astraweb+netvision תופעה מוזרה בשבועיים האחרונים
-
loopsteron
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם
אני מנוי נטויז'ן במהירות 8 מגה ועובד מול astraweb כבר תקופה ארוכה.
בשבועיים האחרונים אני נתקל בתופעה מוזרה.
אני מתחבר לשרתים של astraweb ומתחיל להוריד במהירות מקסימלית. מייד לאחר כמה שניות המהירות צונחת ל - 0 ומבוצע נסיון התחברות מחדש!
אני לא יכול לעבוד כככה. אין לי ניתוקים והכל נראה בסדר.
האם נטויז'ן מגבילים לי את המהירות ואם כן מדוע צונח ל - 0 ולא ל - 200K נניח?
האם משהו נתקל בתופעה הזו לאחרונה? נסיתי את כל השרתים של astraweb ובכל הפורטים.
13:02:20 Resetting hanging connection on the "ssl.astraweb.com" server. (61 seconds of inactivity)
13:02:20 Bot(17) disconnected from server: "ssl.astraweb.com". (0)
13:02:20 Resetting hanging connection on the "ssl.astraweb.com" server. (61 seconds of inactivity)
13:02:20 Bot(18) disconnected from server: "ssl.astraweb.com". (0)
13:02:21 Resetting hanging connection on the "ssl.astraweb.com" server. (61 seconds of inactivity)
13:02:21 Bot(12) disconnected from server: "ssl.astraweb.com". (0)
** שמתי לב שכאשר המהירות צונחת ל - 0 אני מאבד שני פינגים לכיוון אחד מהשרתים המקומיים של נטויז'ן ומיד חוזר **
** עוד דבר חשוב, אם אני מגביל את המהירות שלי נניח ל - 200K הכל עובד פיקס ואין ניתוקים ואין איבוד פינגים **
אני מנוי נטויז'ן במהירות 8 מגה ועובד מול astraweb כבר תקופה ארוכה.
בשבועיים האחרונים אני נתקל בתופעה מוזרה.
אני מתחבר לשרתים של astraweb ומתחיל להוריד במהירות מקסימלית. מייד לאחר כמה שניות המהירות צונחת ל - 0 ומבוצע נסיון התחברות מחדש!
אני לא יכול לעבוד כככה. אין לי ניתוקים והכל נראה בסדר.
האם נטויז'ן מגבילים לי את המהירות ואם כן מדוע צונח ל - 0 ולא ל - 200K נניח?
האם משהו נתקל בתופעה הזו לאחרונה? נסיתי את כל השרתים של astraweb ובכל הפורטים.
13:02:20 Bot(17) disconnected from server: "ssl.astraweb.com". (0)
13:02:20 Bot(18) disconnected from server: "ssl.astraweb.com". (0)
13:02:21 Resetting hanging connection on the "ssl.astraweb.com" server. (61 seconds of inactivity)
13:02:21 Bot(12) disconnected from server: "ssl.astraweb.com". (0)
** שמתי לב שכאשר המהירות צונחת ל - 0 אני מאבד שני פינגים לכיוון אחד מהשרתים המקומיים של נטויז'ן ומיד חוזר **
** עוד דבר חשוב, אם אני מגביל את המהירות שלי נניח ל - 200K הכל עובד פיקס ואין ניתוקים ואין איבוד פינגים **
-
loopsteron
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
השאלה הנשאלת היא מדוע ספק האינטרנט מנתק קונקשן במקום להגביל קונקשן?
הוא פשוט מנתק אותי ואז זה מתחבר מחדש.....אם אני מגביל אותו ל - 400K אז הוא לא מתנתק. זה מוזר.
הוא פשוט מנתק אותי ואז זה מתחבר מחדש.....אם אני מגביל אותו ל - 400K אז הוא לא מתנתק. זה מוזר.
- drporat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
וזה בדיוק מה שקורה גם אצלי, גם כן בתקופה האחרונה בלבד - כמובן עם בזק בינלאומי.דורדור27 כתב:ם לי יש בעיה לאחרונה בב"לל.
אסטראווב איטי מאד בשעות מסויימות של היום.
אני עם 12 מגה ולפעמים מוריד ב400 K.
עד לפני כמה ימים הייתי מוריד תמיד על 12 מגה מלא (1.41 מגה)....
הם מבצעים traffic shaping, אחד הנציגים הודה בזה ברגע שהצגתי הוכחות בפניו.
תמיד בדיקת המהירות שלהם מצביעה על מקסימום מהירות, הבעיה שהיא מתבצעת מול השרתים שלהם.
תעשה speedtest מול העיר בה נמצא השרת שלך, ותבין.
zovirax, אני לא חושב שזה קשור לניוז ולאסטרה-ווב בכלל. זה קורה לי בימים האחרונים גם בFTP מול השרת של KIMSUFI בשעות הערב. ואני בכלל בחבילת גיימר, יצא לי בכל אחד מהימים האחרונים לשוחח עם נציג תמיכה כזה או אחר שהציע הסברים שונים ומנוגדים לקודמו ושינה לי הגדרות התחברות- זה מחזיק בדיוק 24 שעות, וזה שוב צונח בערב.
זה הזמן לחפש חבילה עסקית במקום אחר.
- drporat
-
- חבר פעיל

