סרטים לא מוצגים במדיה סנטר על כל המסך
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לפעמים כבל DVI/HDMI לא טוב או כבל ארוך שהוא לא מספיק איכותי לא מאפשר להעביר 1080P.
ניסית להעלות את ה-Refresh Rate ל-60Hz?
לגבי המקודדים, נראה שגררת ל-Graph Edit קובץ jpg ולא קובץ mkv...
ניסית להעלות את ה-Refresh Rate ל-60Hz?
לגבי המקודדים, נראה שגררת ל-Graph Edit קובץ jpg ולא קובץ mkv...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הגרף נראה תקין.
אני יודע ששאלתי את זה קודם, אבל אני חייב לוודא - האם האייקון האדום של FFDShow video מופיע במגש האייקונים כשאתה מנגן את הקובץ במדיה סנטר (תשים לנגינה ואז שים את המדיה סנטר במצב חלון ולא על מסך מלא כדי שתוכל לראות את מגש האייקונים), ואתה יכול לעשות עליו קליק ימני ולפתוח את ה-FFDShow video decoder configuration?
אני שואל את זה כי אם יש לך מערכת הפעלה של 64 ביט זה קצת יותר מסובך וצריך להתקין גם FFDShow של 32 ביט וגם כזה של 64 ביט, והמדיה סנטר הוא אפליקציה של 64 ביט.
אני יודע ששאלתי את זה קודם, אבל אני חייב לוודא - האם האייקון האדום של FFDShow video מופיע במגש האייקונים כשאתה מנגן את הקובץ במדיה סנטר (תשים לנגינה ואז שים את המדיה סנטר במצב חלון ולא על מסך מלא כדי שתוכל לראות את מגש האייקונים), ואתה יכול לעשות עליו קליק ימני ולפתוח את ה-FFDShow video decoder configuration?
אני שואל את זה כי אם יש לך מערכת הפעלה של 64 ביט זה קצת יותר מסובך וצריך להתקין גם FFDShow של 32 ביט וגם כזה של 64 ביט, והמדיה סנטר הוא אפליקציה של 64 ביט.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה מעניין מאוד.
האם המסך שלך מציג רזולוציה וקצב רענון כשמשתנה הרזולוציה?
אם כן, האם ברגע שאתה מתחיל לנגן קובץ MKV המסך נותן חיווי שהרזולוציה השתנתה?
עוד אפשרות - אם אני לא טועה, יש באשף ההגדרות של המסך במדיה סנטר אפשרות לעשות כיול של גבולות המסך לאחר הגדרת רזולוציה במדיה סנטר עצמו. אולי איכשהו משהו נדפק שם וצריך פשוט לעבור עוד פעם על ההגדרות האלה ולכוון שוב את גבולות המסך.
האם המסך שלך מציג רזולוציה וקצב רענון כשמשתנה הרזולוציה?
אם כן, האם ברגע שאתה מתחיל לנגן קובץ MKV המסך נותן חיווי שהרזולוציה השתנתה?
עוד אפשרות - אם אני לא טועה, יש באשף ההגדרות של המסך במדיה סנטר אפשרות לעשות כיול של גבולות המסך לאחר הגדרת רזולוציה במדיה סנטר עצמו. אולי איכשהו משהו נדפק שם וצריך פשוט לעבור עוד פעם על ההגדרות האלה ולכוון שוב את גבולות המסך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בהחלט שווה לנסות. אני מאמין שזה יהיה בסדר, כי במדיה פלייר כתבת שהכל תקין שם במסך מלא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

השלט הרחוק שולט לך רק על התוכנה שנמצאת כרגע בפוקוס.
ראיתי את האור
pixies - תודה רבה על העזרה, ההתייחסות וההשקעה. זה לא ברור מאליו.
בכל אופן, אני אעדכן. עזבתי את המדיה סנטר של ויסטה והתקנתי מדיה פורטל.
המלך מת - יחי המלך החדש. המדיה פורטל פשוט עוקפת בסיבוב את vmc. אם הייתי יודע קודם, הייתי חוסך שעות של מאבקים.
חוץ מזה, כמות התוספים ואיכותם! פשוט מדהים. ולחשוב שקודם היה לי קשה להריץ סרט קדימה ואחורה...
לכל המתלבטים - חבל על הזמן המבוזבז שלכם במאבקים הטפלים, עברו למדיה פורטל.
בכל אופן, אני אעדכן. עזבתי את המדיה סנטר של ויסטה והתקנתי מדיה פורטל.
המלך מת - יחי המלך החדש. המדיה פורטל פשוט עוקפת בסיבוב את vmc. אם הייתי יודע קודם, הייתי חוסך שעות של מאבקים.
חוץ מזה, כמות התוספים ואיכותם! פשוט מדהים. ולחשוב שקודם היה לי קשה להריץ סרט קדימה ואחורה...
לכל המתלבטים - חבל על הזמן המבוזבז שלכם במאבקים הטפלים, עברו למדיה פורטל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שמח שעובד לך יותר טוב. עבור צפייה בתכנים - מדיה פורטל, למרות כמה חסרונות (בעיקר הכבדות של התוכנה), היא התוכנה הכי טובה ונוחה שיש כיום.