LA37C530 או LE37C530 - למי יש טיונר דיגיטלי
שלום,
אחרי התרוצצויות בחנויות וקריאה פה בפורום הבנתי שכל אחד אומר משהו אחר.
אני מעוניין בטלוויזיה הזו (C530) עם הטיונר הדיגיטלי לקליטה של ה-5 ערוצים.
הייתי בא.ל.מ ובניופאן, שם יש להם את הטלוויזיה שהיא בעברית גם והם אומרים שיש לה את התכונה הזאת.
הייתי בעולם הקולנוע שם יש להם דגם באנגלית ולא בעברית, והוא אומר שזה לא כולל את הטיונר הדיגיטלי.
התקשרתי ל-י.שלום והוא אומר שאצלהם יש LE והיא באנגלית (כמו בעולם הקולנוע) והיא באמת לא כוללת את הטיונר הדיגיטלי.
הבעיה שלי היא שקראתי כאן בפורום וחלק אומרים שהדגם של ה-LE הוא עם הטיונר הדיגטלי וחלק אומרים שזה דווקא ה-LA.
למישהו יש טלוויזיה שהיא LE ויכול להגיד לי בפירוש שאין טיונר דיגיטלי ומישהו נוסף עם LA שיכול להגיד לי במאה אחוז שיש לו טיונר דיגיטלי? תודה.
אחרי התרוצצויות בחנויות וקריאה פה בפורום הבנתי שכל אחד אומר משהו אחר.
אני מעוניין בטלוויזיה הזו (C530) עם הטיונר הדיגיטלי לקליטה של ה-5 ערוצים.
הייתי בא.ל.מ ובניופאן, שם יש להם את הטלוויזיה שהיא בעברית גם והם אומרים שיש לה את התכונה הזאת.
הייתי בעולם הקולנוע שם יש להם דגם באנגלית ולא בעברית, והוא אומר שזה לא כולל את הטיונר הדיגיטלי.
התקשרתי ל-י.שלום והוא אומר שאצלהם יש LE והיא באנגלית (כמו בעולם הקולנוע) והיא באמת לא כוללת את הטיונר הדיגיטלי.
הבעיה שלי היא שקראתי כאן בפורום וחלק אומרים שהדגם של ה-LE הוא עם הטיונר הדיגטלי וחלק אומרים שזה דווקא ה-LA.
למישהו יש טלוויזיה שהיא LE ויכול להגיד לי בפירוש שאין טיונר דיגיטלי ומישהו נוסף עם LA שיכול להגיד לי במאה אחוז שיש לו טיונר דיגיטלי? תודה.
הדגם האירופאי (LE) נמצא בעולם הקולנוע אבל הוא לא בעברית, אלא באנגלית, משמע גם אם יש בדגם הזה DVB-T (והמוכר התעקש שאין), ה-EPG יופיע בגיבריש.
הדגם של ה-LA שתומך בעברית נמצא בא.ל.מ ובניופאן ובאמת הדגם הזה הוא ללא טיונר.
בעיקרון אני מחפש LCD של 37 אינץ שיהיה לה את הטיונר הדיגיטלי אבל גם תתמוך בעברית כדי שה-EPG יוצג כראוי. חוץ מדגם אחד שהיה בכלל LED של LG (שעולה 5000 ויקר לי מדי) לא מצאתי טלוויזיה כזאת. ביררתי בחנויות ואמרו לי שגם הטושיבה וגם הפיליפס שיש להן טיונר מובנה הן לא בעברית, וגם בדקתי על טלוויזיה אחת של סוני שגם לה אין עברית.
יש לך אולי המלצות בשבילי על טלוויזיות LCD של 37 אינץ שיש להם טיונר דיגיטלי והן בעברית? תודה.
הדגם של ה-LA שתומך בעברית נמצא בא.ל.מ ובניופאן ובאמת הדגם הזה הוא ללא טיונר.
בעיקרון אני מחפש LCD של 37 אינץ שיהיה לה את הטיונר הדיגיטלי אבל גם תתמוך בעברית כדי שה-EPG יוצג כראוי. חוץ מדגם אחד שהיה בכלל LED של LG (שעולה 5000 ויקר לי מדי) לא מצאתי טלוויזיה כזאת. ביררתי בחנויות ואמרו לי שגם הטושיבה וגם הפיליפס שיש להן טיונר מובנה הן לא בעברית, וגם בדקתי על טלוויזיה אחת של סוני שגם לה אין עברית.
יש לך אולי המלצות בשבילי על טלוויזיות LCD של 37 אינץ שיש להם טיונר דיגיטלי והן בעברית? תודה.
כי זה יותר נוח ועדיף ואם אני כבר אני קונה טלוויזיה חדשה אז כדאי שזה כבר יהיה מובנה בפנים.
ראיתי את זה באחת הטלוויזיות של סוני וזה ממש פצצה, אבל ה-EPG בגיבריש וזה מאכזב. לא יודע אם עדיף לי לקנות אותה או לקנות אחת בלי טיונר דיגיטלי בכלל. ממיר כבר יש לי, אבל הוא לא HD, ואמרתי שאם אני כבר שם טלוויזיה חדשה אז בעתיד כשיהיה HD אני אצטרך להחליף את הממיר ורציתי לחסוך את זה ולא להיות תלוי בממיר.
ראיתי את זה באחת הטלוויזיות של סוני וזה ממש פצצה, אבל ה-EPG בגיבריש וזה מאכזב. לא יודע אם עדיף לי לקנות אותה או לקנות אחת בלי טיונר דיגיטלי בכלל. ממיר כבר יש לי, אבל הוא לא HD, ואמרתי שאם אני כבר שם טלוויזיה חדשה אז בעתיד כשיהיה HD אני אצטרך להחליף את הממיר ורציתי לחסוך את זה ולא להיות תלוי בממיר.
ראיתי באחד מהשרשורים פה שמישהו צירף תמונות של LD650 שהוכיחו שיש לה DVB-T עם EPG בעברית. בעיקרון השימוש של הטלוויזיה (חוץ מה-5 ערוצים) תהיה בעיקר עם מחשב HTPC בו אני משתמש לצפייה בערוצים חיים ותוכניות שאני צופה בצפייה ישירה או מוריד. האם המסך הזה מומלץ לי?
לי יש LE37C530 של י. שלום ויש לו טיונר דיגיטלי אבל הGUIDE מופיע בג'יבריש, אבל הכתוביות בעברית מופיעות - שקופות אך באמצע המסך בצד ימין. כתוביות SRT של סרטים דרך הUSB מופיעות בעברית הפוכה (צריך להפוך אותם לפני כן במחשב).
בכללי טלוויזיה מעולה!
רק מעניין אם יש איזהשהיא דרך להוסיף עברית לGUIDE.
בכללי טלוויזיה מעולה!
רק מעניין אם יש איזהשהיא דרך להוסיף עברית לGUIDE.