CCC?
אני כמעט שנה בבזק בינלאומי, זאת הייתה שנה טובה עד לשבועיים האחרונים. באותה מידה שמפריע לי הtraffic shaping למרות שאני בחבילת גיימר, מפריעים לי ההסברים שלהם - כל תומך הציע דבר מנוגד לקודמו ונתן פתרון שהחזיק במקרה הטוב ביותר יממה, ולמחרת הכל חזר לסורו - ואז נאלצתי לחייג, לשמוע את התקליט מודיע שיש עומס ורצוי להתקשר בפעם אחרת, לחכות עוד ועוד ולבסוף הם חיברו אותי בפרוטוקול אחר - כאמור ליממה ותו לא.
חברים המחוברים לשרתי קימסופי המליצו לי על 012 עסקי, אבדוק זאת. המחירים שהציעו זולים יותר משל בזק בינלאומי במהירות 12 מגה.
אין באזור שלי תשתית NGN של בזק, על כן אני עם הוט.
אני כמעט שנה בבזק בינלאומי, זאת הייתה שנה טובה עד לשבועיים האחרונים. באותה מידה שמפריע לי הtraffic shaping למרות שאני בחבילת גיימר, מפריעים לי ההסברים שלהם - כל תומך הציע דבר מנוגד לקודמו ונתן פתרון שהחזיק במקרה הטוב ביותר יממה, ולמחרת הכל חזר לסורו - ואז נאלצתי לחייג, לשמוע את התקליט מודיע שיש עומס ורצוי להתקשר בפעם אחרת, לחכות עוד ועוד ולבסוף הם חיברו אותי בפרוטוקול אחר - כאמור ליממה ותו לא.
חברים המחוברים לשרתי קימסופי המליצו לי על 012 עסקי, אבדוק זאת. המחירים שהציעו זולים יותר משל בזק בינלאומי במהירות 12 מגה.
אין באזור שלי תשתית NGN של בזק, על כן אני עם הוט.
אתמול בבוקר חשתי בתופעה הזו בב"ב ובהורדה מספק הניוז שלי . הורדה מלאה ואז זה יורד מ12 מגה לכ4 מגה וחוזר מהר למהירות מלאה.
נראה כמו בעיה טכנית בקו לחו"ל . יש איזה מנגנון שמזהה עומס ומוריד בחוסר חן את המהירות ומיד מעלה.
במהלך השבוע זה לא קרה לי, רק בשבת.
אגב הגעתי בסוף לשילוב שרתים מהספק ניוז שהביא למינימום את התופעה, אני מניח שכרגע זה לא יקרה אלא רק כשיש עומס כבד על הקו.
מקווה שיטופל או יעבור.
נראה כמו בעיה טכנית בקו לחו"ל . יש איזה מנגנון שמזהה עומס ומוריד בחוסר חן את המהירות ומיד מעלה.
במהלך השבוע זה לא קרה לי, רק בשבת.
אגב הגעתי בסוף לשילוב שרתים מהספק ניוז שהביא למינימום את התופעה, אני מניח שכרגע זה לא יקרה אלא רק כשיש עומס כבד על הקו.
מקווה שיטופל או יעבור.
- drporat
-
- חבר פעיל

לי אישית השרתים האירופאיים לא היו מהירים יותר מהאמריקאים, ואף להיפך כשלוקחים בחשבון את הSSL.
אבל לא זה העניין כאן, שים לב למה שהוא, אני ואחרים מתארים כאן - בשעות עומס (כל ערב ובסו"ש) המהירות יורדת פלאים. אצלי זה קורה גם בFTP.
זה נובע מהtraffic shaping שהספקים מבצעים.
לכאורה, מי שמשלם יותר - עבור חבילות עסקיות/תיעדוף/גיימר אמור להיות חסין לזה. דגש על אמור...
אבל לא זה העניין כאן, שים לב למה שהוא, אני ואחרים מתארים כאן - בשעות עומס (כל ערב ובסו"ש) המהירות יורדת פלאים. אצלי זה קורה גם בFTP.
זה נובע מהtraffic shaping שהספקים מבצעים.
לכאורה, מי שמשלם יותר - עבור חבילות עסקיות/תיעדוף/גיימר אמור להיות חסין לזה. דגש על אמור...
כל הספקים בארץ מגבילים מהירות. בבית עם חבילה של10 מגה אני לא עובר את ה500 ובעבודה באותן שעות אני מקבל בין 4000-6000 הקו הרבה יותר מהיר וזאת כנראה המגבלה של ASTRAWEB כלומר למי שיש פחות מ 50 מגה בבית ולא מקבל את כל הפס שיפנה לספק שלו
גיא
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
זה קורה גם אצלי בנטוויזיון כל ערב מחדש. המהירות יורדת לחצי מהחבילה המובטחת (כ 250KB על חבילה של 5 מגה) וההורדה עובדת ב"גלים" (ז"א עולה ויורד כל כמה שניות). כמובן שבדיקת מהירות מול נטויזיון לא מראה את הבעייה ולכן הם מתנערים מאחריות. מצ"ב תמונה של התופעה.
הבעייה שבדיוק חידשתי התחייבות לשנה, ובנוסף כמו שאני רואה פה לא רק בנטוויזיון זה קורה.
כל מי שנתקל בבעייה מחובר ל ASTRAWEB? אולי הבעייה המשותפת היא דווקא הם ולא הספק? יש פה מישהו שמחובר לשרת אחר וחווה את הבעייה?
הבעייה שבדיוק חידשתי התחייבות לשנה, ובנוסף כמו שאני רואה פה לא רק בנטוויזיון זה קורה.
כל מי שנתקל בבעייה מחובר ל ASTRAWEB? אולי הבעייה המשותפת היא דווקא הם ולא הספק? יש פה מישהו שמחובר לשרת אחר וחווה את הבעייה?
- tomer4321765
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
SSL לא אמור לפתור את הבעיה הזאת?
אני בנטויזין ו אסטרא וגם חש בירידה
אני בחבילה של 5 מגה בנטויזין והוט
אתמול והיום ההורדה מאסארט עומדת על 150-200 KB מקסימום
כאשר בעבר הייתי מוריד 600 KB
נראה לי תרגיל מסריח של נטויזין.
נראה לי תרגיל מסריח של נטויזין.
- Huber
- חבר במועדון HT

כנראה שהם למדו לעקוף גם את זה.tomer4321765 כתב:SSL לא אמור לפתור את הבעיה הזאת?...
- Huber
- חבר במועדון HT

ממי?Chura כתב:אני חושב שכדאי שתלווה משתמש בGN ממישהו, ותבדקו האם זה קורה גם שם (מאותו מחשב ואותו משתמש שבעייתי עם אסטרא)...
- Huber
- חבר במועדון HT

Re: אני בנטויזין ו אסטרא וגם חש בירידה
בלי לבדוק מול שרת אחר (לא ASTRAWEB) קשה לבודד את הבעייה. כרגע כל מי שהצהיר על הבעייה מנוי ב ASTRAWEB אז אי אאפשר לשלול שהבעייה לא קיימת דווקא שם 0למרות שאני בספק רב, אבל עדיין).ORAGPU כתב:אני בחבילה של 5 מגה בנטויזין והוט
נראה לי תרגיל מסריח של נטויזין....