בהיר" ואפילו "פשוט", אבל כמוזיקאי אחד הדברים "שעושים לי את זה", הוא דווקא אופי מסויים בצליל. אני לא רוצה לנגן על גיטרה שנשמעת כמו כל האחרות. היא פשוט חסרת אופי ואין בה כל מיוחדות. מי שמנגן בוודאי מכיר את הפנדר סטראט או לס פול, כגיטרות בעלות סאונד מאד מיוחד ובעל אופי ברור, לעומת כל מיני פרודקטים מיפן, שנשמעים ממש טוב, אבל חסרי ייחוד.
זוהי בדיוק הבעיה שלי עם האונקיו והימאהה. הם נשמעים נפלא, אבל פשוט חסרי כל ייחוד. אין שום אופי לצליל. מבחינתי, פיוניר הלכה בדרך מסוכנת בהרבה, ומנסה "להנהיג את ההמונים" ע"י יצירת אופי ספציפי לסאונד - לדעתי, בידיעה ברורה שרבים לא יאהבו אותו. לדעתי מגיע להם שאפו על האומץ. בבית הסתבר לי שהמגבר שלהם נשמע לי הרבה יותר טוב.
כרגע, הדבר היחידי שאינני מצליח להפעיל במגבר הוא תצוגת השינויים שאני עורך על גבי מסך הטלוויזיה (מקרן למעשה). לא מצאתי את הדרך. מישהו יודע אם האופציה קיימת במגבר הזה?
תודה, רן
אהבתי מאוד.
הסבר מעלף
לגבי התצוגה האם אתה מתכוון לMONITOR OUT?
לגבי התצוגה האם אתה מתכוון לMONITOR OUT?
תודה
עניין התצוגה מוזר מאד. מן המגבר נמתח כבל HDMI למקרן. בהרמן קארדון יכולתי לראות את הפעלת הפונקציות במגבר על הטלוויזיה. כך גם בימאהה 667. כלומר, אם הייתי לוחץ על הווליום, ראיתי שמופיע לי על המסך סימון של העוצמה ואני רואה את השינויים בזמן אמיתי.
לא הצלחתי להביא את הפיוניר להציג לי את השינויים האלו. האם יתכן שהוא לא תומך בכך?
לא הצלחתי להביא את הפיוניר להציג לי את השינויים האלו. האם יתכן שהוא לא תומך בכך?
אני יכול להגיד לך שאצלי(גם פיוניר)ניתן לבדוק את מצב ההגדרות והשינויים רק דרך המניו הפנימי של הרסיוור ולא בלחיצת כפתור בשלט
יכול להיות שזה גם אצלך....
יכול להיות שזה גם אצלך....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ב-608 רואים חיווי על המסך
אתה לא רואה חיווי כזה?
אתה לא רואה חיווי כזה?
- erezsegev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לי יש 920K כבר כמה חודשים ואני מאוד מרוצה.
הדבר היחיד שאני לא מצליח להתגבר זה המיתוג של הפעלת הרסיבר והווליום דרך השלט של הוט.
בהתחלה זה עבד מצויין והתנתק, עוד פעם עבד ושוב התנתק.
עכשיו אני כבר לא מצליח למתג את השלט עם הרסיבים.
עשיתי איפוס כללי, הצלבתי כבלים וכו'. ועדיין לא עוזר.
עצות?
הדבר היחיד שאני לא מצליח להתגבר זה המיתוג של הפעלת הרסיבר והווליום דרך השלט של הוט.
בהתחלה זה עבד מצויין והתנתק, עוד פעם עבד ושוב התנתק.
עכשיו אני כבר לא מצליח למתג את השלט עם הרסיבים.
עשיתי איפוס כללי, הצלבתי כבלים וכו'. ועדיין לא עוזר.
עצות?
הוא נחמד מאד, אבל התחלתי לאבד את שפיות דעתי נוכח כל סיפורי החברים על סידרת ה LX.
חבר מביא מגברים ורמקולים מארה"ב ומוכר אותם במחירי רצפה. קניתי לעצמי SC35 , התאום של LX73, ואני מצפה בקוצר רוח לנחיתתו. נראה שה 920 לא יזכה להיות אצלי יותר מחודש והוא יוצע לקונה המאושר
חבר מביא מגברים ורמקולים מארה"ב ומוכר אותם במחירי רצפה. קניתי לעצמי SC35 , התאום של LX73, ואני מצפה בקוצר רוח לנחיתתו. נראה שה 920 לא יזכה להיות אצלי יותר מחודש והוא יוצע לקונה המאושר