Yes MaxHD Total - כן או לא

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
tamirben פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קודם כל, סליחה מראש אני פותח אשכול חדש. האשכול הקודם נגרר למקומות אחרים, ואולי 2 אנשים נתנו שם תשובה עניינית.
אז ככה, כיום אני עם Yes Max, טלויזיה LG LE5300. חיבורי RCA הכי פשוטים שיש.
בתאריך 28/11 אמורים לבוא להתקין לי את Yes MaxHD Total.
בשורה התחתונה, זה יוצא לי תוספת של שקלים בודדים בחודש, משהו כמו 5-6 ש"ח בסה"כ.

קראתי את כל השרשורים פה בעד ונגד, אבל מאש יצאה גירסה חדשה שהבנתי שהיא תיקנה חלק נכבד מהתקלות. האם זה נכון?
גם אין תשובות חד משמעיות לגבי ממיר חדש. וגם אחרי שייצא ממיר חדש, אני מניח שאני יכול להתקשר כל שבוע עם תקלה, שישלחו אלי טכנאי כל שבוע עד שיימאס להם והם יחליפו ממיר חינם.

אין לי מושג אם ההתחייבות תהיה ל-36 חודשים או 18 חודשים. כי קבעתי את ההתקנה לפני שנכנס הקיצור ל-18 חודש, וההתקנה אמורה להיות אחרי שה-18 חודשים ייכנסו לתוקף. בכל מקרה בתוכנית הנוכחית אני מחוייב לכמעט 3 שנים, רק לפני חודשיים חידשתי התחייבות ל-3 שנים. גם זה לא ממש משנה לי 18 או 36 חודשים, להיפך, כי להוט אני בטוח לא חוזר (ולא משנה איזה מחיר הם יציעו), והיתרון בהתחייבות ארוכה שהם לא יכולים לעלות מחיר במהלך התקופה הזו. ובדר"כ המחיר לחידוש התחייבות הוא יקר יותר מאשר תקופת ההתחייבות הראשונית, כך שזה יכול להיות יתרון.

לא איכפת לי להתחייב להרבה זמן, זה עניין של כ-5 ש"ח לחודש תוספת. גם אני לא ממש מתחייב, כי אני בסה"כ מאריך אני ההתחייבות הנוכחית שלי בחודשיים-שלושה.
מצד שני, האפשרות השניה זה לרכוש כבל RCA באיכות גבוהה ולקוות לטוב.
אז אפשר המלצות לכאן או לכאן?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”