מחשב חזק + CoreAVC + AC3Filter + MPC. אודיו יוצא מסנכרון בניגון MKV.
חיפשתי המון המון בפורומים ואני כבר די אובד עצות. לא יודע מה עוד אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה המטרידה הזו.
ככה:
יש לי מחשב עם מעבד Core i5-760, זה ארבע ליבות והוא מואץ ל 3.8 ג'יגהרץ. אני משוכנע שזה לא צוואר הבקבוק שלי.
יש לי כרטיס מסך Radeon 5870. גם כאן אני בטוח שאין לי בעיה.
בנוסף, יש לי כרטיס מסך Nvidia GT240 בשביל PhysX ו CUDA.
4 ג'יגה זכרון DDR3 1600.
כרטיס הקול שלי הוא Onboard Via HD.
מערכת ההפעלה היא Windows 7 64bit
אני משתמש בנגן: Media Player Classic HomeCinema
שהגיע יחד עם CCCP (בשביל Haali Media Splitter)
מותקן לי CoreAVC והוא פועל כשאני מנגן סרטים. ה CoreAVC רץ עם האצת CUDA.
מותקן לי AC3Filter וגם הוא פועל (בחלק מהסרטים, סרטים עם DTS משתמשים ב FFDShow)
יש לי מסך Samsung LA46C650, ואני מפעיל אותו ב 1920x1080 בתדירות 50Hz.
כל הסרטים שאני מנגן 720p ו 1080p יוצאים מסנכרון אודיו-וידאו, חלקם ברמה ממש זניחה וחלקם ממש בלתי נסבלים.
המעבד לעולם לא עובר את ה 20% ניצול. בסרטים הכבדים ביותר.
אני לא יודע איפה הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה.
מחיפושים רבים שעשיתי הבנתי שהתכנסתי כבר לקונפיגורציה הכי יעילה של קודקים ונגן בשביל המחשב שלי. אז אני לא מבין מה הבעיה כאן.
אנא עזרו לי. אני בטוח שעם הציוד שלי אני אמור להיות מסוגל להינות מסרטי HD חלקים ומתואמים.
בתודה,
און
ככה:
יש לי מחשב עם מעבד Core i5-760, זה ארבע ליבות והוא מואץ ל 3.8 ג'יגהרץ. אני משוכנע שזה לא צוואר הבקבוק שלי.
יש לי כרטיס מסך Radeon 5870. גם כאן אני בטוח שאין לי בעיה.
בנוסף, יש לי כרטיס מסך Nvidia GT240 בשביל PhysX ו CUDA.
4 ג'יגה זכרון DDR3 1600.
כרטיס הקול שלי הוא Onboard Via HD.
מותקן לי AC3Filter וגם הוא פועל (בחלק מהסרטים, סרטים עם DTS משתמשים ב FFDShow)
יש לי מסך Samsung LA46C650, ואני מפעיל אותו ב 1920x1080 בתדירות 50Hz.
כל הסרטים שאני מנגן 720p ו 1080p יוצאים מסנכרון אודיו-וידאו, חלקם ברמה ממש זניחה וחלקם ממש בלתי נסבלים.
המעבד לעולם לא עובר את ה 20% ניצול. בסרטים הכבדים ביותר.
אני לא יודע איפה הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה.
מחיפושים רבים שעשיתי הבנתי שהתכנסתי כבר לקונפיגורציה הכי יעילה של קודקים ונגן בשביל המחשב שלי. אז אני לא מבין מה הבעיה כאן.
אנא עזרו לי. אני בטוח שעם הציוד שלי אני אמור להיות מסוגל להינות מסרטי HD חלקים ומתואמים.
בתודה,
און
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
הייonn_e כתב:
מותקן לי AC3Filter וגם הוא פועל (בחלק מהסרטים, סרטים עם DTS משתמשים ב FFDShow
...
כנראה שלא ידעת, אבל הנגן MPCHC הוא נגן עצמאי ללא קודקים , כלומר , יש לך בלגאן של קודקים במערכת
המלצה שלי
תסיר את כל הקודקים שבמערכת, ותעבוד לפי מדריך מושקע שאי אפשר ליפול בו
http://www.hometheater.co.il/article01838
נערך לאחרונה על ידי staticx ב 18/11/2010 9:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אכן, AC3Filter מיותר לחלוטין ובד"כ רק עושה בעיות או תופעות לא צפויות. יש להסיר אותו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מה זאת אומרת נגן עצמאי ללא קודקים?staticx כתב:הייonn_e כתב:
מותקן לי AC3Filter וגם הוא פועל (בחלק מהסרטים, סרטים עם DTS משתמשים ב FFDShow
...
