C200 מתחבר בתקן G ולא N בחיבור אלחוטי
שלום יש לי פופקורן C200 עם הגרסה האחרונה כולל גרסה אחרונה של NMT APPS וכעת החיבור לראוטר (DLINK DIR-655) הוא בתקן G בלבד (העברת קבצים איטית להחריד) ולפני העדכון הוא תמיד התחבר בתקן N.
בראוטר אני רואה כל חיבור אלחוטי באיזה תקן הוא מחובר והלפטופים מתחברים בN כולל הiPhone אבל הC200 רק בG.
רק כשהגדרתי בראוטר שישדר רק בתקן N הC200 התחבר באמת בתקן N והעביר קבצים מהר יחסית אבל אני לא רוצה להשאיר את הרואטר כך כי ישנם גם מחשבים ישנים שתומכים רק בתקן G.
עד עכשיו בלי שינוי הגדרות (הראוטר שידר בכל התדרים) הפופקורן התחבר בN.
ניסיתי מתוך הפופקורן להתחבר מחדש אבל עדיין הוא מתחבר בG.
בראוטר יש סיסמא WPA Personal וזה מוגדר על WPA OR WPA2 (בוחר אוטומטית) והCipher Type הוא TKIP AND AES וזה עדיין מתחבר רק בתקן G.
זו בעיה בקושחה הנוכחית? איך אפשר לסדר את זה?
תודה!
בראוטר אני רואה כל חיבור אלחוטי באיזה תקן הוא מחובר והלפטופים מתחברים בN כולל הiPhone אבל הC200 רק בG.
רק כשהגדרתי בראוטר שישדר רק בתקן N הC200 התחבר באמת בתקן N והעביר קבצים מהר יחסית אבל אני לא רוצה להשאיר את הרואטר כך כי ישנם גם מחשבים ישנים שתומכים רק בתקן G.
עד עכשיו בלי שינוי הגדרות (הראוטר שידר בכל התדרים) הפופקורן התחבר בN.
ניסיתי מתוך הפופקורן להתחבר מחדש אבל עדיין הוא מתחבר בG.
בראוטר יש סיסמא WPA Personal וזה מוגדר על WPA OR WPA2 (בוחר אוטומטית) והCipher Type הוא TKIP AND AES וזה עדיין מתחבר רק בתקן G.
זו בעיה בקושחה הנוכחית? איך אפשר לסדר את זה?
תודה!
תודה!!!
בנתיים תקין
מוזר שתמיד זה היה על AES + TKIP ועבד חלק בN
נקווה שיהיה בסדר
שוב המון תודה!
אגב יש לך הסבר לפתרון? (אני יודע שTKIP לא עובד ביחד עם תקן N אבל למה שהC200 לא יבחר אוטומטית בAES בתקן N כמו כל שאר המכשירים, אפילו האייפון היה מסוגל
)
בנתיים תקין
מוזר שתמיד זה היה על AES + TKIP ועבד חלק בN
נקווה שיהיה בסדר
שוב המון תודה!
אגב יש לך הסבר לפתרון? (אני יודע שTKIP לא עובד ביחד עם תקן N אבל למה שהC200 לא יבחר אוטומטית בAES בתקן N כמו כל שאר המכשירים, אפילו האייפון היה מסוגל