פלאסמה חדשה לביית הורי
בשעה טובה טלויזית ה CRT (טושיבה מפאר היצירה בזמנו) החזירה את נישמתה לבורא , בבית הורי.
מבקש המלצה לטלוייזה פלאסמה/LCD כאשר המינון הוא 99 אחוז SD (ערוץ 1, 10 ,22 ..החיים הטובים וערוץ האוכל ).
כחובב פאנסוניק מושבע , הייתי הולך על ה הפלאסמה X10 שלהם , אבל אני יודע שהדגמים בייניתים הוחלפו להם .
אשמח לקבל המלצות לטלויזה מתאימה , גודל 42 , בעדיפות עם כניסת SCART (כן , אני יודע שזה מוריד מהאופציה את פאנסוניק) לטלויזה שהיא לא FHD (שימושי מאוד , אבל לא יפה ב SD) ובכלל בהתאם לטלויזות המצוייות כיום בשוק.
תודה מראש, דרור .
מבקש המלצה לטלוייזה פלאסמה/LCD כאשר המינון הוא 99 אחוז SD (ערוץ 1, 10 ,22 ..החיים הטובים וערוץ האוכל ).
כחובב פאנסוניק מושבע , הייתי הולך על ה הפלאסמה X10 שלהם , אבל אני יודע שהדגמים בייניתים הוחלפו להם .
אשמח לקבל המלצות לטלויזה מתאימה , גודל 42 , בעדיפות עם כניסת SCART (כן , אני יודע שזה מוריד מהאופציה את פאנסוניק) לטלויזה שהיא לא FHD (שימושי מאוד , אבל לא יפה ב SD) ובכלל בהתאם לטלויזות המצוייות כיום בשוק.
תודה מראש, דרור .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
המלצתי היא מסך פלזמה פנאסוניק דגם s-10 42 דגם אירופאי הכולל כניסות סקרט . המסך ביבוא רשמי של יורוקום.madror כתב:בשעה טובה טלויזית ה CRT (טושיבה מפאר היצירה בזמנו) החזירה את נישמתה לבורא , בבית הורי.
תודה מראש, דרור ....
המלצתי לרכישת המסך היא לאחר שאני רכשתי אותה מהחנות המתמחה "פיוצ'ר" והיא פשוט מעולה
http://www.hometheater.co.il/vt124487
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אציק שלום (ובכלל ) ,
זו בדיוק היתה הכוונה שלי ואני מכיר את השירור הזה (טלויזה לאח שלך , לא ?!?).
השאלה האים באמת שווה "להשקיע" סביב ה 6000 שקל (אני מניח שהיום טיפה פחות) ב פסאנסוניק הזו או שללכת על X10 או על פלאזה של סמסמונג מסדרת C450 לדוגמא , גם במחיר של "אין סקארט" (הרי בסופו של דבר הממיר של YES ישודרג לממיר HD כזה או אחר) . ולרדת במחיר אל סביב ה 4000 שקל ?
זו בדיוק ההטלבטות .
אשמח לכול עזרה , דרור .
השאלה האים באמת שווה "להשקיע" סביב ה 6000 שקל (אני מניח שהיום טיפה פחות) ב פסאנסוניק הזו או שללכת על X10 או על פלאזה של סמסמונג מסדרת C450 לדוגמא , גם במחיר של "אין סקארט" (הרי בסופו של דבר הממיר של YES ישודרג לממיר HD כזה או אחר) . ולרדת במחיר אל סביב ה 4000 שקל ?
זו בדיוק ההטלבטות .
אשמח לכול עזרה , דרור .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
madrormadror כתב:אציק שלום (ובכלל ) ,
זו בדיוק ההטלבטות .
אשמח לכול עזרה , דרור ....
ה s-10 . האירופאי זו חייה אחרת לגמרי .....
1. איכות פאנל איכותית ביותר גם בתנאי תוארה בעייתיים .
2. כניסות סקרט איכותיות תומכות RGB לחיבור לשידורי SD באיכות מייטבית .
3. יכולת עיבוד תמונה בשידורי SD בצורה פנטסטית למרות שהמסך הוא FHD .
4. איכות בניה משובחת ביותר .
5. איכות סאונד מצויינת .
לגבי המחיר הוא פחות מ 6k .
רכש אותו השבוע עוד חבר בפורום . המסך נרכש להוריו ליעוד אחד בלבד שידורי SD .התוצאה הסופית מסך פצצה איכות שידורי ב SD מעולה .
אין מה להשוות אותו למסכים החדשים של פנאסוניק סדרת ה S-10 גם איכותית וגם אמינה ביותר .
בהצלחה
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"