כנראה שלא ידעת, אבל הנגן MPCHC הוא נגן עצמאי ללא קודקים , כלומר , יש לך בלגאן של קודקים במערכת
המלצה שלי
תסיר את כל הקודקים שבמערכת, ותעבוד לפי מדריך מושקע שאי אפשר ליפול בו
http://www.hometheater.co.il/article01838...
אתה מתכוון שהוא כמו VLC?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בדיוק. גם ל MPC-HC יש קודקים משלו שהוא אינו משתף עם מערכת ההפעלה ויתר האפליקציות שקיימות במחשב.
להבדיל מ VLC, יש ל MPC-HC אפשרות לייבא קודקים שהותקנו בנפרד. זו הדרך שבה הוא מסוגל להשתמש ב ffdshow או ב CoreAVC
להבדיל מ VLC, יש ל MPC-HC אפשרות לייבא קודקים שהותקנו בנפרד. זו הדרך שבה הוא מסוגל להשתמש ב ffdshow או ב CoreAVC
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אז זה בדיוק מה שקורה אצלי. אני משתמש ב MPCHC עם CoreAVC.Catskinner כתב:בדיוק. גם ל MPC-HC יש קודקים משלו שהוא אינו משתף עם מערכת ההפעלה ויתר האפליקציות שקיימות במחשב.
להבדיל מ VLC, יש ל MPC-HC אפשרות לייבא קודקים שהותקנו בנפרד. זו הדרך שבה הוא מסוגל להשתמש ב ffdshow או ב CoreAVC...
אני חוזר בי. לא התקנתי CCCP. רק את ה Haali Media Splitter.
אני אנסה להסיר את ac3filter ולראות מה התוצאות.
בכל אופן, יציאה מסנכרון מתרחשת גם עם סרטים עם אודיו DTS, ולכן כנראה שה ac3filter הוא לא הבעיה שלי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נקודה שצריך לשים לב אליה היא שקבצי MKV מכילים מידע הנקרא Time Code המנחה את הנגן לגבי תזמון הסרט והאודיו. מי שאחראי על שליפת מידע זה הוא מפצל המדיה וכשמתקינים את MPC-HC הוא מתקין מפצל מדיה משלו הנקרא Gabest.
לדעתי מפצל זה נחות משמעותית מהמפצל של Haali, מה עוד ש Haali הפך למפצל הרישמי של פרוייקט ה MKV (ליתר דיוק Matroska). ההצעה שלי היא שתבדוק אם מופיע לך אייקון של Haali במגש המשימות כשאתה מנגן את הסרט כדי להיות בטוח שהוא מופעל.
גם אם מופיע לך אייקון של Haali שווה לך לרענן את המפצל. אץה יכול להוריד את הגירסה האחרונה מאתר המפתח כאן: http://haali.su/mkv/ ולפעול לפי הוראות ההתקנה וההגדרה המופיעות במדריך ל Haali שמקושר בשרשורים הדביקים של מדריכי הפורום (פרסום עצמי חסר בושה).
לדעתי מפצל זה נחות משמעותית מהמפצל של Haali, מה עוד ש Haali הפך למפצל הרישמי של פרוייקט ה MKV (ליתר דיוק Matroska). ההצעה שלי היא שתבדוק אם מופיע לך אייקון של Haali במגש המשימות כשאתה מנגן את הסרט כדי להיות בטוח שהוא מופעל.
גם אם מופיע לך אייקון של Haali שווה לך לרענן את המפצל. אץה יכול להוריד את הגירסה האחרונה מאתר המפתח כאן: http://haali.su/mkv/ ולפעול לפי הוראות ההתקנה וההגדרה המופיעות במדריך ל Haali שמקושר בשרשורים הדביקים של מדריכי הפורום (פרסום עצמי חסר בושה).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
כן. באמת האייקון מופיע. ה Haali עובד.Catskinner כתב:נקודה שצריך לשים לב אליה היא שקבצי MKV מכילים מידע הנקרא Time Code המנחה את הנגן לגבי תזמון הסרט והאודיו. מי שאחראי על שליפת מידע זה הוא מפצל המדיה וכשמתקינים את MPC-HC הוא מתקין מפצל מדיה משלו הנקרא Gabest.
גם אם מופיע לך אייקון של Haali שווה לך לרענן את המפצל. אץה יכול להוריד את הגירסה האחרונה מאתר המפתח כאן: http://haali.su/mkv/ ולפעול לפי הוראות ההתקנה וההגדרה המופיעות במדריך ל Haali שמקושר בשרשורים הדביקים של מדריכי הפורום (פרסום עצמי חסר בושה)....
אני אנסה להוריד את הגרסה החדשה.
דיווחים בהמשך.
תודה