לאחרונה רכשתי כרטיס PVR של AverMedia מסוג CaptureHD
הכרטיס מגיע עם שלט רחוק אך ללא IR Blaster אשר בדיעבד הבנתי כמה הכרחי הוא להפעלת ה MCE עם הכרטיס.
שאלתי היא: אני מוצא כל מיני ערכות של שלטים עם בלאסטרים או רק קיטים של בלאסטרים, במידה וארכוש שלט עם בלאסטר האם הוא יעבוד עם התוכנה של avermedia או לחילופין אם ארכוש רק קיט עיניות, האם הן יעבדו עם השלט שכבר יש לי?
האם ערכת IR blaster אשר מגיעה ללא שלט תתאים לשלט אשר כבר יש לי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
אני לא כל כך מכיר את התוכנה המגיעה עם הכרטיס הזה, אבל לדעתי רק החוט עם ה-IR Blaster לא יעבוד כי פשוט אין חיבור אליו במקלט הנוכחי של AverMedia, כלומר: מומלץ לקנות ערכת MCE IR מלאה (שלט, מקלט המתחבר ב-USB למחשב וכמובן ה-IR Blaster) ולהשתמש בה, ואת המקלט והשלט של AverMedia לנתק לחלוטין. בארץ זה עולה כ-150 ש"ח, ובאיביי אפשר למצוא יותר בזול.
רוב הסיכויים שזה יעבוד עם התוכנה הנוכחית, כי מדובר בהודעות סטנדרטיות המגיעות מהדרייבר למערכת ההפעלה (חיצים, Pause, Play וכו).
אני לא כל כך מכיר את התוכנה המגיעה עם הכרטיס הזה, אבל לדעתי רק החוט עם ה-IR Blaster לא יעבוד כי פשוט אין חיבור אליו במקלט הנוכחי של AverMedia, כלומר: מומלץ לקנות ערכת MCE IR מלאה (שלט, מקלט המתחבר ב-USB למחשב וכמובן ה-IR Blaster) ולהשתמש בה, ואת המקלט והשלט של AverMedia לנתק לחלוטין. בארץ זה עולה כ-150 ש"ח, ובאיביי אפשר למצוא יותר בזול.
רוב הסיכויים שזה יעבוד עם התוכנה הנוכחית, כי מדובר בהודעות סטנדרטיות המגיעות מהדרייבר למערכת ההפעלה (חיצים, Pause, Play וכו).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים