צריך עזרה בבחירת סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
braveman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67

שליחה

אני די חדש בתחום והמבחר קצת מבלבל אותי אז אני אשמח לקבל עזרה מחבר'ה שקצת יותר מבינים.
אני מעוניין לקנות סטרימר, השימושים שלו/מה שחשוב לי זה (בסדר יורד) :

1) תמיכה מלאה ב-Divx ובתכני ה-HD הנפוציים ברשת + תמיכה מקסימלית בכתוביות בעברית (שמבחינתי זה אומר פשוט לשים את הקובץ SRT באותה תיקיה עם הסרט).
2) אני מעדיף סטרימר שיוכל לעבוד עם קבצים שנמצאים על המחשבים שבבית ולא לחבר לו הארד דיסק משלו. עדיף דרך רשת אלחוטית.
3) אם הוא יודע להזרים תכנים דרך אתרים ברשת (למשל שידורי ספורט בלייב) זה יהיה ממש טוב.

אני חושב שזהו פחות או יותר.
המחיר הרלוונטי הוא עד 1000 שקל, שבעיקרון אלא אם כן יש סיבה ממש טובה אני מעדיף לא לעבור את ה-900.

תודה על העזרה.

fighterblast
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328

שליחה

הכל מתאים לפופקורן a200 חוץ מהזרמה אלחוטית -דבר שלא יצליח בשום קובץ HD במילא.
רזולוציה וביטרייט אלו תמצית החיים, בכל דבר צריך איזון.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163

שליחה

braveman,

לדעתי יש 3 מוצרים בולטים שעומדים בדרישות שהצבת, אפילו סביבות מחיר של כ-800 ש"ח.

הפופקורן A200, ה-DVICO N1 ואחד האקסטרימרים.

לגבי הזרמה אלחוטית, לא מומלץ להזרים תכני HD, אם תוכל, מומלץ לעשות את זה באמצעות כבל רשת.

מבחינת ביצועים, ל-A200 יש מספר יתרונות על השאר. זה מתבטא בהזרמה טובה יותר של תכנים כבדים ברשת, תמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי, מגוון פתרונות JB רחב יותר ואיכותי יותר, שלט טוב ומואר, ואפשרות להתקין על המכשיר חבילת שרתים, בנוסף לתוכנות ותוספים מצד שלישי.

braveman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Irus כתב:braveman,

לדעתי יש 3 מוצרים בולטים שעומדים בדרישות שהצבת, אפילו סביבות מחיר של כ-800 ש"ח.

הפופקורן A200, ה-DVICO N1 ואחד האקסטרימרים.

לגבי הזרמה אלחוטית, לא מומלץ להזרים תכני HD, אם תוכל, מומלץ לעשות את זה באמצעות כבל רשת.

מבחינת ביצועים, ל-A200 יש מספר יתרונות על השאר. זה מתבטא בהזרמה טובה יותר של תכנים כבדים ברשת, תמיכה טובה יותר בתכני בלו-ריי, מגוון פתרונות JB רחב יותר ואיכותי יותר, שלט טוב ומואר, ואפשרות להתקין על המכשיר חבילת שרתים, בנוסף לתוכנות ותוספים מצד שלישי.
...
תודה על התשובה המפורטת.
מה הכוונה ב"חבילת שרתים"?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מדובר על חבילת שרתים בשם NMT APPS שניתן להתקין על דיסק פנימי או על DOK. מדובר על שרת NFS, שרת SAMBA, שרת TORRENT, יוזנט וכו', בעזרתם אתה יכול ליצור שיתופים בקלות יחסית, במקום לבצע התקנות על המחשב. בנוסף, תוכל להתקין עוד תוכנות ותוספים שפותחו על ידי קהילת NMT.

braveman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

עוד כמה שאלות....

שליחה

בשביל להתקין את כל התוספות (שרתים, אפליקציות צד שלישי) אני חייב שיהיה לי HDD פנימי או שגם חיצוני שמחובר דרך USB תופס בשביל זה (או לצורך העניין DOK רגיל)?

הבנתי שיצא עכשיו A210 שעיקר ההבדל הוא בקירור - יותר אפקטיבי ופחות רועש.
אני אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את ה-200 עד כמה זה משמעותי ועד כמה שווה להמתין שהדגם החדש יגיע לארץ.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני בכל מקרה ממליץ לך לחכות ל-A210 ולקבל את המוצר האחרון שהיצרן מציע, מעבר לזה תוכל להתקין כונן פנימי ללא חשש.

לגבי השרתים, ניתן להתקין אותם גם על DOK פשוט וליהנות מיצירת שיתופים בקלות יחסית ועוד. אני באופן אישי חושב שעדיף להתקין את החבילה על דיסק פנימי, במיוחד אם רוצים לעבוד עם תוכנות נוספות.

braveman פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

למה עדיף על כונן פנימי?
כלומר, יש תוכנות שמחייבות את זה?
זה משמעותי מבחינת ביצועים?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אין קשר לביצועים וזה ממש לא חובה.

יש תוכנות צד שלישי שיעבדו טוב יותר בצורה כזאת, אבל מאוד יכול להיות שבכלל לא תמצא בהן שימוש, וזה גם פחות רלוונטי מאז כניסת ה-NMJ...

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”