C530 או C630
היי,
אני מעוניין לקנות LCD של 40" , הגעתי לסמסונג C630 או C530. ההבדל הכספי הוא בערך 1500שח.
הבנתי שההבדל העיקרי בין הדגמים הוא שב630 יש 100HZ. ראיתי אותם בחנות אחד על יד השני והאמת שבC630 ראוים הרבה יותר טוב, גם בSD. אבל אני עדיין מתלבט אם שווה להוציא עוד 1500 בגלל זה.
השימוש העיקרי יהיה שידור SD של יס וקצת סרטים HD מהמחשב מידי פעם. אולי גם משחקים בעתיד אבל לא בטוח.
אולי יש אופציות אחרות ולא סמסונג בתווח מחירים של 4000-5000 שח על 40" ?
מה אתם אומרים ?
אני מעוניין לקנות LCD של 40" , הגעתי לסמסונג C630 או C530. ההבדל הכספי הוא בערך 1500שח.
הבנתי שההבדל העיקרי בין הדגמים הוא שב630 יש 100HZ. ראיתי אותם בחנות אחד על יד השני והאמת שבC630 ראוים הרבה יותר טוב, גם בSD. אבל אני עדיין מתלבט אם שווה להוציא עוד 1500 בגלל זה.
השימוש העיקרי יהיה שידור SD של יס וקצת סרטים HD מהמחשב מידי פעם. אולי גם משחקים בעתיד אבל לא בטוח.
אולי יש אופציות אחרות ולא סמסונג בתווח מחירים של 4000-5000 שח על 40" ?
מה אתם אומרים ?
כנס לפה http://www.hometheater.co.il/vt127563
ונחמד לראות שגם אתה מאושש שרואים טוב יותר ב 100Hz גם ב-SD.
ממה שקראתי לא נראה לי שב- 40" תמצא מסך שמשמעותית יהיה טוב יותר (כשהדגש הוא על - אם בכלל).
אני מתכנן לקפוץ ליבואן פרללי י.-שלום לראות האם יש לו פאנל איכותי של סמסונג, מאחר והדגם האירופאי שלו כולל SCART.
אני מקווה שאני לא אצטער על זה בעתיד אם וכאשר אצטרך להפעיל אחריות ותמיכה מאחר והוא לא היבואן הראשי.
ונחמד לראות שגם אתה מאושש שרואים טוב יותר ב 100Hz גם ב-SD.
ממה שקראתי לא נראה לי שב- 40" תמצא מסך שמשמעותית יהיה טוב יותר (כשהדגש הוא על - אם בכלל).
אני מתכנן לקפוץ ליבואן פרללי י.-שלום לראות האם יש לו פאנל איכותי של סמסונג, מאחר והדגם האירופאי שלו כולל SCART.
אני מקווה שאני לא אצטער על זה בעתיד אם וכאשר אצטרך להפעיל אחריות ותמיכה מאחר והוא לא היבואן הראשי.
אתה יודע בכמה יותר זול יכול להיות אצל י.שלום ? SCART זה באמת יתרון גדול. הדבר יחיד שאני לא כל כך מבין הוא בעניין של העברית בייבוא המקביל. אני מבין שאין עברית אבל אני לא יודע אם זה כולל גם בDLNA. כלומר אם אני רוצה לנגן קבצים בעברית(MP3) מהמחשב דרך הממשק של ה630? רואים את השמות בעברית או לא ? לגבי האחריות , אני סומך על הQA של סמסונג 
תיוכל לקחת תסיכון ידידי יש כאלו שלא מוכנים להסתכן ולהסתך עם חפארים ויכול להיות שהם לא פשוטט אי אפשר לדעת בודאות...
ובנוגע למשהוא שמכיר יש הרבה סיפורים על אחריות לקויה של היוביאן הנכבד י שלום אני בטוח שהרבה ישמחו לספר לך שניכבו ממינו.
ובנוגע למשהוא שמכיר יש הרבה סיפורים על אחריות לקויה של היוביאן הנכבד י שלום אני בטוח שהרבה ישמחו לספר לך שניכבו ממינו.