פלאסמה חדשה לביית הורי

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #1 

בשעה טובה טלויזית ה CRT (טושיבה מפאר היצירה בזמנו) החזירה את נישמתה לבורא , בבית הורי.

מבקש המלצה לטלוייזה פלאסמה/LCD כאשר המינון הוא 99 אחוז SD (ערוץ 1, 10 ,22 ..החיים הטובים וערוץ האוכל ).

כחובב פאנסוניק מושבע , הייתי הולך על ה הפלאסמה X10 שלהם , אבל אני יודע שהדגמים בייניתים הוחלפו להם .

אשמח לקבל המלצות לטלויזה מתאימה , גודל 42 , בעדיפות עם כניסת SCART (כן , אני יודע שזה מוריד מהאופציה את פאנסוניק) לטלויזה שהיא לא FHD (שימושי מאוד , אבל לא יפה ב SD) ובכלל בהתאם לטלויזות המצוייות כיום בשוק.

תודה מראש, דרור .

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #2 

madror כתב:בשעה טובה טלויזית ה CRT (טושיבה מפאר היצירה בזמנו) החזירה את נישמתה לבורא , בבית הורי.

מבקש המלצה לטלוייזה פלאסמה/LCD כאשר המינון הוא 99 אחוז SD (ערוץ 1, 10 ,22 ..החיים הטובים וערוץ האוכל ).

כחובב פאנסוניק מושבע , הייתי הולך על ה הפלאסמה X10 שלהם , אבל אני יודע שהדגמים בייניתים הוחלפו להם .

אשמח לקבל המלצות לטלויזה מתאימה , גודל 42 , בעדיפות עם כניסת SCART (כן , אני יודע שזה מוריד מהאופציה את פאנסוניק) לטלויזה שהיא לא FHD (שימושי מאוד , אבל לא יפה ב SD) ובכלל בהתאם לטלויזות המצוייות כיום בשוק.

תודה מראש, דרור .
...
המלצתי היא מסך פלזמה פנאסוניק דגם s-10 42 דגם אירופאי הכולל כניסות סקרט . המסך ביבוא רשמי של יורוקום.

המלצתי לרכישת המסך היא לאחר שאני רכשתי אותה מהחנות המתמחה "פיוצ'ר" והיא פשוט מעולה (Y) (Y) (Y) .

http://www.hometheater.co.il/vt124487
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

ובנוסף יש את ה-X20 / A20 החדשות.

madror פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #4 

אציק שלום (ובכלל ) ,

זו בדיוק היתה הכוונה שלי ואני מכיר את השירור הזה (טלויזה לאח שלך , לא ?!?).

השאלה האים באמת שווה "להשקיע" סביב ה 6000 שקל (אני מניח שהיום טיפה פחות) ב פסאנסוניק הזו או שללכת על X10 או על פלאזה של סמסמונג מסדרת C450 לדוגמא , גם במחיר של "אין סקארט" (הרי בסופו של דבר הממיר של YES ישודרג לממיר HD כזה או אחר) . ולרדת במחיר אל סביב ה 4000 שקל ?

זו בדיוק ההטלבטות .

אשמח לכול עזרה , דרור .

matan147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

אני אישית ראיתי את סמסונג C450
והיא טלוזיה מרשימה ביופיה היא מאוד יפה ודקה וגם האיכות לא רעה בכלל

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

madror כתב:אציק שלום (ובכלל ) ,

זו בדיוק היתה הכוונה שלי ואני מכיר את השירור הזה (טלויזה לאח שלך , לא ?!?).

השאלה האים באמת שווה "להשקיע" סביב ה 6000 שקל (אני מניח שהיום טיפה פחות) ב פסאנסוניק הזו או שללכת על X10 או על פלאזה של סמסמונג מסדרת C450 לדוגמא , גם במחיר של "אין סקארט" (הרי בסופו של דבר הממיר של YES ישודרג לממיר HD כזה או אחר) . ולרדת במחיר אל סביב ה 4000 שקל ?

זו בדיוק ההטלבטות .

אשמח לכול עזרה , דרור .
...
madror

ה s-10 . האירופאי זו חייה אחרת לגמרי .....

1. איכות פאנל איכותית ביותר גם בתנאי תוארה בעייתיים .
2. כניסות סקרט איכותיות תומכות RGB לחיבור לשידורי SD באיכות מייטבית .
3. יכולת עיבוד תמונה בשידורי SD בצורה פנטסטית למרות שהמסך הוא FHD .
4. איכות בניה משובחת ביותר .
5. איכות סאונד מצויינת . (Y)

לגבי המחיר הוא פחות מ 6k .

רכש אותו השבוע עוד חבר בפורום . המסך נרכש להוריו ליעוד אחד בלבד שידורי SD .התוצאה הסופית מסך פצצה איכות שידורי ב SD מעולה . (Y)

אין מה להשוות אותו למסכים החדשים של פנאסוניק סדרת ה S-10 גם איכותית וגם אמינה ביותר . (Y) (Y) (Y)

בהצלחה (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”