מחשב HTPC יכול לשמש כ "פרה" לקולנוע ביתי ברמה טובה ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
LiorShap פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #1 

היי חברים ,

נניח ויש לי פאוור 7 ערוצים ברמה טובה , האם ישנו היום כרטיס קול ( כזה שהמחיר שלו סביר עד 500$ נניח )
שיכול לשמש כפרה פרוססינג לקולנוע ביתי ? אחד כזה שיודע גם לעשות RC כמו שצריך כמובן..
הרי מה שיש היום בעצם ברסיברים מתקדמים זה לא כרטיס שאפשר לקנות בנפרד ללא ההגברה וכך לחסוך עלויות ?
במידה וזה אפשרי ,פאוור ברמת מחיר של 10K שח יתן בראש לכל רסיבר שיש היום עד 20K אני מניח , כולל כ.קול
כזה , אפשר אולי להגיע במחיר נסבל לתוצאה מדהימה.

סליחה אם בלבלתי את המוח , חשבתי על זה היום עם מישהו בעבודה ונשארתי חסר תשובה הולמת.

תודה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מתכוון למגבר אנלוגי איכותי ללא כניסות HDMI, אז יש את ה-Asus Xonar HDAV 1.3 Deluxe (סיומת הדלוקס חשובה בשביל היציאות האנלוגיות), כרטיס קול הכולל כולל תמיכה מלאה בפורמטי האודיו החדשים ופענוח מלא ואיכותי ליציאות אנלוגיות. לגבי ה-RC, אני מניח שהכרטיס מגיע עם תוכנות עזר העושות את זה, אבל זו רק הנחה כי מעולם לא היה לי את הכרטיס הזה. אולי בעלי הכרטיס יכולים לספר חוויות...
מחיר הכרטיס הוא קצת יותר מ-1000 ש"ח.

אם יש לך רסיבר עם כניסות HDMI (שגם מפענח אותן), כל כרטיס מסך עם יכולת הוצאת אודיו ב-HDMI כמו ה-HD5450 שעולה כ-200 ש"ח יעשה את העבודה כי המחשב רק יעשה passthrough. ה-RC, כמובן, נעשה ע"י הרסיבר במקרה הזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

אני חושב שהכוונה שלו

שליחה #3 

הייתה לגבי מחשב שיחילף את הפרוססור ואז את המחשב לחבר למגבר כוח בלבד.
אני לא יודע את התשובה, למרות שזה בהחלט נשמע לי הגיוני שיהיה מוצר כזה.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”