Dragon's Lair בדרך ל PSN
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
http://www.joystiq.com/2010/11/17/drago ... ng-to-psn/
לאלו מאיתנו שששיחקו במשחקי מחשב בשנות השמונים כנראה אין צורך להציג את Dragon's Lair, סרט הווידאו האינטראקטיבי הראשון (והיחיד?) שיצא בלייזר דיסק למיטב זיכרוני. הסרט שנוצר ע"י דון בלוט, יוצר לשעבר של חברת דיסני, איפשר לצופה לקבל החלטות בזמן אמת לגבי סיפור העלילה ובכך נתן לצופה אפשרות לשנות את מהלכה. המשחק/סרט היה פשוט המלחה מטורפת בזמנו.
אז מסתבר שבסוני חשבו עלינו הזקנים ובצעד די נוסטלגי הביאו גירסה משופצת ברזולוציית HD ל PSN. כרגע אין תאריך יציאה ותמחר, אבל כשזה יצא סביר מאוד להניח שאני אהיה בין אלו שישמחו לשחק שוב בפיסת הנוסטלגיה המדהימה הזו.
לאלו מאיתנו שששיחקו במשחקי מחשב בשנות השמונים כנראה אין צורך להציג את Dragon's Lair, סרט הווידאו האינטראקטיבי הראשון (והיחיד?) שיצא בלייזר דיסק למיטב זיכרוני. הסרט שנוצר ע"י דון בלוט, יוצר לשעבר של חברת דיסני, איפשר לצופה לקבל החלטות בזמן אמת לגבי סיפור העלילה ובכך נתן לצופה אפשרות לשנות את מהלכה. המשחק/סרט היה פשוט המלחה מטורפת בזמנו.
אז מסתבר שבסוני חשבו עלינו הזקנים ובצעד די נוסטלגי הביאו גירסה משופצת ברזולוציית HD ל PSN. כרגע אין תאריך יציאה ותמחר, אבל כשזה יצא סביר מאוד להניח שאני אהיה בין אלו שישמחו לשחק שוב בפיסת הנוסטלגיה המדהימה הזו.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
דון בלות' יצר גם את המשחקים Space Ace 1/2.כשהייתי ילד קניתי בדמי הכיס את גירסת ה-PC של חלק 2,(הייתה על 10 פלופי!)
ואני זוכר ישבתי בשוק מול המחשב בגלל האנימציה המדהימה.וכל זה עבד יפה מאוד על 286 עם מסך SVGA וסאונד
בלאסטר 2.0..היו ימים! מה שכן,מאורת הדרקון וספייס אייס היו משחקים קשים להפליא..
ואני זוכר ישבתי בשוק מול המחשב בגלל האנימציה המדהימה.וכל זה עבד יפה מאוד על 286 עם מסך SVGA וסאונד
בלאסטר 2.0..היו ימים! מה שכן,מאורת הדרקון וספייס אייס היו משחקים קשים להפליא..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הובר, אני חושב שהתיאור שלך של המשחק (?) לא נכון. אתה לא יכול לבצע החלטות שישנו את מהלך המשחק- בכל רגע נתון יש כפתור שלחיצה עליו תקדם את העלילה. לחיצה על כפתור לא נכון או סתם אי לחיצה יביאו לסיום המשחק. אין כאן שום עלילות מתפצלות וקווי עלילה מקבילים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אמרת, אמרת, זרמו הרבה הרבה (הרבה) מים בירדן מאז ששיחקתי במשחק 
-
Huber
- חבר במועדון HT

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אוי כל כך הרבה כסף הלך לי על המשחק הזה במכונות כשהייתי ילד..
הייתי עומד מולו מוקסם מהציור המגניב שלו ואף פעם לא הבנתי מה בדיוק קורה במשחק והייתי נפסל בערך אחרי חצי דקה..
הייתי עומד מולו מוקסם מהציור המגניב שלו ואף פעם לא הבנתי מה בדיוק קורה במשחק והייתי נפסל בערך אחרי חצי דקה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".