סרטים לא מוצגים במדיה סנטר על כל המסך
שלום,
יש לי שתי שאלות:
1. לאחר שHDD התקלקל נאלצתי להתקין מחדש את המחשב. לאחר ההתקנה, סרטים לא מוצגים על כל המסך במדיה סנטר (ויסטה VMC). במדיה פלייר הם מוצגים כיאות. במחשב מותקן כרטיס מסך XFX GeForce 8800 GTS. ניסיתי דרייבר חדש מאתר XFX - ללא הצלחה. חיפשתי בתוך המדיה סנטר, אולי הגדרתי משהו לא נכון - לא מצאתי.
יש למישהו רעיון? (מותקן HAALI ן-FFDSHOW)
2. הטלוויזיה שלי תומכת ב1080P (פיוניר PDP5000EX). משום מה אני לא מצליח להגדיר את המחשב ל1080P אלא ל1080i. היכן הבעיה? למיטב ידיעתי כרטיס המסך מסוגל להתמודד עם 1080P. אשמח לשמוע רעיונות.
תודה
יש לי שתי שאלות:
1. לאחר שHDD התקלקל נאלצתי להתקין מחדש את המחשב. לאחר ההתקנה, סרטים לא מוצגים על כל המסך במדיה סנטר (ויסטה VMC). במדיה פלייר הם מוצגים כיאות. במחשב מותקן כרטיס מסך XFX GeForce 8800 GTS. ניסיתי דרייבר חדש מאתר XFX - ללא הצלחה. חיפשתי בתוך המדיה סנטר, אולי הגדרתי משהו לא נכון - לא מצאתי.
יש למישהו רעיון? (מותקן HAALI ן-FFDSHOW)
2. הטלוויזיה שלי תומכת ב1080P (פיוניר PDP5000EX). משום מה אני לא מצליח להגדיר את המחשב ל1080P אלא ל1080i. היכן הבעיה? למיטב ידיעתי כרטיס המסך מסוגל להתמודד עם 1080P. אשמח לשמוע רעיונות.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נסה לשחק עם הגדרות הזום של המדיה סנטר (כפתור i בשלט או כפתור ימני בעכבר בעת ניגון הסרט ובחירה בזום).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
החיבור לטלויזיה הוא DVI.
המדיה סנטר מוצג על כל המסך. הבעיה מורגשת גם בסרט 720P וגם ב-1080P. הקובץ מוצג עם מסגרת שחורה בכל ההיקף. מחוץ למדיה סנטר, במדיה פלייר אין בעיה.
כאשר אני משנה את הזום הבעיה לא נפתרת מכיוון שאני מעוות את התמונה. אני צופה בטלויזיה בפורמט DOT BY DOT, חבל לאבד/לעבד את התמונה.
המדיה סנטר מוצג על כל המסך. הבעיה מורגשת גם בסרט 720P וגם ב-1080P. הקובץ מוצג עם מסגרת שחורה בכל ההיקף. מחוץ למדיה סנטר, במדיה פלייר אין בעיה.
כאשר אני משנה את הזום הבעיה לא נפתרת מכיוון שאני מעוות את התמונה. אני צופה בטלויזיה בפורמט DOT BY DOT, חבל לאבד/לעבד את התמונה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תכבה ב-FFDShow video decoder את הפילטר של Resize.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

האם המסכים הכחולים של תפריטי המדיה סנטר עצמו מופיעים על כל המסך?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מסגרת שחורה סביב כל התמונה שמופיעה רק בהצגת סרטים ווידאו? נשמע כמו בעיית Overscan.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

המדיה פלייר כן מציג לו טוב, אז כנראה שהמדיה סנטר משנה רזולוציה כשהוא מופעל, וברזולוציה הספציפית הזאת ה-overscan לא מכוון.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה לנגן סרט שבו מופיעה מסגרת שחורה ואז עבור לדסקטופ ותסתכל על האייקונים שמופיעים במגש האייקונים למטה. האם מופיע האייקון האדום (או הכתום) של FFDShow video?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איזה פילטרים (הבנתי ש-Resize לא מופעל) כן מופעלים ב-FFDShow?
איזו גירסה של FFDShow הורדת והתקנת?
איזו גירסה של FFDShow הורדת והתקנת?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מוזר. זוהי גירסה שאמורה להיות טובה.
איזו רזולוציה מוגדרת לך בתפריטים הרגילים של מערכת ההפעלה (כפתור ימני על מקום ריק בדסקטופ ובחירה ב-Personalize ואז בשינוי רזולוציה)? האם כשאתה מפעיל את המדיה סנטר הוא משנה את הרזולוציה לערך אחר? (אפשר לראות גם במסך עצמו את הרזולוציה שהוא מזהה, בד"כ היא מופיעה לכמה שניות בפינת המסך כשהרזולוציה משתנה).
איזו רזולוציה מוגדרת לך בתפריטים הרגילים של מערכת ההפעלה (כפתור ימני על מקום ריק בדסקטופ ובחירה ב-Personalize ואז בשינוי רזולוציה)? האם כשאתה מפעיל את המדיה סנטר הוא משנה את הרזולוציה לערך אחר? (אפשר לראות גם במסך עצמו את הרזולוציה שהוא מזהה, בד"כ היא מופיעה לכמה שניות בפינת המסך כשהרזולוציה משתנה).
1080X1920
בשני המצבים הטלוויזיה במצב dot by dot 1080i.
דרך אגב, זאת עוד בעיה. מדוע אני לא רואה ב1080P? כרטיס המסך אמור לתמוך בכך. כנראה שהוא מזהה את המסך כמסך אחר שלא תומך ב1080P. אני פתחתי כרטיס ב-XFX, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה.
אני מודה שדי נשבר לי מהמחשב הזה, כבר צצות לי מחשבות לעבור לסטרימר...
בשני המצבים הטלוויזיה במצב dot by dot 1080i.
דרך אגב, זאת עוד בעיה. מדוע אני לא רואה ב1080P? כרטיס המסך אמור לתמוך בכך. כנראה שהוא מזהה את המסך כמסך אחר שלא תומך ב1080P. אני פתחתי כרטיס ב-XFX, אבל עדיין לא קיבלתי תשובה.
אני מודה שדי נשבר לי מהמחשב הזה, כבר צצות לי מחשבות לעבור לסטרימר...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מהו אורך כבל ה-HDMI בין המחשב למסך?