איזה NAS עדיף?
שלום לכולם,
אני מחפש NAS שישמש להזרמת תכנים לסטרימר (בעיקר בלוריי מלאים).
חשבתי על Seagate 4-Bay BlackArmor NAS 440 או על Iomega StoreCenter ix2-200
או משהו אחר שאתם יכולים להמליץ עד סביבות ה 1700 ש"ח לא כולל דיסקים קשיחים.
אני מחפש NAS שישמש להזרמת תכנים לסטרימר (בעיקר בלוריי מלאים).
חשבתי על Seagate 4-Bay BlackArmor NAS 440 או על Iomega StoreCenter ix2-200
או משהו אחר שאתם יכולים להמליץ עד סביבות ה 1700 ש"ח לא כולל דיסקים קשיחים.
מה דעתכם על QNAP TS-410 ?
הוא נראה לי נחמד ויש לו מקום ל 4 כוננים.
המפרט שלו לא נראה הכי טוב - ראיתי דגמים עם מעבדי אטום וג'יגה זיכרון אבל המחירים כבר גבוהים משמעותית.
האם הוא יכול לתת לי מענה טוב להזרמת תכנים לסטרימר (סרטי בלוריי ששוקלים 40gb בממוצע) ?
אני לא מתכוון לעשות שימוש באפשרויות נוספת מעבר להזרמת תכנים לסטרימר.
המפרט שלו לא נראה הכי טוב - ראיתי דגמים עם מעבדי אטום וג'יגה זיכרון אבל המחירים כבר גבוהים משמעותית.
האם הוא יכול לתת לי מענה טוב להזרמת תכנים לסטרימר (סרטי בלוריי ששוקלים 40gb בממוצע) ?
אני לא מתכוון לעשות שימוש באפשרויות נוספת מעבר להזרמת תכנים לסטרימר.
אני ממליץ לבדוק את ה-ReadyNAS Ultra 4, אפשר לקנות מאמאזון ולהביא דרך שירותי המשלוחים למיניהם.esharon כתב:מה דעתכם על QNAP TS-410 ?
אני לא מתכוון לעשות שימוש באפשרויות נוספת מעבר להזרמת תכנים לסטרימר....
יכול להיות שזה קצת חורג מהתקציב שלך, אבל שווה בדיקה.
הוא נמכר בארץ? אני לא מעוניין לקנות מחו"לYuval-F כתב:אני ממליץ לבדוק את ה-ReadyNAS Ultra 4, אפשר לקנות מאמאזון ולהביא דרך שירותי המשלוחים למיניהם.esharon כתב:מה דעתכם על QNAP TS-410 ?
אני לא מתכוון לעשות שימוש באפשרויות נוספת מעבר להזרמת תכנים לסטרימר....
יכול להיות שזה קצת חורג מהתקציב שלך, אבל שווה בדיקה....
במידה וזה לא יייכנס בתקציב האם ה QNAP TS-410 יכול להיות בחירה טובה? יענה על הדרישות שלי?